Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok ACİL fikirlerinize ihtiyacım varrr ne yapmalıyım Lütfen yardım !!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok ACİL fikirlerinize ihtiyacım varrr ne yapmalıyım Lütfen yardım !!!

önemsiz bi nedenden ayrıldığım erkek arkadaşım ameliyat olmuş 2 aydır ayrıyız ve ben onu çok seviyorum tekrar geri dönmesini istiyorum.
    ama gurur işte arayıp aramamakta çok kararsızım, beklediğim ilgiliyi görememekten terslenmekten önemsenmemekten korkuyorum.
    geçmiş olsun için arasam kendimi düşürüş olurmuyum lütfen fikir verin arkadaşlar .

Aranızda geçmişe dair çok kötü bişey geçmediyse (kavga,dövüş vs) onu arayabilirsin.Lafı fazla uzatmadan geçmiş olsun, nasılsın diyerek.Hem ince ve nezakatli biri olduğunu bir kez daha anlasın..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ilişkisi yok şuanda.ayrılık kararı ortak sayılır ben soğuk davrandım aramadım o aradığında soğuk konuştum noktayı koyan o oldu. benden borç para almıştı onu vermedi diye sinirliydim ilk ayrıldığımız zamanlarda o sıralarda aradı geri dönmek için gece geç saatte aradı diye tersleyip kapadım teli. 2 gün sonrada parayı vermek için aradı verdi ve bitti aramızdaki diyalog. şimdi yanlız. yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum ona. görevi nedeniyle ailesindende uzakta ev arkadaşları bakıyo.
      ona destek olayım yanında olayım derkende kendimi büyük bi gurur kırıklığının içine sokmak istemiyorum o yüzden kararsızım.

Yorum

vazgeçtim. bitsin gitsin bu sevgi aklımdan kalbimden. aramam onu yüceltir beni alçaltır ilişkide yerinde sayar

Yorum

Bitmiş bir şey artık, 2 ay az bir süre değil, niye arayacaksın ki, aynı şirkette çalışan olsanız ha ara derim, ya da komşu olsanız ama eğer hiç ilgin yoksa artık ne geçmiş olsun de, ne de tekrar geri dönmesini iste, baksana borç almış vermemiş böyle biri sorumluluklarını yerine getirmeyen biri gibi geldi bana, hiç başlama.. bence.
          sevgiler.
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

teşekkür ederim desteğiniz için. nitelik olarak küçük olsada kafamda büyüttüğüm bi konuya en az benim kadar önem vermeniz beni çok mutlu etti.
            düşünücem tavsiyelerinizi.

Yorum

neden küçüleceksinki
              "-Çıkmaz o yol"
              diye uyaranlar...
              ben yürümeyi seviyorum
              anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

şımarık ve üstten bi hareket gururumu çok kırar.

Yorum

arkadaşlara katılıyorum
                  bencede ara
                  duydum çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi iyimisin der kapatırsın ne varki bunda
                  zaten illaki barışmak için aramış olma zaten
                  insanlığın gereği değil mi ki zaten dargın olsak bile bir tanıdığımıza başın sağolsun yada geçmiş olsun demek...

Yorum

gerçekten geçmiş olsun diye aradığını ses tonuna yansıtmaya çalış...o zaman onun yanlış anlamasına ortam yaratmamış olabilirsin...
                    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

aradım arkadaşlar. dediğiniz gibi sadece " ameliyat olduğunu duydum geçmiş olsun Allah acil şifa versin nasıl durumun iyimisin" dedim. oda normal ama cılız bises tonuyla sorumu cevapladı saol fln dedi. hızlıca söyledim bunları hoşçakal dedim ve kapattım.

eski sevgilimle ablam ve eniştem vasıtasıyla tanışıyorum. hemen ertesi gün ablam aradı "niye aradın niye kendini küçük düşürdün "diye çıkıştı.
                      pişman oldum kısacası . ısrarla sordum ne konuşuldu benim aramamla ilgili diye . aradığımda başka bi arkadaşı varmış yanında o söylemiş enişteme benim aradığımı.
                      eniştemde ablama keşke aramasaydı demiş .

kendi kendime söz vermiştim arıcam sonucuna üzülmicem ama üzülüyorum işte. unutmaya çalışıyorum artık yeterince kendimi kötü ve değersiz hissettirdi bu durum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: wınner View Post
                        aradım arkadaşlar. dediğiniz gibi sadece " ameliyat olduğunu duydum geçmiş olsun Allah acil şifa versin nasıl durumun iyimisin" dedim. oda normal ama cılız bises tonuyla sorumu cevapladı saol fln dedi. hızlıca söyledim bunları hoşçakal dedim ve kapattım.

eski sevgilimle ablam ve eniştem vasıtasıyla tanışıyorum. hemen ertesi gün ablam aradı "niye aradın niye kendini küçük düşürdün "diye çıkıştı.
                        pişman oldum kısacası . ısrarla sordum ne konuşuldu benim aramamla ilgili diye . aradığımda başka bi arkadaşı varmış yanında o söylemiş enişteme benim aradığımı.
                        eniştemde ablama keşke aramasaydı demiş .

kendi kendime söz vermiştim arıcam sonucuna üzülmicem ama üzülüyorum işte. unutmaya çalışıyorum artık yeterince kendimi kötü ve değersiz hissettirdi bu durum .
                        Pişman olma sakın.Sen insanlığını yapmışsın, onlar insanlıktan anlamıyorlarsa o başka.Zaten çok kısa konuşmuşsun, sohbet havası etmemişsinki..Hem değmeyeceğini biliyorsun,üzülme sakın..
                        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

teşekkür ederim desteğiniz için. nitelik olarak küçük olsada kafamda büyüttüğüm bi konuya en az benim kadar önem vermeniz beni çok mutlu etti.
                          düşünücem tavsiyelerinizi.
                          adamı arama, mesaj at.sms

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                            adamı arama, mesaj at.sms
                            aradım evet dediğin gibi mesajda aklıma gelmedi değil ama neyse artık. çıktı hastaneden evde şimdi hiç umrunda bile değilim . o telefon orda kaldı onun için hiç bişi ifade etmiyorum . facede bi kızla normal arkadaş gibi yazışmalar falan var. kısaca beni çoktan unutmuş. belkide hiç sevmedi bilemem. gücüme giden sevmedi ciddi değildide
                            niye seviyroum seninle evlenmek istiyorum dedi bana. insan seviyorum evlenmek istiyorum dediği insanı bu kadar çabuk unuturmu. hiç hak etmiyorum bunları hiiiiiç

Yorum

aradım evet dediğin gibi mesajda aklıma gelmedi değil ama neyse artık. çıktı hastaneden evde şimdi hiç umrunda bile değilim . o telefon orda kaldı onun için hiç bişi ifade etmiyorum . facede bi kızla normal arkadaş gibi yazışmalar falan var. kısaca beni çoktan unutmuş. belkide hiç sevmedi bilemem. gücüme giden sevmedi ciddi değildide
                              niye seviyroum seninle evlenmek istiyorum dedi bana. insan seviyorum evlenmek istiyorum dediği insanı bu kadar çabuk unuturmu. hiç hak etmiyorum bunları hiiiiiç
                              unutmak istiyor gibi sana gözüküyordur belki de ama deneyimlerimden öğrendiğim şu var ki: evlenmek istiyorum diyen erkeklere hemen inanmayacaksın canım... çünkü bu psikolojiye kendilerine bir soktular mı bakıyorlarda, iş de ciddiye biniyor hemen vınnn.... kaçmayanlar yada kaçamayanlar da zaten problemler olsa bile ilişkiyi öyle ya da bu şekilde devam ettiriyorlar.

peki neden ayrılmıştınız erkek arkadaşınla?
                              Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

İşleniyor...
                              X