Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bana Ne Oluyor !!!!! Arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bana Ne Oluyor !!!!! Arkadaşlar

Herkese iyi Forumlar Öncelikle

Bundan 3 ay önce 3 senelik bir ilişkim bitti Bundan 1 ay önce 3 senemi paylaştığim insan işyerinden birisiyle cıkıyormuş bunu duydum özuldüm facebooktan cocuğu buldum facebook adresini msn adresini bir kac e-mail adresini hack ledim hack lemeden öncede cocuğun e-mail adresine sen bu kızla cıkma başkalarıyla cıkıyor ve birtanede resim attım evde bazen kırıp döküyorum duvar yumrukluyorum buzdalabına yumruk atıyorum masaya v.s v.s annemle tartışıyorum babamla tartışıyorum uyku problemleri başladı sabah 5 de uykuya dalıyorum öğlenedoğru 11 de uyanıyorum ve terlemiş vazıyette bu terleme her zaman olmaya başladı ve bir aydan beride esrar icmeye başladım beynim sankı dolu okadar doluluk hıssediyorumkı sankı patlayacakmış gibi..

Bana neler oluyor Arkadaşlar????

Seni bırakmasından çok bir başkasını tercih etmesi seni yıpratıyor. Madem sana bunu yaptı intikam al bi şekilde, naparsan yap, yoksa hiiiç kolay rahatlamazsın ve uzunca bir süre bu sıkıntılar devam eder. Zaten ayrılmıs senden, bu saatten sonrada sevmeyeceğine göre geri dönmeyeceğine göre, canını yak ve senden nefret etsin. En azından içini boşaltmış olursun. Ne kadar sadistim dimi? Ben yapmadım çok pişmanım en azından başkaları yapsın istiyorum...
    "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

Öncelikle esrarın ardına sığınıp, yaşadıklarını unutacağını sanma.Kız arkadaşının yaptığı çok yanlış ama dünyanın sonumu sence? çokmu kötü..Bir tercih yapmış, başkasını seçmiş, ama seni kaybetmiş öle değilmi..Sen daha çok terkedilmenin verdiği bir acıyla, kendini yıpratıyorsun.Bir gurur haline getirmişsin bunu.Bırak giden gitsin, zaten hiç senin olmamışki..Zaman en güzel ilaç kimler unutulmadiki, o unutulmasın, hemde değmeyecek bir kişiyi..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Kafanda bitirmeye calış arkadaşım senden arkadaş olurkende başkasına böyle yapmıştır daha niyeüsteliyorsun boşver gitsin
        BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Hele bu esara içmen hic hoş degil biranönce uzaklaş o cevreden ve icmekten allah esirgesin
          BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

arkadaşım başına gelen zor bir durum ama bende yaşadım 4 yıl nişanlılık ardından küçük bi tartışmada nişanlım en yakın arkadaşımızla birlikte olmuş kızı hamile bırkamış evlendiler şimdi o baba olmaya hazırlanıyor biz düğün günümüzü herşeyimizi almıştık ama ben böyle kaldım yüzüstü ,ama hayat bu inan karşına daha iyileri çıkıcak ve daha mutlu olucaksın ben şimdi çok mutluyum iyiki o yok diyorum hayatımda şimdiki ilişkim harika huzur dolu Allah bi kapıyı kapatıyor diğer bir kapıda ki en güzel fırsatları gör diye ,emin ol daha iyi bir fırsat karşına çıkacak sakın intikam almaklada uğraşma sil baştan başla ve beynini uyuşturma spor yap rahatlatıcı bitki çayları iç ve olumlu düşün en kısa zamanda atlatman dileğiyle...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forest_gump View Post
              arkadaşım başına gelen zor bir durum ama bende yaşadım 4 yıl nişanlılık ardından küçük bi tartışmada nişanlım en yakın arkadaşımızla birlikte olmuş kızı hamile bırkamış evlendiler şimdi o baba olmaya hazırlanıyor biz düğün günümüzü herşeyimizi almıştık ama ben böyle kaldım yüzüstü ,ama hayat bu inan karşına daha iyileri çıkıcak ve daha mutlu olucaksın ben şimdi çok mutluyum iyiki o yok diyorum hayatımda şimdiki ilişkim harika huzur dolu Allah bi kapıyı kapatıyor diğer bir kapıda ki en güzel fırsatları gör diye ,emin ol daha iyi bir fırsat karşına çıkacak sakın intikam almaklada uğraşma sil baştan başla ve beynini uyuşturma spor yap rahatlatıcı bitki çayları iç ve olumlu düşün en kısa zamanda atlatman dileğiyle...
              Ne güzel..ne kadar güçlü bir yapınız varmış..Valla imremdin size..Allah mutluluğunuzu bozmasın..Demekki her kışın sonu baharmış..Bu bahar bizede gelir inşallahh...
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forest_gump View Post
                arkadaşım başına gelen zor bir durum ama bende yaşadım 4 yıl nişanlılık ardından küçük bi tartışmada nişanlım en yakın arkadaşımızla birlikte olmuş kızı hamile bırkamış evlendiler şimdi.....
                Kardeş valla senin durumun çok çok daha kötüymüş, allah kimsenin başına vermesin böle bişeyi. Öyle bir kızlada herhalde evlilik çok uzun sürmezdi, yine gider başkasıyla berabe olurdu çok daha fazla üzülürdün değilmi, ben öyle düşünüyorum.

Başkasını tercih ederek seni kaybetmiş miş, ya bırakın bu polyannacı yaklaşımları, gerçekleri görün derim ama gerçeklerde üzer insanı ve kabullenmek istemez doğal olarak. Bu tip düşüncelerin arkasına sığınır. Kötümü?? değil tabiki çok güzel bişey tabi yapabilene güzel. Keşke bunu yapabilenlerden biriside ben olsaydım diyorum kendime hep...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EthanHunt View Post
                  Seni bırakmasından çok bir başkasını tercih etmesi seni yıpratıyor. Madem sana bunu yaptı intikam al bi şekilde, naparsan yap, yoksa hiiiç kolay rahatlamazsın ve uzunca bir süre bu sıkıntılar devam eder. Zaten ayrılmıs senden, bu saatten sonrada sevmeyeceğine göre geri dönmeyeceğine göre, canını yak ve senden nefret etsin. En azından içini boşaltmış olursun. Ne kadar sadistim dimi? Ben yapmadım çok pişmanım en azından başkaları yapsın istiyorum...
                  Senin bu sözlerin yanlış anlaşılabilecek düzeyde, esrarla birlikte falan çok kötü sonuçlara yol açabilir. 25 - 30 yaşında hapse giren bir kişi 55 - 60 yaşında çıkar, 60 yaşında o insandan ne beklenir. ? nasıl para kazanır, mutlu olur, çocugu olur, sudan çıkmış balık misali tekrar suyu özler. Hayatını hapishane de 4 duvar arasında mı geçirsin? Allahın verdiği canı ancak Allah alabilir.

Beni sevmeyeneni ben hiç sevmem, zorla da güzellik olmaz. Karşına seni seven ve seni hak eden birisi mutlaka çıkacaktır ama yukarıdaki nişanlısından ayrılan arkadaş gibi beklemek gerekir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                    Senin bu sözlerin yanlış anlaşılabilecek düzeyde, esrarla birlikte falan çok kötü sonuçlara yol açabilir. 25 - 30 yaşında hapse giren bir kişi 55 - 60 yaşında çıkar, 60 yaşında o insandan ne beklenir. ? nasıl para kazanır, mutlu olur, çocugu olur, sudan çıkmış balık misali tekrar suyu özler. Hayatını hapishane de 4 duvar arasında mı geçirsin? Allahın verdiği canı ancak Allah alabilir.

Beni sevmeyeneni ben hiç sevmem, zorla da güzellik olmaz. Karşına seni seven ve seni hak eden birisi mutlaka çıkacaktır ama yukarıdaki nişanlısından ayrılan arkadaş gibi beklemek gerekir.
                    Haklısın söylediklerinde fakat ben gitsin öldürsün demedim veya o anlamda yazmadım. Bir şekilde onu üz, canı sıkılsın sana yaşattıklarından bir parça yaşasın anlamında söyledim..

Yorum

İşleniyor...
                    X