Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şantaja uğruycam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şantaja uğruycam

slm arkadaşlar bi sevgilim vardı vardı diorum çünki ayrıldık gibi sebebi de bi an önce evlenmek istemesi kafamda ise soru işaretleri olduğu için evlenmek konusunda acele etmek istemiorum, aşırı kıskanç yakarım yıkarım lafları okumuş tahsilli bi insan ama bunlar yetmio olgun olmak için, mesele şu ki evlenmek için ısrar edio araya büyükler falan koyuyo bende şuan için erken dedim ama beni 2 gündür aramıo, benim korkum elinde uyur halde resimlerim var ve şantaj yapıcağından korkuorum masum uyur halde fotoğrafım evlerinde iken ama dediğim gibi aramızda bişeler geçmedi masum uyurken çektiği fotoğraf ben tam anlamı ile uyumuodum uzanırken ama ben bu insandan korkuorum aileme araya giren insanlara bunları gösterebilir ve çevre tarafından hiç hoş karşılanmaz ne yapmalıyım çok tedirginim, fırtına öncesi sessizliği ne yapmalıyım ben lütfen yardım edin, bana bişeler diyin lütfen

yaa arkadaşlar lütfen bişey yazın

Yorum

merhaba farfara..bence ondan resimleri almanın bir yolunu bulmalısın..belki aklında sana şantaş yapmak hiç yoktur,düşünmemiştir bile..belki vardır..resimleri alman en uygunu bence..

bide onun huyuna giderek,onu kızdırmadan konuşmaya çalışsan belki ılımlı yaklaşır..hani belki umduğundan daha olgun yaklaşır ne dersin?
      :10:

Yorum

Benim bildiğim kızlar evlenmek için erkeğin başının etini yer eğer bu çocuğu sevmiyorsan fazla zorlama,ümüt verme,yollarını ayır.Şantaj işine gelince ben öle bir ihtimal vermiyorum diyelimki yapmaya başladı,eminiyete git derim, sakın ona boyun eğme..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
        X