eski sevgilimi çok kıskanıorum, kendisi eğitimli ve mühendis ben de eğitimliyim kamu da memurum o ise daha iyi yerlerde ve ben bu durumu çok kıskanıorum. yükselmek çok iyi yerlere gelmek istiyorum çocukça belki bi duygu belki çoğu arkadaşlarda da var ama bana akıl verin napayım hayatta silik olmak istemiorum. bu işe tekrardan öss ye girmekle başlamak istiyorum yaşım 30 sizce bişeyler için çok mu geç kaldım nolur yargılamayın beni akıl verin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok kıskanıorum eski sevgilimi
Collapse
X
-
Hayatta okumak için hiç bir zaman geç değil. Yaşında öyle geçmiş bir insan değil.. ancak acaba senin bu anlamdaki kıskançlığın ilişki de ki bazı aksaklıklardan kaynakalanıyor olabilir mi yani ilişkide ister istemez bir taraf daha baskın oluyor. bu durumda da diğer taraf kendisini farklı şekillerde ifade etmeye çalışıyor. aynı zamanda erkek arkadaşın seni ezici bir şekilde davranıyor mu acabaOrjinal yazı sahibi: farfara View Posteski sevgilimi çok kıskanıorum, kendisi eğitimli ve mühendis ben de eğitimliyim kamu da memurum o ise daha iyi yerlerde ve ben bu durumu çok kıskanıorum. yükselmek çok iyi yerlere gelmek istiyorum çocukça belki bi duygu belki çoğu arkadaşlarda da var ama bana akıl verin napayım hayatta silik olmak istemiorum. bu işe tekrardan öss ye girmekle başlamak istiyorum yaşım 30 sizce bişeyler için çok mu geç kaldım nolur yargılamayın beni akıl verin
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???
-
bende de vardı bu sorun halen üniversitedeyim ve ders hocalarımdan biriyle ilişkim vardı gerçekten çok sevmiştim onu buraya üye olma sebebim bile o 2 sene kadar önce hayranlık vardı ona karşı iyi yerdeydi statüsü güzeldi bende çalışıp bi yerlere gelmek istiordum sanki bi eziklik varmış gibi üstümde ama geçti hepsi şimdi vizelerim bile b.ktan ders çalısmıorum heves yok yalnızım hepsi üstüste geldi anlayacağın soğudum hayattan kopacak gibiyim bırak gitmek istiorum..Durakta üç kişi
Adam kadın ve çocuk
Adamın elleri ceplerinde
Kadın çocuğun elini tutmuş
Adam hüzünlü
Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü
Kadın güzel
Güzel anılar gibi güzel
Çocuk
Güzel anılar gibi hüzünlü
Hüzünlü şarkılar gibi güzel
Yorum

Yorum