Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nokta Kadar Yer kaplıyorsunuz.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nokta Kadar Yer kaplıyorsunuz.

Eskiden düşünürdümki , ben olmazsam hayatta bişeyler şeyler aksar , ben kesinlikle olmalıyım. Ve her olayın içerisinde olmaya çalışan birisi vardı

ama sonraları gördümki ben olmasamda hayat devam ediyor. Ne kadar büyük çocukça bir duyguymuş.

Kimse aslında bu dünyada büyük bir yer kaplamıyor. sadece nokta kadar bir yeriniz var belkide (doldurulmaya hazır)

Herkes kendini çok değerli zannediyor ama , bu büyük bir aldatmaca.

herşeyden eliniz çekseniz bile bi zaman sonra hemen yeriniz dolduruluyor ve unutulup gidiyoprsunuz.

Kimse kabullenmesede , Herkes bir gün unutulucak ,

Mezarlıklar unutulmazlarla dolu...Kesinlikle birgün gelecek bizde unutulacağız..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
      Mezarlıklar unutulmazlarla dolu...Kesinlikle birgün gelecek bizde unutulacağız..

Orayı beklemeye bile gerek yok aslında

1 hafta evden çıkmayın ,, ve 1 hafta bsonra kapıdan çıkın insanları arkadaşlarınızı arayın ,,

herkes rutin işlerine devam ediyor olacaktır

Yorum

bu bahsettiğiniz şey bana atom altı parçacıkları hatırlattı. e tabii bu da artı/eksi sonsuzluğu. böyle bir düzenekte noktalığınız sonsuzluk olmaz mı? her zihine bir evren sığmaz mı? işin sırıı noktanın küçüklüğünde değil, hangi cümlenin sonuna koyulduğunda.
        küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Yüce rabim bizleri unutugu kullarından etmesin
          BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

İşleniyor...
          X