Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tenim esmer,ruhum sarışın...mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tenim esmer,ruhum sarışın...mı?

bu yazdıklarıma çok tepki alabilirim belki ama paylaşabileceğim yer sadece burası... farklı görüşlere ihtiyacım var.. sadece çok yakın bir arkadaşım bu durumu biliyor neyse...

2 hafta önce 6 senelik bir birlikteliğim msn üzerinden bitti...yüzüme karşı söylemeye cesareti olmadığını söyledi.. 6 senede çok ayrıldık barıştık.. araya insanlar girdi...vb..ancak ayrılmadan 3 gün önce 1 hafta çok güzel bir tatil yaptık..her şey çok güzeldi...sonuç olarak beni terk etti...arada arıyor beni sesimi duymak için..ama ben...

çalıştığım iş yerinde biriyle görüşüyorum... 33 yaşında..ondan çok etkilendim...ancak biliyorum ki bir kız arkadaşı var... ve ben onunla; bunu bile bile birlikte oluyorum,görüşüyorum,zaman geçiriyorum...kendimden bazen nefret ediyorum,tiksiniyorum...ama içimdekileri tutamıyorum...ondan çok etkileniyorum ama etkilenmek istemiyorum...çok karışık bir durumdayım...onun kocaman ellerini,bana sarılmasını,nefesini hissetmeyi seviyorum...sevdiğim içinde kendimden nefret ediyorum... bana.. "tenin esmer ruhun sarışın" (teomanın şarkısı) diyor..yani güzelliğimle onu acıttığımı ve onu günaha soktuğumu söylüyor...oysa ben sadece samimiyet, içtenlik,duygusallık istiyorum...
    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Farklı görüşlere ihtiyacım var demişsiniz
    Bence kendinize daha uygun birini bulun.
    Güvenilmesi pek mümkün olmayan bir durum.
    Kendinize uygun bir başka sevgili veya sadece bir arkadaş bile bulsanız, daha rahat edersiniz belki de.
    Yanılıyor muyum?
    Last edited by bir dost; 07-03-2010, 07:53 PM.
    Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

[B]cevaplarınız için teşekkür ederim... bende kendisinden uzak durmayı düşünüyorum... aslında beni de rahatsız eden onun bir kız arkadaşı olması ve onu benimle aldatıyor olmasıydı. bende bunu bile bile ön ayak oldum...umarım düşündüğüm kadar dirayetli olabilirim ona karşı yarın doğum günü..ona pasta yapıcam diye söz vermiştim... [/B]

Yorum

bende sana karşı açık oluyum, karşındaki insanın seninle cinsellik için beraber olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum, bence boşluktasınız bu beraberlik size kısa süreli mutluluk getirsede uzun vadede size acı verebilir, yakın şeyleri bende yaşadım ama atlattım şükür, şu durumda kendine söz geçirmen oldukça zor, arkadaşınnında ağzı iyi laf yapıyor anlaşılan, allah kolaylık versin derim ben size işiniz gerçekten zor
        "-Çıkmaz o yol"
        diye uyaranlar...
        ben yürümeyi seviyorum
        anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Uzakdaki sevgilinden ayrılma durumu olduğunuzu ve sizi kıskandığınız ve bu ayrılığa hazır hissetmediğinizi söylüyordunuz. Ama şimdi başka bir erkeğin ilgisinden bahsediyorsunuz.Yaw bi sizin gibi olamadım, ben birine takıldımmı kalıyorum işte neyse size gelince boşluktan ve o adamın size olan ilgisinden, oradaki yalnızlıkdan yapıyorsunuz bunları.Sanırım cinsel çekim.Şu anki görüştüğün kişi pek güvenilir biri değilki, hem sizi idare diyor, siz buna göz yumarak hemde diğer kızı.Yaw başka erkek yokmu çevrenizde kuzum..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

O KİŞİ SİZİ SEVMİORKİ KARDEŞİM SİZİN BEDENİNİZİ SEVİOR SİZİ ELDE ETTİKTEN SONRA ,,,SİZ ONUN GÖZÜNDE BİR BALON GİBİ SÖNERSİNİZ ......O YOLUNA SİZ YOLUNUZA ..........ASLINDA SİZİ ETKİLEYEN BU 33 YAŞINDA ÇOCUK AHLAKLI VE MERT BİR ADAM OLSA BİR KIZLA ÇIKARKEN AYNI ANDA SİZLE KONUŞMAZDI. EĞER SİZLE BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK GİBİ BİR NİYETİ VARSA O KIZDAN AYRILIR O KIZLA TAMAMEN İŞİ BİTER SİZLE ÇIKMAYA O ZAMAN BAŞLARDI. DELİKANLILIK DÜRÜSTLÜK ADAM OLMAK BUNU GEREKTİRİR...
            BİR KIZLA ÇIKARKEN BİR İLİŞKİSİ VARKEN,,,, SİZİN GÜZELLİĞİNİZDEN SİZE GÖNLÜ KAYAN ÇOCUĞUN YARIN SİZLE BİRLİKTEYKEN (unutmayın sizden güzellerde vardır) SİZDEN GÜZEL BİRİNİ GÖRDÜĞÜNDE SİZİDE ALDATMASI KAÇINILMAZDIR NE EKERSEK ONU BİÇERİZ BU DEVRİ---ALEMDE,,,,
            .BEDENSEL AŞKLAR ÇABUK BİTER....ilginç garip ve bir o kadar iğrenç bir durum ,,,,BANA KIZICAKSANIZ AMA YAPACAĞIM YORUMDA İYİ YAPIYONUZ GÜZEL YAPIYONUZ DİYE SÜSÜLÜ LAFLAR SÖLÜYEMEM BEN SİZİN İYLİĞİNİZ İÇİN YAZIOM ...BEN İSTİOMKİ KADINLAR KULLANILMASIN KADINLAR GÜÇLÜ OLSUN ONURLU OLSUN SİZDE SİZLERDE FARKINDALIK YARATMAYA ÇALIŞIOM...ASLINDA SİZİ İNANIN DÜŞÜNEREK YORUM YAPIOM...
            dedimya şimdiki aşklar gerçek aşkler değil ruha olan aşklar değil bedene duyulan aşklar....bedene duyulan aşklarda kısa sürede biter mum gibi söner ...bir bayanın bu şekide düşüncelerde olması gerçekten tuhaf,,vallaha toplumda erkekler kadınlardan daha ahlaklı,,, aslında hep şunu sölerim (((((()KADINLARI GENE KADINLAR ALDATIR)),,,,,bir yuvayı gene bir kadın yıkıo ,,,
            şimdi yazık deilmi o erkekle çıkan kızcağıza (( HER ZAMAN ŞUNU SÖLERİM ÇUVALDIZI ÖNCE KENDİNE BATIRCAN SONRA BAŞKASINA )) empati kurucan toplum bu düşüncelerle nereye gider bilmiorum ,,,daha ne kadar yuvalar yıkılır....aslında erkeklerin kendini toplamasından çok kadınların kendine bir çeki düzen vermesi...
            TOPLUMDA KADINLAR ahlaklı ve iffetli olsa ,,,,,ortada erkeğinde aldatacağı bir kadın kalmaz.... TOPLUMDA iki üç erkeği idare eden,,,hatta 5- 6 erekeği aynı anda aşık olan kişiler var....gerçekten biz nasıl evlenceyiz bilmiom...
            YORUMLARI OKUDUKÇA ÜZÜLÜYORUM....nerde analarımızn dedelerimizn aşkları nerde o sadık ilişkiler ancak çevreme ve topluma bakıorum,,,,erkekler kadınladan daha ahlaklı .................................................. ALLAH İNSANI DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN KARŞISINA İYİ İNSANLARI ÇIKARSIN NE DİYİM.....
            Last edited by biyolog; 08-03-2010, 05:28 PM.

Yorum

insan çoğu zaman kalbini değil beynini dinlemeli... kendinizi kalbinize ve nefsinize esir etmeyin... insan her zaman doğruyu bilir bilmese bile öğrenir.. buradaki çoğu arkadaş da size doğruları öğretmiş gibi... bir an önce yanlışı bırakın ve doğruya dönün

Yorum

Bir şekilde dirayetli olmak gerekiyor. Kimi zaman yetinmeyi bilmek de bir erdemdir. Hayatta her an her istediğimizi elde edemiyoruz, belki de etmemeliyiz de. Bilmem, farklı mı düşünüyorum?
                Last edited by bir dost; 08-03-2010, 03:42 PM.
                Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: düttürü dünya
                  madamsurgun hanım siz yanılmıyorsam dimi yanlış hatırlamıyorsam erzurumda kamu görevlisisiniz , istanbuldaki sevgilinizle nişanlanma döneminde tatsız olaylar yaşamışdınız , orada babbaşka bir mekan bambaşka bir çevre ve çektiğiniz yanlızlık ve sıkıntılardan bahsetmiştiniz üzüldüm şimdi zaten siz o sıralarda ayrılma safhasındaydınız , yorum yapmıcam , çünkü yaşananlar hakkında herhangi bir şahitliğim yada bilgim yok ama kendimce bi düşüncem var , siz şu sıralar yaşadığınız boşluğu , sağlam , sevecen, sıcak bir el ile doldurmaya ve sırtınızı , kaybettiklerinize karşılık , bir omuza yaslamak yaslamak istiyorsunuz , bence bu gayet normal ama normal olmayan şudur ki , siz bile bile lades yapıyorsunuz gibime geliyor, isteğim , sizin herhangi bir şekilde zarar görmemeniz,ki zaten yaralı bir haldesiniz ve birileri bundan faydalanmak isteyebilir ve sizin duygularınızı incitebilir
                  düttürücümm hatırladıkları doğru.. işte bana o sıkıntıları burda yaşatan erkek erkadaşımla nişanlanma arifesindeyken ayrıldık... üstelik buna, ben bile karar veremedim o benden daha cesaretli çıktı o beni terk etti.. şimdi arkadaşça görüşüyoruz...

yaşadıklarımın normal olduğunu düşünmüyorum evet bir boşluğa üstelik kurtulmaya çalıştığım "bi polarım" a geri dönüyorum...(manik faz)... içimden ona yani 33 yaşında olaana küfürler hakaretler geliyor ama biliyorum her şeyi ben yaptım kimse beni zorlamadı onunla birlikte olmaya ben kendimi ona ittim... ve tuhaf olan şu ki bana teselli veren ve beni hala sevdiğini söyleyen 6 senelik sevgilim...yaşadıklarımı ona anlattığımda yıkıldı ağladı karşımda... belki bana vicdansız diyeceksiniz ama pek de üzülmedim çünkü ben onu ayrıldığımız dönemde aynı fakültede olduğumuz için sürekli kız arkadaş(lar)ıyla gördüm.. insanın içi nasıl acır biliyorum... belkide intikam alıyorum ondan... bilmiyorumm ama dedikleriniz tutmaya çalışacağım arkadaşlar.. hepinize içten teşekkür ederim yanımda olduğunuz için...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: madamsurgun View Post

çalıştığım iş yerinde biriyle görüşüyorum... 33 yaşında..ondan çok etkilendim...ancak biliyorum ki bir kız arkadaşı var... ve ben onunla; bunu bile bile birlikte oluyorum,görüşüyorum,zaman geçiriyorum...
                    "Ne ekersen onu biçersin" sözünü bilirsiniz. Böyle yapıyorsanız eğer, vakti geldiğinde sevgilinizin sizi aldatmasını kabullenmelisiniz. Çünkü şu an birinin aldatılmasına sebep olmaktasınız... Bunu kaldıraç olarak kullanın. Ve de iradenizi... Kolay gelsin.
                    Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: biyolog View Post
                      o kişi sizi sevmiorki kardeşim sizin bedeninizi sevior sizi elde ettikten sonra ,,,siz onun gözünde bir balon gibi sönersiniz ......o yoluna siz yolunuza ..........aslında sizi etkileyen bu 33 yaşında çocuk ahlaklı ve mert bir adam olsa bir kızla çıkarken aynı anda sizle konuşmazdı. Eğer sizle bir ilişkiye başlamak gibi bir niyeti varsa o kızdan ayrılır o kızla tamamen işi biter sizle çıkmaya o zaman başlardı. Delikanlılık dürüstlük adam olmak bunu gerektirir...
                      Bir kızla çıkarken bir ilişkisi varken,,,, sizin güzelliğinizden size gönlü kayan çocuğun yarın sizle birlikteyken (unutmayın sizden güzellerde vardır) sizden güzel birini gördüğünde sizide aldatması kaçınılmazdır ne ekersek onu biçeriz bu devri---alemde,,,,
                      .bedensel aşklar çabuk biter....ilginç garip ve bir o kadar iğrenç bir durum ,,,,bana kızıcaksanız ama yapacağım yorumda iyi yapıyonuz güzel yapıyonuz diye süsülü laflar sölüyemem ben sizin iyliğiniz için yazıom ...ben istiomki kadınlar kullanılmasın kadınlar güçlü olsun onurlu olsun sizde sizlerde farkındalık yaratmaya çalışıom...aslında sizi inanın düşünerek yorum yapıom...
                      Dedimya şimdiki aşklar gerçek aşkler değil ruha olan aşklar değil bedene duyulan aşklar....bedene duyulan aşklarda kısa sürede biter mum gibi söner ...bir bayanın bu şekide düşüncelerde olması gerçekten tuhaf,,vallaha toplumda erkekler kadınlardan daha ahlaklı,,, aslında hep şunu sölerim (((((()kadınları gene kadınlar aldatır)),,,,,bir yuvayı gene bir kadın yıkıo ,,,
                      şimdi yazık deilmi o erkekle çıkan kızcağıza (( her zaman şunu sölerim çuvaldızı önce kendine batırcan sonra başkasına )) empati kurucan toplum bu düşüncelerle nereye gider bilmiorum ,,,daha ne kadar yuvalar yıkılır....aslında erkeklerin kendini toplamasından çok kadınların kendine bir çeki düzen vermesi...
                      Toplumda kadınlar ahlaklı ve iffetli olsa ,,,,,ortada erkeğinde aldatacağı bir kadın kalmaz.... Toplumda iki üç erkeği idare eden,,,hatta 5- 6 erekeği aynı anda aşık olan kişiler var....gerçekten biz nasıl evlenceyiz bilmiom...
                      Yorumları okudukça üzülüyorum....nerde analarımızn dedelerimizn aşkları nerde o sadık ilişkiler ancak çevreme ve topluma bakıorum,,,,erkekler kadınladan daha ahlaklı .................................................. allah insanı doğru yoldan ayırmasın karşısına iyi insanları çıkarsın ne diyim.....
                      k e s e r d ö n e r s a p d ö n e r h e s a p g e l i r s a n a d ö n e r

Yorum

Dürüst olmamı istersen hic dogru degil yaptıgın sey.Bencil olma ve diger bayanı düsün !
                        Kendini onun yerine koy ve ordan kendine bir bak bakalım ...

Not:Gercek sevginin oldugu bir yerde;insanların birbirlerini kullanmamak adına evlenene kadar uckurlarına sahip cıkacak gücü kendilerinde bulacaklarına inanıyorum ayrıca !
                        Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
                          Dürüst olmamı istersen hic dogru degil yaptıgın sey.Bencil olma ve diger bayanı düsün !
                          Kendini onun yerine koy ve ordan kendine bir bak bakalım ...

Not:Gercek sevginin oldugu bir yerde;insanların birbirlerini kullanmamak adına evlenene kadar uckurlarına sahip cıkacak gücü kendilerinde bulacaklarına inanıyorum ayrıca !
                          Aradan tam bir yıl geçmiş ()

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
                            Aradan tam bir yıl geçmiş ()
                            Haklısın simdi farkettim
                            Ama önceden farketseydim yinede yazardım sanırım;icimde kalırdı yoksa
                            Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

İşleniyor...
                            X