Duyuru

Collapse
No announcement yet.

derdim var anlayana!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• derdim var anlayana!

selamlar. ben 7 aylık dünyaya geldim. bu çocuk ölecek dediler ailem baktı beni şimdi ölmek istiyorum 27 yaşındayım. nedenime gelince kız kardeşlerim beni dışlıyor evde onlar aralarındaki lilişkiler çok güzel benle konuşmaya gelince düşmanla konuşuyormus gibi davranıyorlar. annem karı günleri dediğimiz günleri düzenliyorlar arkadaşlarıyla onlar gelceği zaman beni evden kovuyorlar. gitmedim mi üstüme yürüyü dövüyor elinde su içiyorsa kafamdan aşağı selliyor. bu konuya son noktayı mart ayında koymaya karar verdim yine gün var dı evden gideceksin gitmicem gideceksin gitmicem derken saldırdı annem bana bende onu evire eçevire artık dayanamadım. soluğu karakolda aldık. karakol beni ve annemi psikatyrıa sevketti. psikiyatr da öle ağır ilaçlar verdiki akıllara zarar yazacam ikinci mesajımda. sonra mayısa kadar ölüydüm. ilaçları bırakınca haziran başı düzeldim. kendime gelince hangimiz evden gidecek karar ver babanla bir olup beni mi öldürcek ben mi sizi diye tehdit etti. 2 kez evlendirilmeye kalkışıldım olmadı. evlenemezsen ölürsün diyip duruyorlar artık yaşamak istemiyorum bu hayatta. ben askeri muhaneyede sinir hastası olduğum çıktı. hayatta hep yaşıtlarım dışlıyor beni arkadaş olmak istemiyorlar bende sosyal insan olmak istiyorum gidip 9-13 yaş çocuklarla oynuyorum. eve kapanıp intihar edecem günün birinde.
    EvrenA

psikiyatrının verdiği ilaçlara gelince -teril cr 400 mg / clopixol depot 200 mg / solian 400 / ativan expidet / akineton / risperdal / epixx 1000 mg / paxiprid 400

kafayı üşütecem sandım. günde hap türevi olanlardan 2 defa 2 tane attığımda oldu.
    EvrenA

Yorum

ALLAH yardımcın olsun kardeşim,,
      <div>ALMA BENİ KARŞINA,,KAN KARIŞIR GOZYASINA</div><br />

Yorum

merhaba ben sınav yapamıyorum sınava girdiğimde ölüyorum gibi oluyorum ama bir başka yerde sordum bana ritalin yada concerta önerdiler bunların sınavdaki bunalımı giderir mi acaba?
        EvrenA

Yorum

Merhaba evren3
          Ritalin veya concerta dikkat eksikliği ve hiperaktivite için kullanılır.
          Sen doktoruna tam şikayetlerini anlatırsan o da sana uygun ilaç verecektir.
          Çok geçmiş olsun.
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

iyimser arkadaş ilk 2 mesajımda neler yazdığıma bakarsanız nasıl hayatım olduğunu ve napmam gerekiyor ya bıktım hayattan
            EvrenA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: evren3 View Post
              merhaba ben sınav yapamıyorum sınava girdiğimde ölüyorum gibi oluyorum ama bir başka yerde sordum bana ritalin yada concerta önerdiler bunların sınavdaki bunalımı giderir mi acaba?
              ben de senin bu mesajına cevap yazdım zaten. İlaç önerilerle olmaz doktora danış olur mu.

hayatını okudum ve üzüldüm. Allah yardımcın olsun diyorum.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

merhaba evren3..çok geçmiş olsun..hayatın çok zor geçmiş..
                Aile bu hayatta ne olursa olsun çocuklarının hep yanında olmalı,destek durmalı..düşünsene insana aileden yakın biri varmı..malesef ailen snein kıymetini bilememiş..
                bi kere ölümü düşünmemeye çalış...ailenle arana biraz mesafe koy..kapını kapat sen kendi işine bak..bide aileden,akrabalardan sana yakın ve iyi davranan biri varsa onla daha çok zaman geçirmeye bak bence iyi gelecektir..
                :10:

Yorum

buarada nasılsın,daha iyi misin bugün?
                  :10:

Yorum

vala kardeşim durumuna gerçekten üzüldüm Allah yardımcın olsun.. Eğer işin varsa evini ayır bekar adamsın tek göz bir yer bile yeter sana eğer işin yoksa iyi kötü gir bi işe çalış evden ayrıl vala okurken ben sinir oldum ya seni istemeyenlerin yanında sen niye durasın ki ayrıl onlardan çalış iyi kötü gerekirse başka bir şehre kasabaya mezraya git orda çalış uzaklaş bazı şeylerden kafanı topla ve bence bir daha da dönme onlara başka mekan başka kişiler iyi gelecektir sana..
                    Durakta üç kişi
                    Adam kadın ve çocuk
                    Adamın elleri ceplerinde
                    Kadın çocuğun elini tutmuş
                    Adam hüzünlü
                    Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü
                    Kadın güzel
                    Güzel anılar gibi güzel
                    Çocuk
                    Güzel anılar gibi hüzünlü
                    Hüzünlü şarkılar gibi güzel

Yorum