Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayat ya sen beni bırak ya da ben seni...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayat ya sen beni bırak ya da ben seni...

BIKTIM ARKADAŞLAR OKB DEN ANKSİYETEDEN ATAKLARDAN BIKTIMMM ALLAHIM 5 GÜN GÜLDÜYSEEM 10 GÜN AĞLIYORUM NEDEN ALLAHIMMMMM NEDEN KURBAN OLDUGUM ALLAHIM BİZE KIYMA NEOLURRR..............

ÜSTELİK 17 NİSANDA EVLENİYORUM BİR YUVA KURMADAN KIYMA BİZE ALLAHIM.ŞU HASTALIK MAHFEDİYOR BENİ SEVDİKLERİİMİİİ ((

gizemunhappy@hotmail.com adresim dertleşmek isteyen olursa ((

okb oldugunu bildigine göre doktora gitmişsin evlenirsen birşeyin kalmaz
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

neden evlenince geçiyormukiii acı aynı acıııı

Yorum

bi evlen sonra okb filan kalmaz aynen bu forumda okb degilim diyeceksin

Yorum

inşaalllah inşaaallahhhhhhhhhhhhh ama cok umutsuzum

Yorum

Ne yaparsan yap amaaa umudınu kayıp etme

Yorum

ozturan21 güldürdünüz beni evlenince geçiyormu sıkıntılar....bende evleneyim geçer mi)))
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                ozturan21 güldürdünüz beni evlenince geçiyormu sıkıntılar....bende evleneyim geçer mi)))
                Arkadaşım sende okb isen geçer inşallah evlenince

Yorum

ARKADAŞLAR BU BÜYÜK ACI ÖYLE KOLAY KOLAY BİTMEZ :s

Yorum

aklıma şu şarkı geldı

hayaaaat benı neden yoruyorsuuun

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                      sana katılıyorum kesinlikle.... sanki evlenince her şey güllük gülistanlık seyirlik alemlik oluyor da...
                      gizemhayrettin.... evlenmeye çok umutla bakma çok fazla beklenti içine girme bence. umarım isteyerek ve severek evleniyorsundur.... birde imkanın varsa terapi almanı öneririm. ayrıca tanıyı sen kendin mi koydun yoksa uzman birimi?
                      Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

merhaba..öncelikle çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda sıkıntıların azalır..

buarada ben özturan arkadaşımız gibi düşünmüyorum..evlenince herşeyin geçeceğine emin olmazsın,bu belli olmaz...belki evlendiğinde okadar mutlu olacaksın ki herşey kendiliğinden düzelecek..ama bir ihtimalde evlenince eşin,eşinin ailesi gibi yeni ortamlarda bulunacaksın..oyüzden sana tavsiyem evlenmeden doktora git,belki sana daha iyi fikirler verebilir,daha çok yardımcı olabilir..
                        ben kendimden biliyorum..bende 1,5 sene önce evlendim..benimde senin gibi sorunlarım vardı..evlenince geçeceğini sanmıştım..ama yeni ortamlar ve yeni sorumluluklar bazen daha zorlayıcı oldu benim için..bir süre sonra eşimel problem yaşamaya başladık..
                        hiç doktora gitmedim..ama şimdiki aklım olsa giderdim..oyüzden sana tavsiyem profesyonel yardım alman..gelişmelerden haberdar edersin olurmu..hoşçakal
                        :10:

Yorum

doktora gidiyorum arkadaşlar sağolun tanıyı doktor koydu 3 yıla girdik zaten eşimle severek evleniyorum ama okb cook zorluyo

Yorum

Allah eşinle herzaman mutlu etsin inşallah.doktora gidiyorsun iyi..ama doktoru bırakma bir süre daha bence..
                            :10:

Yorum

teşekkür ederim cnmmm inşalllah benim hayattaki tek temennim bu

Yorum

İşleniyor...
                              X