Mesaj silinsin istiyorumm.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ben niye ben değilim ya da niye değişmeliyim?
Collapse
X
-
Biraz karışık anlatmışsınız, ama neyi öğrenmek istediğinizi ,sorunun cevabınıda siz biliyorsunuz aslında.Sizinle sırf bedensel olarak görüşen, hayatındaki başka kadınların olduğunu söyleyen, ve cinsel birliktelik için sizi ısrar eden, işine gelmeyincede diğer sevgililerine giden bir adam nasıl iyi biri mi sizce?12 yıldır kimse yoktu diyorsunuz, bir sevgi açlığı var buda çok normal.Sevmek, sevilmek istemişsiniz her insan gibi,ama yanlış kişide yaşamışsınız bunu.Yanlış kişiyle yanlışlıklar..siz etraf ne derden önce kendinizi düşünün bence, bu adam sizi haketmiyor.En kısa zamanda kesin birlikteliğnizi, size daha fazla zarar vermeden.Keşkeleride bırakın artık kenara, olmuş bitmiş.Bundan sonra hayatınıza onsuz bir şekil verin, elbette sizi sevecek sahiplenecek biri çıkacak karşınıza, ama o kişinin bu insan olduğuna inandırmayın kendinizi,kandırmayın lütfen..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
-
Olay baştan yanlış arakadaşım 5 cocuklu biriyle nasıl bir gelecek hayal edebiliyordun anlamış degilim ki seni sevmeyn sadece yatakta beraber olabilmek icin istempe olarak kullanan biriyl beraber olmuşsun 38 yaşına kadar dayanmışsın varsın bundan sonrada olmasaydı ne olurdu belki daha düzgün biriyle daha mutlu bir hayat sürebilirdin bu işler kısmet işi bu adama kendini kullandırtma diyorum art niyetli biri sanırım hakkına hayırlısıBİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA
Yorum
-
merhaba patie..bu insan kesinlikle yanlış bir insan..çünkü sana belli bir amaç için yanaşmış ve yanında olması gereken zaman seni yalnız bırakmış..sevgi,aşk öyle duygulardır ki kafanda karşındaki insan için soru işaretleri bulunmamalı..iyi ve kötü anında yanında olacağını bilmelisin..'acaba' larla yürüyen bir ilişki iyi bir ilişki dğeildir..
bence o insan seni haketmiyor..sen çok daha güzel ve mutlu şeyleri yaşamayı hak ediyosun..
çevre neder diye de düşünme..bu hayatı yaşacak olan sensin çevre değil..ve eminim karşına çok daha iyi ve çok daha fazla sevebileceğin insanlar çıkacaktır..ve unutma sen özel bir insansın ve bunları haketmiyosun lütfen bunların başına gelmesine izin verme, bir an önce son ver...:10:
Yorum
-
Sevgilim mi artık bilmiyorum değil aslında.firma sahibi 5 çocuklu annesiyle yaşayan bir adam.ben 9,5 numara gözlük takarken beni sevdi.ben istemedim ama sonra baktım ısrar ediyor.alıştım mı hayır ben de sevdim hala da seviyorum. ama 38 yaşında ve hala bakire olmama rağmen inanmadı bana ve zorla birlikte olduk.zorla diyorum çünkü yapmalarla,mücadelelerime inanmadı.hayır bunu takmadım.beni olduğum gibi seviyordu.bir anlaşmazlıkta tüm gece telefonunu açmadım.benden ayrıldığını söyleyerek eski sevgilisini getirdi ve 3-4 ay içinde evleneceğini söyledi.ben geri çekildim aramadım bile.sürekli aradı geldi.beni sevdiğini söylüyor ama ne zaman bir yerlere gitsek ya otele gidelim ya da bir yerde yatalım diyor.baskı yani.hayatında biri varken onla olmayacağımı söyledim.o da onu da bırakırsa ortada kalacağını söyledi. o kadın hala var mı ama yok mu hiç sormuyorum ama onunla da olamıyorum çünkü biraraya geldiğimizde hemen yatmak istiyor.ne kaybederim onunla olsam?sonra toplumsal kurallar, hayatında birinin olması, ailemle yaşamam vs. bir sürü nedenim var onla olmamak için.bir hata yaptım belki bekaretimi verdim, pişmanım.bunca yıl durduktan sonra boyle mi olmalıydı?çok yalnızdım şimdi yine yalnızım.o sadece telefonda sevdiğini ama benimle görüşmeye korktuğunu söylüyor. ben onla görüşeceğim diye onunla birlikte olmalı mıyım?bilmiyorum. şimdiye kadar kurduğumuz birlikte gelecek hayallerimden vaz mı geçmeliyim? ya başka kimse çıkmazsa karşıma?ya hayallerim,ya aşkım ya onunla hayatı paylaşmak istemem?12 yıldır kimse yoktu hayatımda.12 yıldır antidepresanlarla yaşıyordum .dün doktorum yeni bir ilaç önerdi?ya hayallerim,ya aşkım ya ben?ben niye ben olamıyorum?niye aşkımı doyasıya yaşıyamıyorum?hep bu korkulardan:annem ne der,komşu ne der.bekaretim gitti evlenebilir miyim?bu adamdan bana hayır gelmezmiş bir arkadasım öyle dedi.öyle mi gerçekten?bana yardım eder misiniz?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(((( bence sen hiç bir şeyi göremiyorsun arkadaşım,,,adam bir, güzel resmen seni kullanıo,,,,hakkatten okudum ve şaşırdım,,,,patie gerçkekten bu yzdıklarnız doğrumu üstelik 38 yaşında olgun bir bayansınız yani 15 yaşında bir ergen kız olsanız hadi biraz fikir verelim....ya adam sizi resmen cinsel açıdan kendi zevkleri iiçin kullanıo daha ne fikri istiyorsunuz.....gerçekten 38 yaşına gelmiş eğitim uzmanı bir bayan böle bir konuda fikiir danışıyorsa ALLAH bu ülkenin kadınlarına akıl fikir versin ne diyim....))))
Yorum
-
Eğer en büyük keşkeleri yıllar sonra yaşamak istemiyorsanız bu kişiden olabildiğince uzaklaşın kendinizi telkin edin umutsuzluğa kapılmayın o sadece size zarar verir aşk mutluluk sıcak bir yuva veremez kendinizi sürekli yaptığınız yanlışlardan dolayı suçlamayıp önünüze bakın geleceğe bakın geçmişi arkanızda bırakmaya çalışın günden güne bu yaşadıklarınızı unutursunuz ama önce birşeyler yapmanız lazım Allah yardımcınız olsun...
Yorum

Yorum