Birisiyle yeni görüşmeye başladım, ciddi değil, birbirimizi tanıma ve arkadaşlık aşamasında. Fakat o eski sevgilisini facebookta kaydetmiş. Sorduğumda geçmişte kaldığını, normal arkadaş olarak gördüğünü, rahatsız olmadğını söyledi. Birsüre sonra yeniden birleşmelerini isteyen arkadaşları bunların sarılmış fotoğraflarını facebook'ta yayınladılar. O da alıp kendi sayfasında yayınladı. O kişiye karşı kesinlikle birşey hissetmediğine bende eminim fakat arkadaşlarına karşı 'rahatsız olmuyorumçok rahatım ' tavırlarına giriyor bence. Ben çok rahatsız oluyorum sonuçta bende görüyorum.Bana saygısızlık yaplyormuş gibi hissediyorum ve ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen yardım edin Ben mi büyütüyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Facebook'a eski sevgilinin resimlerinin yerleştirilmesi normal mi?
Collapse
X
-
eski sevgilisine karşı bence hala bir şeyler hissediyor. tamamen bitmiş olsaydı, bırak resimlerini koymayı ismini bile telaffuz ettirmezdi kimseye.. canım "çivi çiviyi söker" deki sökmek için kullanılan çivi olma
yol yakınken de vazgeç biran önce bu adamdan
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???
-
Facebook'a eski sevgilinin resimlerinin yerleştirilmesi normal mi?
cevap verdiğiniz için teşekkürler.güvenmemin nedeni kız onu başkası için terketmiş ve ondan soğuduğunu, kalitesiz biri olduğunu güvenmediğini söylüyo . Ayrıca başkasıyla çıkmış birisiyle asla birlikte olucak birideğil eminim. Kız hala onu arıyo fakat o hiçbirşekil de konuşmuyo sadece facebookta kayıtlı. Sordğumda ise benim garipsememe şaşırıyo. Yanlış anlaşılcak hiçbirşey yapmadığını, sadece hayatının önemsiz bi parçası olan önemsiz bi facebookta olduğunu, kız faceten mesaj çekince kabul ettiğini. Kabul etmezse asıl o zaman yanlış anlaşılacağını söylüyo. Böyle söyleyince bende birşey diyemiyordum. Ama enson elele tutuşmuş fotoğrafi da eklemesi gerekmiyordu.
Yorum
-
eski kız arkadaşı da olsa neden faceden kabul ediyorki arkadaşlık isteğini... asıl saçma olan durum bu.. ikinizi de idare etmeye çalışıyor olabilir. mesele kızın ona mesaj atması değil... şayet erkek arkadaşın gerçekten bitirmiş olsaydı kafasında ilişkiyi, o zaman facedende eklemezdi..biraz uyanık olmaya çalışBahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???
Yorum
-
Muhtemelen biraz nispet yapıyor.Belliki o kızdan vageçmiş değil, vazgeçse neden halen ortak arkadaşlarının bile koyduğu resimleri yayımlıyor.Ben sonunuzu görür gibiyim.Özellikle aşk yaşamış, halen eski aşkını unutamamış erkeklerden uzak durmak gerekir.Ona geri dönme ihtimali çok yüksek, olan sana olcak gibi..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Değişik bir durum ancak ben o kadar da soğuduğunu düşünmüyorum. Ciddi bir durum olsa fotoları yayınlamaz sayfasında. Ekleyebilir ama yayınlamaz, çünkü görmek bile istemez.
Ayrılma sebeple ne olursa olsun, ben böyle birine güvenmezdim çünkü bir süre sonra onunla tekrar barışabilir.
Yorum

Yorum