Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne zaman gitti tren?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne zaman gitti tren?

28 yaşındayım...kendime güvenim, özsaygın yok...
    herkesler adam oldu ben bir hiçim..iş yok...kariyer yok..
    bunlara sahip olan hayali birde karekterim var..diğer yanım...onunla kendimi tatmin etmeye çalışiyorum ama yetmiyor..
    ve tam tamamına 5 yıldır bu haldeyim...
    bunların hepsini çözümlesemde hayata çok geç kalıdığımı düşünüyorum...
    diyiceksinizki neden yaşamaya devam ediyorsun? ölemeyide denedim ama beceremedim...
    herşeye rağmen şansımı demeliyim dedim ve psikologa gitmeye başaldım. 3 seans oldu. bana sunduğu çözüm yolu hipnozla telkin...bu şekilde tedavi daha önceden deneyen biri varsa bana bilgi veririse çok sevinirim..tüm sorunlarımdan kurtuluş yolu bu mu?
    Last edited by ithaka; 09-01-2010, 12:15 PM.

Merhabalar..Belli bir rahatsızlığınız varmı acaba? böle düşünmeniz içinizde bulunduğunuz psikolojik sorunla ilgili galiba.Bazen hayata geç kaldığımızı düşünürüz şayet bunu en çok düşünenlerden biride benim.Bir bayan olarak ve sizden dahada büyük, yaşıtlarıma göre halen bekar..Bir tarafdanda şükrediyorum halime, bu dünyada herşey bir düzen halinde gidiyor.Elbette her şeyin bir yolu ve vakti vardır diye.Sizde öle düşünün henüz hiç bir şey için geç değildirki.Okulsa dışardan okuyun, işse araştırın mutlaka herşey düzene girecektir bir gün.Hipnozla ilgili bir tedavi yöntemini duydum fakat bir bilgim yok ama burdan size yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır mutlaka..Mutlu günler...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ne zaman gıtti tren başlığın çok etkılı
      yüreğim cız etti sankı

o tren gelıyor farkına varyomuyuzki gidiyor yıne aynan hıç haberımız bıle olmnuyor malesef...

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Siz en başta kendinize saygı duymalısınızki başkalarıda size duysun kafanı yorma trenin biri gider biri gelir hayatta önemli olan tutuna bilmek karamsarlık iyi degil silkin ve kendine gel arkasaşım
        BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

sürekli depresif bir ruh hali var ama bu inişili çıkışlı oluyor....bazen kendimi enerjik bulurken bir anda hava sönmüz balona dönebiliyorum...
          ayrıca yetiştiriliş tarzımdan dolayı bir özgüven ekslikliğim var..sürekli eleştirildim..her hareketim her şeyim olay olurdu...aşağılanma karekterimin parçası oldu...
          var olan birde içsesim var....benim tam tersim olan...kafamda bir insan modeli var...gerçek hayatımda bunu gerçekleştiremediğim için herşeyi hayal dünyasında yaşıyorum.....buda bir anlık zevk versede sonuçta gerçek değil....tüm bunların içinden nasıl kurtulucam?

Yorum

kararlı olmak

Bence herşeyi herkesi boşver şuan içinden ne geçiyorsa onu yap,bu silik kalma,yanındakilerinin dediğini yapna zorunda hissetme,eleştrilme ve beğenilmeme durumunu ben kendimi bildim bileli yaşıyorum.Öyleki ilkokula gidiyordum anneme beni sevmediğine dair mektup yazmıştım.Evet beni beğenmediği için böyle düşünmüştüm.Bie kere karar ver bu senin hayatın ve hayır yanlış düünüyorsun kaçmış bir tren yok bence olsa olsa rötar yapmış olabilir:9Sağlıklısın,aklın yerinde,hiçbirşey yapamıyorsan yrdım kurumlarını araştır ve gönüllü birşeyler yap.Bu arada bunuda beğenmezlerse salla gitsin.sen senin için birşeyler yap.Kendinle sen övün gerisi önemli değil.Bu dünyadaki en önemli şey sensin(bir çocuğun olana dek)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ithaka View Post
              sürekli depresif bir ruh hali var ama bu inişili çıkışlı oluyor....bazen kendimi enerjik bulurken bir anda hava sönmüz balona dönebiliyorum...
              ayrıca yetiştiriliş tarzımdan dolayı bir özgüven ekslikliğim var..sürekli eleştirildim..her hareketim her şeyim olay olurdu...aşağılanma karekterimin parçası oldu...
              var olan birde içsesim var....benim tam tersim olan...kafamda bir insan modeli var...gerçek hayatımda bunu gerçekleştiremediğim için herşeyi hayal dünyasında yaşıyorum.....buda bir anlık zevk versede sonuçta gerçek değil....tüm bunların içinden nasıl kurtulucam?
              kurtulmak için bir çaba harcamışsın ki psikoloğa gitmişsin,eyleme geçmişsin emin ol buda bir şey.. tek başına iç görü bir işe yaramıyor eyleme geçmedikten sonra, farkındalık sadece farkındalık olarak kalıyor. 3 seans da olsa daha yeni bir başlangıçtasın. önünde daha uzun bir süre var.. sadece psikoloğundan hangi beklenti içindesin ve o senin bu beklentilerini karşılayabilecek yetkinlikte mi? şimdi burada bazı kişiler maalesef yaşadığın bu iniş çıkışlı duruma iyi niyetli de olsa bir etiket koymak isteyecekler ancak sen "etikete" aldırmamaya çalış...

zaman la terapiye devam ettikçe sana olan faydasını görürsün zamana ihtiyacın var... ama bu zamanı bir kayıp olarak yada geçirilmiş bir" istasyon" olarak düşünme, hayatında kendin için kendi değişimin için bir şey yapıyorsun bunu unutma
              Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

Bu hayali karakter olayını bende yaşıyorum, gece olur alırım mp3'ümü takarım kulaklıklarımı açarım bir şarkı kaparım gözlerimi, sanki yeni bir hayata başlarmış gibi hayalimi yaşarım.Tıpkı bir dizi gibi hergün yeni bölümleri olur.Senaryolar farklı ama karakterler hep aynı olur.

Yorum

İşleniyor...
                X