Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Susmak İstemiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Susmak İstemiyorum

kafamdakileri nasıl toparlayıp yazarım bilmiyorum...ancak benim sıkıntım belki size biraz tuhaf ya da saçma gelebilir ama sizlerle paylaşmak istedim..

işim gereği sürekli insanların problemlerini dinliyorum ve bunlara çözümler üretiyorum ya da üretmeye çalışıyorum.Çok yoğun çalışıyorum. çünkü doğal olarak insanların problemleri bitmiyor. ancak sürekli insanları dinlediğim için konuşmayı özlüyorum. insanlara çözümler üretirken tabi ki konuşuyorum ama dedim ya rol olarak sürekli dinleyici kısmında oturuyorum. iş dışında ki ortamda ise konuşmaya ne kadar açsam artık hiç susmuyorum. insanların sözünü kesiyorum. onların konuşmasını bitirmelerini sabredemiyorum.
    özellikle bunu erkek arkadaşıma çok sık yapıyorum. ona bu durumun işimden kaynaklandığını söylediğimde ise bana saçmaladığımı söylüyor. tartışmalarımız da ise hoşuna gitmeyen bir söz söylediğimde ise hemen beni susturmaya çalışıyor. bende,tartışmamız büyümesin diye susuyorum... Ama artık Ben SUSMAK istemiyorum!!!!
    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Bence sende senin gibi dinleyen tarafında oturan birinin yanına git
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

İşleniyor...
    X