Arkadaşlar son bir haftadır çok kötüyüm.Ailemle anlaşamıyorum.Arkadaşlarımla anlaşamıyorum.Sürekli tersliyorum,kötü oluyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum yine de tekrarlıyorum.Kendimden nefret ediyorum,kendimi üzecek şeyleri yapıyorum.Kimse beni anlamaya çalışmıyor sadece yargılıyorlar çok sıkıldım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yine kötüyüm:(
Collapse
X
-
İnsan sürekli iyi ya da sürekli kötü olmaz inişli çıkışlı olur, eğer regl dönemine yakınsan yani 1 haftadır diyosunya bundanda kötü hissedebilirsin kendini ailenle daha çok vakit geçirmeye çalış onların ne istediğini anla bence yanlarında olursan ne istediklerinide öğrenirsin ve onların yaptıkları sana ters gelmez seninkide onlara. o zaman tartışmazsınız.
-
" kendini ailenle daha çok vakit geçirmeye çalış" +++rep (:
Kendi ailenin yanında bulunmaya zorla. Sürekli seni yargılıyor olmaları katlanılmaz olacaktır ama gene de dene. (:
İyi günler...Öyle bir dünya ki telif hakkıyla korunmuş; ve yalnızca piyasaların hakkıymış serbestlik.
Yorum
-
merhaba yaren..çok sıkmamaya çalış kendini..arada her insana olur böyle sinirlilik yada sıkıntı hali..böle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış olurmu..
bide ailenle zaman geçirmeye çalış..gerçekten aile gibisi yok..bunu bi gün evlenip evden ayrıldığında, onlarla eskisi kadar sık vakit geçiremediğinde daha iyi anlayacaksın inan bana
)
:10:
Yorum
-
Beni engelliyorlar isediğim gibi davranamıyorum bu yüzden onlara kötü davranıyorum,onlara sorsanız onlarda benim iyiliğim için bunları yaptıklarını söyleyecekler.Kendimden nefret ediyorum çünkü ben diye birşey kaldığını düşünmüyorum,hep başkalarının hayatını yaşıyorum gibime geliyor.Orjinal yazı sahibi: omenPeki tüm bunların sebebi? Durduk yere canın istedi diye kimseyi terslemezsin ha böyle yapanlar vardır ama sonrasında gelipte böyle böyle oldu kendimi kötü hissediyorum demez o tipler.
Sebep ne ne için tersliyorsun?
Kendinden nefret ediyorsun ne diye? Çevrendekileri kırdığın için mi, kimsenin seni anlamadığı için mi? Ne için kendinden nefret ediyorsun?”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Çok genç sayılmam 26 olacam yakında.Hayatımı bir düzene koyamamak beni üzüyor.Orjinal yazı sahibi: mavimavi View Postyaren tahmin ettiğim kadarıyla yaşın daha çok genç..takma bunları boşver
gençlikde herşey daha kolay çözülür inan bana
”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Etrafımdaki hiçkimse beni sevmiyor zaten sevmelerini de istemiyorum,anlamaya çalışmaları yeter benim için.Orjinal yazı sahibi: cezarstabiii yaa kır gecir etrafını bakalım kim ne kadar senin kahrını nazını cekip alttan alacak böylece ögreniriz etrafındaki seven kişi sayısını
aman haa bu bunalım modundan cıkma eline ne gececek
eden kendine eder o ayrı bi meselede”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Ailemle yaşıyorum,hiç büyümeyen bir çocukmuşum gibi davranıyorlar.Dışarı çıkamıyorum,arkadaşlarımla gezemiyorum.Arkadaşlarımı onlar seçiyorlar onların istedikleri gibi olmayınca bana kızıyorlar onlarla konuşmama müsade etmiyorlar.Çocuk değilim 26 yaşındayım,ekonomik olarakta onlara destek oluyorum.Bana kendi paramın hesabını bile yapıyorlar.Ne yaptın ne ettin? çok harcıyorsun. Kredi kartlarımı aldılar. Açok sıkılıyorum ancak kendimi savunacak,koruyacak gücüm yok.Orjinal yazı sahibi: Ellez View Post" kendini ailenle daha çok vakit geçirmeye çalış" +++rep (:
Kendi ailenin yanında bulunmaya zorla. Sürekli seni yargılıyor olmaları katlanılmaz olacaktır ama gene de dene. (:
İyi günler...”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Aileler özellikle kaç yaşa gelirsen gel, kız çocuklarına öle davranıyorlar.Birde sen yapı olarak sessiz ve boyun eğen bir yapın var galiba.Zamanında onların dedikleri gibi yaptığın için herşeyi hep onların dediği gibi olsun istiyorlar.Para hesabına gelince benimde öle, halen annem hesap sorar,benim aldığım parayı..valla bizimkiler klasik aileler..arsız,hayırsız evlat olsan,o zaman bölede davranmazlar yaa..ama savun kendini,güç seinin elinde,hayatını yaşamaya bak,gez,harca..azda olsa psikolojin yerine gelsin..rutin hayat daha çok sıkıyor insanı..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
yarencim aileler için cocukları hiç büyümezler..ama sana böyle davranmalarının asıl sebebi sessiz,herşeye boyun eğen,hakkını savunmayan bir yapın olması..ben de böyleydim ve inan böyle insanlar hayatta hep kaybederler..yani ben bu huyum yüzünden zamanında çok yanlışlar yaptım..Orjinal yazı sahibi: yaren25 View PostAilemle yaşıyorum,hiç büyümeyen bir çocukmuşum gibi davranıyorlar.Dışarı çıkamıyorum,arkadaşlarımla gezemiyorum.Arkadaşlarımı onlar seçiyorlar onların istedikleri gibi olmayınca bana kızıyorlar onlarla konuşmama müsade etmiyorlar.Çocuk değilim 26 yaşındayım,ekonomik olarakta onlara destek oluyorum.Bana kendi paramın hesabını bile yapıyorlar.Ne yaptın ne ettin? çok harcıyorsun. Kredi kartlarımı aldılar. Açok sıkılıyorum ancak kendimi savunacak,koruyacak gücüm yok.
Bide şunu unutma gereğinden fazla sessiz bir insan olursan hayatta sadece ailende değil,iş hayatında,arkadaş çevrende,evlilik hayatında,hatta evlendiğin kişinin ailesinde bile aynı sorunlarla karşılaşabilirisn..yani özet olarak her türlü ikili ilişkinde bu tür sorun olabilir..gereğinden fazlla sessiz olan insanların başına gelebilecek bişi bu..ben de böyle yumuşak başlılığımdan zamanında az çekmedim..Sonrada şunu farkettim,Aslında hayatta hep orta çizgide yaşamak lazım..yani ne çok sessiz olıcaksın ne de saldırgan..ikisi de doğru değil..hep orta kararda olmak,ağır başlı olmak insana çok şey kazandırıyor..
yani uzun lafın kısası bence ailene yada çevrene karşı gereğinden fazla sessiz olma..mesela sana ters gelen şeylerde hayır demeyi bil..hakkını savunmayı bil..kendi kimliğini,kendi isteklerini çevrene herzaman kabul ettir.tatlı dilinle bunu çok rahat yapabileceğine eminim ben
gelişmelerden haberdar et olurmu sevgiler
Yorum
-
Benim ne istediğim onlar için önemli değil,sadece istedikleri insan olmamı bekliyorlar ve bu konuda biraz baskıcılar. Kardeşlerime bu şekilde davranmıyorlar ancak bana gelince herşeyime müdahale ediyorlar. Nedenini anlayamıyorum.Kendime güvenimin olmadığını bildikleri için mi? yoksa beni gerçekten korumaya çalıştıkları için mi? bunu anlayamadım.Herşeyime müdahalede bulunmaları beni çok sıkıyor. Ne yapmam gerktiğini çözemedim.”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
ailen seni korumak için de böyle yapıyor olabilir..yada senin dimdik durmadığını yani yere çok sağlam adımlarla basmadığını düşündükleri içinde böyle yapıyor olabilirler..bide ailenin en büyük çocuğusun galiba oyzüden de baskı kuruyor olabilirler..yani bütün bu sebepler olabilir..
ama ilk yapman gereken kendi fikirlerini,kendi isteklerini çevrene kabul ettirmen..çok sessiz olmaman..
aileler çocuklarının herzmana iyiliğini ister ve aile gibi güzel şey yoktur ama unutmaki aile bile bazen hata yapabilir.oyüzden çok sessiz olma..benim tavsiyem sevgiler
Yorum
-
Neden dik duramayacağımı düşünüyorlar,neden fikirlerini değiştiremiyorum.Yanlış birşey yapmadım bu güne kadar. Sürekli sen bilmiyorsun,sen yapamazsın,yüzüne gözüne bulaştırırsın diye diye iyice kendime güvenim gitti. Kendime güvenmiyorum onlara uyarak yaptığım şeylerde beni mutlu etmiyor.Ne yapsam ne etsem bir kusur buluyorlar. Yaşadığım hiçbirşeyde bir anormallik yok ama sürekli tuhaf davranıyormuşum gibi gülüyorlar alaya alıyorlar. Benim üzülebileceğimi hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorım.İçime ata ata bunalıorum.Orjinal yazı sahibi: mavimavi View Postailen seni korumak için de böyle yapıyor olabilir..yada senin dimdik durmadığını yani yere çok sağlam adımlarla basmadığını düşündükleri içinde böyle yapıyor olabilirler..bide ailenin en büyük çocuğusun galiba oyzüden de baskı kuruyor olabilirler..yani bütün bu sebepler olabilir..
ama ilk yapman gereken kendi fikirlerini,kendi isteklerini çevrene kabul ettirmen..çok sessiz olmaman..
aileler çocuklarının herzmana iyiliğini ister ve aile gibi güzel şey yoktur ama unutmaki aile bile bazen hata yapabilir.oyüzden çok sessiz olma..benim tavsiyem sevgiler
”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum

Yorum