gercekten anlamıyorum ve sıkılıyorum cok...aramizdaki hemen hemen herkes bi donem tedavi gordu veya hala ilac kullaniyor...ben oysa iyilesmistim gercekten iyi hissediyordum kendimi...doktor tavsiyesiyle birakmistim ilaclarimi...aylarca mutluydum hersey guzeldi ama simdi farkliyim ben...gun gun kotulesiyorum...biliyorum hangi doktora gitsem yine baslatcak beni ilaclara..diycek ki ilaclar haftalar sonra kendini gostercek simdiden baslamalisin ki ilerde rahat edesin...
yine gunduz gunduz icmeye basladim...kotuyum bilmiyorum napicam...gucum yok artik konuscak kimsem yok cunku herkes sacma sacma nasihatler vericek...kendimi cok yalniz hissediyorum ve degersiz gunde 10 saat uyku bile yetmiyor artik uyanmak istemiyorum ben boyle olmak istemiyorum...
yine gunduz gunduz icmeye basladim...kotuyum bilmiyorum napicam...gucum yok artik konuscak kimsem yok cunku herkes sacma sacma nasihatler vericek...kendimi cok yalniz hissediyorum ve degersiz gunde 10 saat uyku bile yetmiyor artik uyanmak istemiyorum ben boyle olmak istemiyorum...

)
Yorum