Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Önce sevgim bağlıyordu elimi kolumu şimdi de bebeğim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Önce sevgim bağlıyordu elimi kolumu şimdi de bebeğim

Hiç anlatmaktan yorulduğunuz,bir türlü çözülmeyen daha da açmaza giren derdiniz oldu mu?Evlendim evleneli üzerimden inmeyen dahası ailemi de rahatsız eden kayın babam,kayınvalidem,eltim,kaynım;bu olanlara onca hakarete,tehdide göz yuman eşim ve henüz 15 günlük olan mini mini oğlumla o kadar çaresizimki...Yeni bir şehir,yeni bir başlangıç derken tekrar tuz buz olan herşey....öyle yoruldumki.Çözüm eşimde ama çözmek için hiçbir şey yapmıyor ya da yapamıyor.En zor olan da abisinin bana telefonla küfretmesinin ardından onunla hiçbir şey olmamış gibi konuşması.Derdimi kimseye açamıyorum.Eşimi derin bir sevgiyle severken bir yandan ona olan nefretimi düşünüyorum.Bebeğimin çok talihsiz olduğunu düşünüyor onu babasız büyütmek fikrini kafamdan uzaklaştıramıyorum.Eşim çevremde oldukça o insanlarda çevremde olacak.en iyisi ondan ayrılmak.Ama aramızda ailesinden başka sorun yokken onu oğlundan mahrum etmek,o insanlar yokken her anını mutlulukla soluduğumuz bu güzel evliliği yıkmak olur mu?Çok karışığım ve bunaldım.Bebeğim olmasa çekip giderdim.Önce sevgim bağlıyordu elimi kolumu şimdi de bebeğim.
    Last edited by katrunneda; 31-12-2009, 01:43 AM.

Eşinizin ailesi neden bu kadar düşman size?severekmi evlendiniz? ilk başta istemedilermi sizi,nedir bu uğraşları acaba..Onlara yakın yerde oturuyorsunuz anladığım kadarıyla,eşiniz neden bu kadar kaygısız kalıyor.Onu çok sevdiğinizi söylüyorsunuz acaba bunu fazlasıyla gösterip oda nasıl olsa beni seviyor?benden vazgeçemez deyip umursamıyormu sizi?
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Görücü usulü evlendim.Ama sonradan çok sevdik.Önce ailemle uyuşamadılar.Bizimkiler gidip gelmiyor diye başladılar orada burada atıp tutmaya,bir yandan da beni eltimle kıyaslamaya.Haliyle zoruma gitti mesafe koymaya çalıştım bu kez daha da çirkefleşip ne ailemin beş para etmidiği kaldı ne de benim.Daha ne hakaretler.Bize vesile olanların önü geçilip hakaretler edildi.Onlar bunu yaparken eşim durun edin demedi.Eltimse düğünümde olay çıkarmıştı onunla konuşmuyorum diye etmedikleri kalmadı.Memleketten tayin isteyip şuan 13 saat uzaklıkta bir yere geldik.Taşınacağımız gün kayın babam evi basıp eniştemi evimden kovup hakaret etti.6,5 aylık hamileydim kimse beni düşünmedi.Ben oğullarını ellerinden alımışım.Tek dertleri buymuşHalbuki beni isteyip aldılar.Doğum yaptım.Ertesi gün babası babamı arayıp küfürler yağdırıp sen karını oraya nasıl yollarsın,gidip onları rezil edeceğim diyerekten bizi tehdit etti.Annem benim evime gelmeyecekmiş.2 gün sütüm kesildi.Dertleri torunda değil sadece ailem ve ben.Buraya elirlerse ne yaparım.Görmek istemiyorum onları.

Yorum

Ne biçim ailesi var ya onların, ben evli değilim ama çevremden görüyorum, genelde bir taraf bir tarafı pek sevmez ama sizinkiler işin cılkını çıkartmışlar.Enişteni evden kovmalar, ailenin gelmesini istememeler bu nasıl iş yaaa..Hele eşinin kayıtsız kalmasına ne demeli.Bir o kadar uzaktasın ve elleri kolları uzanıyor oraya.Yakında gelecekler birde yanına.Peki eşin ne diyor?neden pısırık bu kadar?valla işin zor arkadaşım yaa..Allah yardımcın olsun.Şimdi kötü davransan ailesine eşinden şiddet felan görebilirsinde...işin cidden zor...ama iş eşinde bitiyor yinede...onun düzeltmesi lazım herşeyi..

Yorum

Şiddet görmedim şimdiye kadar ama kayıtsızlığı şiddetten beter.Ailesinin tehdidinden sonra polisi devreye soktuk ona bile tepkisiz kaldı.Sütüm kesilince ağladı ama.Seviyor beni sevmese bu insanlar neler söylüyordur,ayrıl diyordur.Ayrılmıyoruz ama nereye kadar...sana tavsiyem Sonbahar;aile kapının dışında kalır deme.Aileye dikkat et.Evlenmeden önce ailesiyle mi evleniyorum sanki derdim ama anladım ki aile ile de evleniliyor.Dört duvar arasında bizden mutlusu yok ama gel gör ki dört duvar arasındaki mutluluğumuzda çok görülüyor.Eşime gelince onu cidden çözemedim.Değil 3 yıl 30 yıl geçse çözebileceğimi sanmıyorum.Ama çok seviyorum.

Yorum

Sonbahar,
            İlgilendiğin ve yorumların için teşekkürler.

Yorum

eşin için bu kadar karamsar durma bence ailesine karşı zayıf kalabilmesi normal
              birçok erkekde bu durum mevcut
              akıllı olanı durumu idare ediyor
              değersiz olduğunuzuda düşünmeyin ayrıca yeni anne olmuşsunuz
              lohusalık halinde bu şekilde olayları büyütüyorda olabilirsiniz
              lohusalık sendromu denen durumda annelerde kaygı hassasiyet artar
              bunlarıda göz ardı etmeyin derim
              ayrıca eşinizde şu an şaşkoloz bi vaziyette olabilir o da nasıl davranacağını bilemeyebilir
              zaman tanımanızda fayda var diye düşünüyorum
              kendinize ve bebeğinize iyi bakın ve lütfen dışsal etkenlere biraz kulak asmayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: katrunneda View Post
                Şiddet görmedim şimdiye kadar ama kayıtsızlığı şiddetten beter.Ailesinin tehdidinden sonra polisi devreye soktuk ona bile tepkisiz kaldı.Sütüm kesilince ağladı ama.Seviyor beni sevmese bu insanlar neler söylüyordur,ayrıl diyordur.Ayrılmıyoruz ama nereye kadar...sana tavsiyem Sonbahar;aile kapının dışında kalır deme.Aileye dikkat et.Evlenmeden önce ailesiyle mi evleniyorum sanki derdim ama anladım ki aile ile de evleniliyor.Dört duvar arasında bizden mutlusu yok ama gel gör ki dört duvar arasındaki mutluluğumuzda çok görülüyor.Eşime gelince onu cidden çözemedim.Değil 3 yıl 30 yıl geçse çözebileceğimi sanmıyorum.Ama çok seviyorum.
                Evlilik dediğin gibi tek bir kişiyle olmuyor, ailesiylede evleniyorsun.Allah anlayışlı insanları karşımıza çıkartsın inşallah ne diyeyim.İnşallah senin durumununda düzelir,biraz elini eteklerini çekerler üzerinizden.Sende biraz görmezden ve duymazlıkdan gel,yoksa hayat çekilmez.Huzurlu ve mutlu günler dilerim.Ayrıca teşekküre gerek yok,yardımcı olduysam ne mutlu bana..

Yorum

Bu durum 3 yıldır böyle.3 yıldır lafları,sözleri,çirkeflikleri bitmedi.Zihnimde onlara söylemek isteyipte söyleyemediğim bir sürü söz dönüp duruyor.Durmaz bu insanlar,durduramam.Ailemde bunalımda.Evlendim evleneli huzurumuz yok.Memlekete de rezil oldum.Şimdi de buraya gelip rezil edecekmiş.Okulum hemen evimin karşısı.Konuşsam duyulacak.Ya gelirde olay çıkarırlarsa ne yaparım?Onlar geldiğinde muhatap olmadan çekip gitsem kırkı çıkmamış çocukla nereye giderim?Bu nasıl bir açmaz bilmiyroum.Çok çaresizim.Doğum anında bile dua ettim şerlerinden korunmak için ama çok değil 2 gün sonra şerleri bulaştı.Evlenmemiş iki kardeşim var onlara bile sardı babası.Nasıl evlenecek onlar herkese rezil edeceğim sizi diyor.Bu kadar acımasız olur mu insan?Oğullarını sevseler onun en mutlu gününü rezil ederler mi,ağlatırlar mı?Eşim neden göremiyor anlamıyorum?Zor mu "Anne,baba yapmayın,ben onu seviyorum.Şimdide çocuğum var mutluluğumu bozmayın" demek?

Yorum

İşleniyor...
                  X