Garip bir utangaclık duygusu.sözlerimin degersiz yersiz ve gereksiz söylenmiş sözleri oldugu düşüncesi hep aklımda.ne yaparsam yapayım sanki birileri beni eleştirecek gereksiz anlamsız saf bir insan olarak görecek gibi geliyor.
bulundugum topluluktan hemen kacmak istiyorum.kacmassam biri bana birşeyler sordugunda rezil olacagım.veya sessiz kaldıgım için (gerçek kişiligim böyle degil ve onu benimseyemedim)beni saf biri gibi göreceklerini düşünüp hemen kacmak istiyorum.
ve degişik bir şey daha var..
bu herzaman olmuyor birgün öyle hissediyorsam öbür gün baska oluyor.bazen 1 hafta bazen 1 saat bazen 1 gün sürüyor ama o hislere kapılınca sadece yanlız kalmak istiyorum herkezden kacmak..
ne yapmalıyım abilerim ?
bulundugum topluluktan hemen kacmak istiyorum.kacmassam biri bana birşeyler sordugunda rezil olacagım.veya sessiz kaldıgım için (gerçek kişiligim böyle degil ve onu benimseyemedim)beni saf biri gibi göreceklerini düşünüp hemen kacmak istiyorum.
ve degişik bir şey daha var..
bu herzaman olmuyor birgün öyle hissediyorsam öbür gün baska oluyor.bazen 1 hafta bazen 1 saat bazen 1 gün sürüyor ama o hislere kapılınca sadece yanlız kalmak istiyorum herkezden kacmak..
ne yapmalıyım abilerim ?

) halimle tanımıs insanların karşısında yeni kendimi göstermek geliyo içimden ozaman batıyo :S
Yorum