Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mazi kalbinde yaraysa, unut artık ne varsa haydi gel içelim :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mazi kalbinde yaraysa, unut artık ne varsa haydi gel içelim :)

Arkadaşlar biraz canım sıkkın ,canım içki içmek istedi biraz..aman böle dediğime bakmayın,yanlış anlamayın normalde çok az içerim hatta içkiyle hiç aram yoktur ama canım birden çekti işte

aklıma da yüksek sadakatin ''haydi gel içelim'' şarkısı geldi espri olsun diye onu yazdım..

offf aman bugün efkarlanmayalım dimi,bugün cuma haftanın son günü, yarın tatil..kendi kendimize moral verelim..
    :10:

Kız cuma cuma ne içkisi,hemde mesai saatinde tövbe tövbe işin şakası bende bazen kafama dank eder, bi içeyim diye sanki içinçe geçecek herşey,gerçi hiç içki içmedim gibi bişeyim yani ya neyse Bu kadar takma arkadaşım kafana sen ne kadar zorlasanda hayat yine bildiğini yapıyor sana...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
      Kız cuma cuma ne içkisi,hemde mesai saatinde tövbe tövbe işin şakası bende bazen kafama dank eder, bi içeyim diye sanki içinçe geçecek herşey,gerçi hiç içki içmedim gibi bişeyim yani ya neyse Bu kadar takma arkadaşım kafana sen ne kadar zorlasanda hayat yine bildiğini yapıyor sana...
      doru diyosun sonbahar bugün cuma ay günah oldu öle demem töbe töbe şimdi forumda namaz kılan arkadaşlar varsa kızcaklar bana şaka biyana normalde içen bir insan değilim pek ama canım çekti birden..takmamaya çalışıyorum,daha iyiyim sonbahar çok saol

Yorum

İsteyen içer, istemeyen içmez ben takılıyorum sadece zaten sende öle,şaka yaptığını biliyorum dertlerimizi unutmaya içkimi, ne gerek ah bir bilsek dermanlarımızı...sadece bekleyecez başka yol yok gibi...
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ahhh ahhhh öle tabiiii Allah yardımcımız olsun

Yorum

benim de içesim geldi şimdi yaa normalde bende içmem de çok moralim bozuk olduğunda, aynen şu anda olduğu gibi, bir an için olsun unutmak için içerim ama pek işe yaramaz içki ilaç olmuyor malesef herkesin derdi farklıdır ama çözümünde gereken şeyler ortak sanırım... sabır ve zaman... beklemek beklemek beklemek... umarım fazla beklemeden herkes bir derman bulabilir kendine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ssecrett View Post
              benim de içesim geldi şimdi yaa normalde bende içmem de çok moralim bozuk olduğunda, aynen şu anda olduğu gibi, bir an için olsun unutmak için içerim ama pek işe yaramaz içki ilaç olmuyor malesef herkesin derdi farklıdır ama çözümünde gereken şeyler ortak sanırım... sabır ve zaman... beklemek beklemek beklemek... umarım fazla beklemeden herkes bir derman bulabilir kendine
              merhaba secret..benim de içki içmek bir işe yaramaz,zaten ben içince direk uykum gelir uyurum )

amin inşallah dermanımızı kısa sürede buluruz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: düttürü dünya
                canım arkadaşım valla benim de canım sıkkın hayatımda birkaç kere o da çok az almışımdır ama şu sıralar biraz ihtiyacım var sizler sağolun Allahtan dileğim o durki tüm dilekleriniz gerçekleşsin yakında kuzenimin yanına gitmeyi düşünüyorum gerçi bi hayırları yok ya bi kafayı dağıtayım işte çok daraldım buralarda sonrada sana uğrarım bir yudum atarız sonra yine tilkinin dönüp dolaşacağı yer ......
                merhaba canım arkadaşım tabi arada içki içmek işe yarıyor iyi geliyor insana..buarada canını sıkma birşeye bak burda bizler varız sana her konuda destek oluruz..

buarada hakkaten keşke bir fırsatımız olsa hepimiz aynı şehirde olsak forumdaki arkadaşlarla buluşup hep beraber birşeyler yapabilseydik ne güzel olurdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cezars
                  son 15 yııldır içerim ama alkolik degilim
                  evet sen daha öncede içtiğini sölemiştin arada içmek güzeldir...

Yorum

İşleniyor...
                  X