Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üniversite.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Üniversite.

Arkadaslar ben 2 yıllık bir bolum okuyorum şu anda... fakat okulumu hic sevmiyorum... derslere girmiyorum
    aileme bu durumu anlattım fakat basarili olamadım Kendimi tam olarak ifade edemedim... 2. domen basladi ve çok az ders girdim moralim çok bozuk bana ne önerirsiniz............. sımdıden cok tesekkur edermmm...

Senin okulunu okumandan alıykoyan, soğutan şey nedir neden sevmiyorsun?

Yorum

Otur ÖSS ye çalış. Seneye istediğin bölüme gir. Eğer üniversiteye girmek istemiyorsan mutlu olacağın bir işe gir.
      Bırak okulu.
      Öyle bir dünya ki telif hakkıyla korunmuş; ve yalnızca piyasaların hakkıymış serbestlik.

Yorum

merhaba hell..üniversitede okuyan çoğu öğrenci ahlinden memnun değildir inan bana..ben de üniversitedeyken pek çok kişi şikayet ederdi,hatta bazen ebn de ederdim..ama inanaki üniversite yılları geriye dönüp bakılınca en çok özlenen ve ''ahh o yılların değerini bilemedim'' denilen yıllar oluyor..

aslında oüniversite yılları okadar güzel,okadar dolu dolu yaşanamsı gereken bir zaman ki bence henüz okuyorlen kıymetini bil..

bide edrslere girme konusunda bence aksatma hepsine gir,sıkıldığın zaman da şöle düşün nasıl olsa sayılı zaman bitecek dersleri aksatmamam en iyisi diye düşünüp girmeni öneririm..
        :10:

Yorum

Okulu hiç sevmeyen bir adam için derslere girmek işkence gibidir..

Dostum, öncelikle bu akşam otur, ne istediğini düşün. Yaşın daha erken ise sınava yeniden gir seneye. Sonuçta mutsuz olacağın bir bölümü bitirip, mutsuz olacağın bir işte çalışmaya başlarsın, nereye kadar gider bu?
          Takma kafana her şeyi!

Yorum

önce okulun bitir... sonra tekrar öss ye gir.... sonra aynı hatayı tekrar yapıp işkence bölüm seçme, sonra o okuluda bitir... sonra, sonra çok mutlu olcan bak görürsün
            <div align="center">her seciş&nbsp; bir vazgecistir, her vazgecis bir kaybedistir</div><br />

Yorum

Ben bu sene ilk kez sınava girecek biri olarak şöyle düşünüyorum.

İlk sene 4 yıllık olmadı diyelim. Ne yapalım? 2 senelik okurum, okumuş olmak için. Evde boş beklemektense. Bu sürede çalışır tekrar girerim sınava. Daha iyi bir okulda başladın mı da oh kebap 2 üniverste mevzunu

Çok da takmamak lazım aslında. Kim istediği işi yapabiliyor ki şu zamanda? Herkes mutsuz... Sorun bir tek bizde değil...

Yorum

İşleniyor...
              X