insanların bana zarar evreceği takıntısı var,bu canımı çok sıkıyor ama elimden bişi gelmiyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Zarar verilme takıntısı olan var mı?
Collapse
X
-
Sen korktuğun sürece zarar görürsün,sakınılan göze çöp batar.Hayat bu zarar da görürüz mutlu da oluruz kaide bu zaten.Ama öyle zarar verecekler korkusuyla yaşayamazsın.öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
Yorum
-
Biraz temkinli davranmak iyidir ancak bunu hastalık derecesinde büyütüyorsan kimseyle iletişim kuramazsın.Yeterince güvenli bir ortamda büyüyememenden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum,sana destek olan seni koruyup kollayan birilerinin olmamasını düşünmen sende bu savunma şekline sebep oluyor olabilir.Kimseye gerek kalmadan da hayatını idame edebilirsin. İnsanlarla ilişki kurmak zorundasın bu yüzden güvenmekte şart.”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
banada sanki birine bişey dedim zaman birileri beni dövecek gibi korkuom karısacak lafa fln gibi oluyo yada insanlarla diledim gibi konusamiom citoles ve seraquel kulanıom kaygılı oldum icin bende depresyon ve sf varOrjinal yazı sahibi: yaren25 View PostBiraz temkinli davranmak iyidir ancak bunu hastalık derecesinde büyütüyorsan kimseyle iletişim kuramazsın.Yeterince güvenli bir ortamda büyüyememenden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum,sana destek olan seni koruyup kollayan birilerinin olmamasını düşünmen sende bu savunma şekline sebep oluyor olabilir.Kimseye gerek kalmadan da hayatını idame edebilirsin. İnsanlarla ilişki kurmak zorundasın bu yüzden güvenmekte şart.
Yorum

Yorum