Duyuru

Collapse
No announcement yet.

peki ben şimdi ne yapıcam???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• peki ben şimdi ne yapıcam???

en çok da bu koyuyor zaten..yapmadığım davranışlar yüzünden suçlanmak, yalan söylemediğim halde yalan söylüyorsun damgası yemek... ve O; orda onu bıraktığım o güzelim şehirde, ........ ........ uyurken ben burda 3 saattir ona kendimi ispatlamaya çalışıyorum. üstelik ispatlamamda zor maalesef ve trajedi komik:

annemle konuşuyor muyum diye annemi özel numaradan aramış 20.38 de, bende ondan saniyeler sonra 20.38 de annemi aramışım. sonra beni arıyor ve diyor ki kimle konuşuyorsun? bende ona annemle konuşuyorum dediğimde inanmıyor. güya ona yalan söylüyorum, bu nasıl bir tesadüfmüş ki aynı dakika da aramışız ikimizde... ve o bana tutmuş diyorki bunu ispatlayana kadar beni bir daha arama!!!! 5 seneyi çöpe atmak bu kodar kolaymı sizce

ilişkimin, bir şey yokken ellerimin içinden kaybolup gitmesine göz yummak yada böyle defalarca suçlamalardan sonra artık doğru ortaya çıktığında bu kadar kırılmışken, ilişkime devam etmek..edebilmek...

hangisi daha kolay sizce???

Başımı alıp gitmek istiyorum buralardan. Gerçi daha ne kadar uzağa gidebilirim ki Allah'ın dağında,erzurumda yaşıyorken... burda derdimi anlatabileceğim o kadar az insan varki gerçi anlatmayada korkuyorum sonra dan bir şekilde negatif bir tepki olarak bana geri dönermi diye düşünüyorum..içim karman çorman

peki ben şimdi ne yapıcam????
    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

annenle konuşmuşsun dedin bitmiştir sen bir şeyleri ispat etmek zorunda degilsin zaten herşeyden bir mesele çıkaran bir tip galiba en büyük şey güven olması gerkir hele 5 seneden sonra boş ver gitsin sana hayrı olmaz böyle şüpheyle bakan insanın
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Uzun süren bir ilişki ve ortada bir güvensizlik var.Onu şüphelendirecek bir şey yaptığınızı sanmıyorum demekki kendi kafasında kurcalıyor bazı şeyleri.Güven olmadan 5 sene daha gitse ilişkinizde ne değişirki.Ya keni suçları var onları bastırmak, kapatmak için üzerinizde baskı yaratıyor, yada cidden güven sorunu yaşıyor.Ona bişiyler ispat ettirmeye çalışmayın yoksa hep isteyecektir bunu sizden.Ben ilişkinizi pek sağlıklı göremedim, hakkınızda herşeyin hayırlısını diliyorum..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Sizi çok iyi anlayabiliyorum malesef insanlarda çok fazla güven problemi var.Birine kendinizi ispatlamanın hem de suçsuzken ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum.Aynı şeyleri yaşadığım için.Uzun süreli olunca insanın canı daha da çok acıyor ve erkekler için eminim ki kestirip atmak o kadar kolay oluyor ki.Kendiniz bu kadar yıpratmış ve üzmüşken nasıl olur bilemiyorum. SAdece bildiğim suçsuz olduğunuzda sizin suçlanmanızın ne kadar can yaktığını bilmek. Bitir ya da devam et diyemem ama çok iyi düşün. Sonradan daha çok acı çekmemek için.
        Bu gün daha çok sardı sensizlik
        daha çok hissettim yokluğunu
        sabah uyandığımda odamda kokun vardı
        sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
        dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
        çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
        sıcak kucağını özledim be meleğim
        yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Yorum

Bunda ispatlanmayacak ne var,

Arama süresini gösterirsin telefondan, annen de konuştuğunuzu söyler (tanıyorsa) hatta gerekirse gsm operatöründen rapor alırsınız olur biter.

Fakat bunu yaparken, bunu ispatlarsam bir daha beni arama, bana güvenmeyenle işim olmaz restini çekmeniz lazım yoksa bir işe yaramaz.

Yorum

bu ne kıskançlık ya aman allahım insanın özeline bu kadar müdehale eden biriyle hayat cehenneme döner.boşver gitsin!ömür geçmez böyle biriyle hayatından lezzet alamasssın.

Yorum

kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin, karşındaki insan ne sana güveniyor nede kendine, böyle biriyle mümkün değil derim ben
              "-Çıkmaz o yol"
              diye uyaranlar...
              ben yürümeyi seviyorum
              anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

hepinize cevapları için teşekkür ederim... annemden rica ettim görüşme raporunu istedi ancak bakalım oda 15 gün sonra olacak.. bu 15 gün hiç bir şey olmamış gibi davranıcaz ki ayın 25 inde göstereyim ona raporda annemle konuştuğumuzu. annemin konuştuğumuz söylemesi bir işe yaramaz çünkü hayatında her zaman somut kanıtlar isteyen biri oldu, aslında biraz bende..

ilişkiyi bitirmek kolay değil tabiki.. ancak güvensizlik problemi karşılıklı. çünkü geçmişten beri yaşan anlarımızdan maalesef şimdi, ettiklerimizi biçiyoruz... bu foruma bile gizli giriyorum. yani buda geçmişten kaynaklanan bir olaydan dolayı.. bu forumda yazıştığımı bilse bir sürü problem yaratır... ancak bilse ki ben burda rahatlıyorum ama anlayamaz zaten.. neyse...

ilişkimizin ciddiyeti annelerimize de söylendi. yani tabi ki ciddi düşündüğümüzü biliyorlardı ancak bunu dillendirince artık biraz daha özverili davranılmaya başlanıldı. askerlik prob. olmasa martta nişan düşünüyorduk... sadece anneler değil onun ailesi (hala,dayı,amca vb.) durumun ciddiyetinden haberleri var ve benim ailemin de bir kısmı biliyorlar durumu...olay böle olunca hemen pat diye ayrılmak zor oluyor maalesef bu yüzden kafam daha çok karışıyor ya.. yoksa kaç senelik ilişkiler bitiyor tabi ki ama sevgi..işte bu sanırım en büyük neden bu...
                Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

İşleniyor...
                X