...............................................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir mucize istiyorum...Sadece eski halime dönmek...
Collapse
X
-
belki kişilik yapınız sık değişimleri kaldırabilecek yapıda değildir. babanızın mesleği dolayısıyla çok sık yer değiştirmişsiniz. bu sizi ve tüm ailenizi etkilemiş olabilir. alışılan düzen bir anda puf diye uçup gidiyor. gerçi artık mesafeler kısaldı ama yine de bu beni etkilerdi. çok sık konum değiştirmek kolay olmasa gerek. biraz sabredin bence üniversite hayatı size beklediğiniz mucizeye yakın birşey verebilir. daha bir geleceğe dönük olacaksınız. kariyer, hayat adımları atılacak üniversitede. hem üniversite ilköğretim gibi de değil. daha özgür daha özerk. daha kararlı ve özgüvenli adımlar atabilirsiniz. neden olmasın?küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...
-
yazını sıkılmadan okudum, çabana da hayran kaldım, bu yaşta bu farkındalıkta çok iyi bir şey. hayallerin, umutların var bunları hiçbir zaman yitirmezsin umarım. bu sıkıntılarını da en kısa zamanda atlatabilecek bir gücün sen de var olduğunu düşünüyorum. yolun açık olsun genç arkadaşım. umarım her şey gönlünce olur.
Yorum
-
herkese göre bir iş ve bir eş bulunur misali, sana göre de arkadaşlar gittiğin üniversitede mutlaka olacaktır.
ilk gunlerde bazıları cesitli vesilelerle tanışırdı benim bir öncem kim, bendan daha iyi kim yapmış, numarası benden 1 fazla olan kim, aa sende mi egelisin vs. hayatı biraz da akışına bırak.
Yorum
-
Neden hep hayata karamsarlıkla bakarız,niçin pozitif olamayız,düşündükçe düşünür sıkıntıya sıkıntı katar içinden çıkamayız olayların.Kendi hayatına biraz uzaktan bak ,en önemlisi düşünmemeye çalış,daha yaşın o kadar genç ki ve önünde yapabileceklerin o kadar fazla ve güzel ki bırak bu karamsarlığı ve güçsüzlüğü bir geçiş dönemi yaşıyorsun ve bu günler geçici sadece sen güçlü ol ve ayaklarının üzerinde sağlam dur,hayat yaşamaya değer, artı ve eksileriyle, takma bu kadar.
Yorum
-
Hayat bazıları için çok zor ya , yine üzüldüm gece gece.. Seni dinleyip , elimden gelirse de yardım etmeye çalışacağım. Üniversiteye odaklan , senin için dönüm noktası olabilir , umutsuz bakma

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !
Yorum

Yorum