Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu ilgisizlikten çok bunaldım artık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
    Hayır sonucu inan kötü olmayacak. Ama sakın bunu mahsus yapıyorum felan demeyin sakın ona böle bir planımızdan bahsetmeyin Siz sadece aramayı çok çok aza indiryein, gitmeyin özellikle yüzyüze görüşmeyide en aza indirgeyin.Tutun kendinizi.Diyelim bu süre sonunda o aradı niye aramıyorsun dedi? o zaman hmmmm tamam doğru yolda devam diyeceğiz ona cevapta arıyorum ama işin vardır, benimde işlerim vardı güzelim dersin
    Kesinlikle şu bir gerçek, bayan olsun ister erkek aşırı ilgi, sevgini fazla belli etme iyi değil.Hadi harekete geç bugün başla plana
    çok çok teşekkür ederim, kendimi tutacağım,dayanıp aramayacağım,aranmadığım için bozulmayacağım. herkes hakettiği sevgiyi birgün muhakkak görür, yeterki bu kaybedildikten sonra bilinen kıymet gibi olmasın.
    bizim niyetimiz neyi eksik yaptıysak onu tamamlamak, ben buyum benim huyum bu beni böyle kabul edersen sen bilirsin demek değil, karşındakine göre insan olmak, kendinden bişeyler katmak. umarım herkes için herşey gönlünce olur. bu konuyla ilgili olan biteni yine yazarım neler olduğu konusunda izleyecek olacağım yolda yine size ihtiyacım olacak. zaman ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim. bu siteye katılalı çok oldu.çok şey paylaştık çok kişiye yol gösterici oldum ve şimdi sizin gibi temiz yürekli dostlardan yardım almak gurur verici onur duydum teşekkür ederim.
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Çok iyi ve fedakar biri olduğunuz onun şehrine yerleşmenizden belli. Ama dediğim gibi insan oğlunun içinde var, aşırı ilgi iyi olmuyor malesef..Mutlaka gelişmelerden haberdar edin bizi. Herşey gönlünüzce olsun inşallah..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ben onun kaprisli olduğunu biliyordum ama bu denli değildi, yada sanırım bi taraf çok alttan alınca diğer tarafta aynı doğrultuda kaprisin dozunu arttırıyor.
        mademki böyle bir terazinin iki ayrı kesesindeyiz, eşitliği sağlamak için yapacağız yapmam dediklerimizi.

Yorum

eğer evlenince bitecekse şimdi iki katına da razıyım, benim dileğim herkesinki gibi bir dilek, mutlu olmak ve huzurlu olmak, bu konudada armudun pişmesini beklersem ağzım açık havaya bakarken bulurum kendimi, yapabileceğim bişey vardır muahkkak ve bunların en mantıklı olanını öğrenmek için sizlere sordum, çokda güzel konularda hemfikir olduk.
          Rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın, akıl sağlığı oldu mu herşeyi oluyor insanın.

Yorum

Evlilikten korkuyor olabilir...ama başka bir başlıkta evlencek olan birine ne tavsiye edersiniz... diye sormuştunuz ancakk önce her şeyden emin olun... ondan kendinizden.. genelde bu tarz sorunları kadınlar yaşar... erkek korkar... Örn: ben...(nişan arifesinde ayrıldık da ....) bu yüzden çok sıkmayın ve biraz kendi haline bırakın... doğal ve rahat olun
            Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

herkese günaydın, bugün dünden daha güzel bir gün. dünkü tavsiyelere uydum. çok kötü başı ağrımış migren hastalığı var migreni tutmuş çalışamamış izin alıp eve gitmiş beni arayıp eve gideceğini söyledi. bende akşam yanına geç gittim, biraz alınmış neden gelmedin hastayım bi gelir bakar insan,ben hastalandığımda da böyle mi yapacaksın diye sordu, bende sabahki davranışını hatırlattım, önce benim bişeylerden haberdar olmam gerektiğini, sadece kendisinin hastalanmayacağını yorgun olmayacağını üzgün yada morali bozuk olmayacağını, aynılarının benimde başıma gelebileceğini, benim onda bu tip sorunları öğrenme biçimimin benim onu arayarak olduğunu söyledim. ben seni arayıpda ben bugün çok hastayım haberin olsun deyip kapatamayacağımı söyledim. biraz daha iyiydik dün akşam. madamsurgun un da dediği gibi (ki bu arada çok üzüldüm düğün arefesi ayrılmana) bazı şeyleri doğal haline akışına bırakmak lazım. içten içe de olsa iki tarafında kendince telaşı ve sıkıntısı var biz ancak bunların heyecanını yansıtırsak daha mutlu olabiliriz.

Yorum

sizin açınızdan çok sevindim ...
                demek kiara vermek devamlı aramamk da iyi geliyormuş ..
                tabiki bunu abartmadan ..
                allah tamamına erdirsin işallah ..
                bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Bak işe yaramış bile şımartmışsın onu , illaha ilgi bekliyor, çünkü bunu ona sen yapmışsın.Bugünde öle zırt pırt aramak yok aynen devam plana..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                    ele ele verdik bu işide çözdük

ranil sonbahar madamsürgün çok fenayız...taktikleri verdik..iş tamamdır
                    Kesinlikle .. insan psikolojisi işte, fazla ilgi iyi gelmiyor. Ben bilem öleyim zaten alışkın değilim fazla ilgiye, olduğu dönemlerde de önemsemedim, bünye kaldırmıyor

Yorum

herkese merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili yeni bir başlık açmak istemedim. gerçektende insanlara fazla ilgi gösterdiğiniz zaman bunalıyor,ilgiyi azalttığınız zaman suçluyor. bu şu kişi bu kişi için değil herkeste aynı bence. herşeyi dozunda ayarlamak lazım ne demini ne suyunu fazla koymamakta yarar var eğer tavşan kanı kıvamını istiyorsak. şimdi herşey o güne göre çok daha iyi, birbirimizi anlamaya çalışıyoruz, acemiliklerimizi atmaya çalışıyoruz. bir hayatı paylaşmak gerçekten çok ciddi bir kavram. insan evliliğin içine ciddi anlamda girmeye başlayınca herşeyin boyutu değişiyor. aileler işe dahil olunca bambaşka oluyor. anlatacak o kadar çok şey varki nereden başlayayım hangilerini yazayım bilmiyorum. bu hikayeyi bigün uzun uzun yazmak istiyorum ama kimseyide sıkmaya hakkım yok.

Yorum

Ne güzel demekki sende farkına vardın bazı şeylerin. Çok iyi devam et..Bu arada anlatabilirsin tabiki içindekileri, seni zevkle dinleriz..

Yorum

daha ben bunları yazdım az önce, şimdi o beni aradı günaydın diye, geçen akşam burda birkaç arkadaş edindim (gerçi onlarda nişanlımın çalıştığı yerden ama olsun) onların yanına gittim orda kaldım, kendime zaman ayırdım, tamam hayatımı birine adamış olabilirim ama bu tüm vaktimi onun için harcayıp kendime hiç zaman ayırmayacağım anlamına gelmiyor öyle değilmi?

Yorum

Ne güzel..Kesinlikle çok doğru düşünmüşsünüz.Her ikiniz evlenseniz bile iki farklı bireylersiniz.Yeri geldiğinde siz arkadaşlarınızla maça, nebileyim yeri geldiğinde oda arkadaşlarıyla alışverişe gitmeli.İnsanlar evlenince birbirinin alanına çok fazla müdahale ediyorlar.Hal böyle oluncada bir taraf rest çekiyor.Bak tıpış tıpış arıyor seni sıkmadan bunaltmadan yaşayacaksın herşeyi. Elbetteki kendine zaman ayarlıyacaksın, yeni arkadaşlarda edinmişsin çok iyi, devam aynen

Yorum

evet ınsan kendıyle başbaşa kalmak istıyor tıpkı benım şu saatte uykumdan bıle fedakarlık ettiğim gıbi

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Üzerine gitmeyin nişanlınızın.. Bir süre sadece..
                                Takma kafana her şeyi!

Yorum

İşleniyor...
                                X