Merhaba arkadaşlar yazmıştım geçenlerde de .. nişanlımın boyu benden oldukça uzun..o 1.92 ben 1.61 im . çok çok ta zayıf değilim allahtan.topuklu giydiğim zaman anormal bir görüntü olmuyor evet gene kısayım ama brazcık daha azaltmaya çalışıyorum işte.. onunla da çok konustum bu konuyu ama o benim kısa olmamın onun çok hoşuna gittiğinden beni böyle sevdiğinden bahsediyor sürekli..hatta biliyorsunuz boy uzatma amelyatları var cidden düşündüm bi ara ,evet saçmalık diyebilirsinz
bunu da ona söyledim kesinlikle hayır dedi evet o beni böyle seviyor ama işte zaman zaman huzursuz oluyorum ..sadece paylaşmak istedim fikirlerinizi amak istedim.. Sizce??
bunu da ona söyledim kesinlikle hayır dedi evet o beni böyle seviyor ama işte zaman zaman huzursuz oluyorum ..sadece paylaşmak istedim fikirlerinizi amak istedim.. Sizce??

ama aranzıdaki boy farkı çok önemsenecek bir durum değilki, onun yanında topuklu giyersin, farkı biraz daha kapatır.Hem bayanın erkekden kısa olması normal bir durumdur. Benim boyum uzun baya ve hep kısa erkekler denk geliyor bana
sanırım bazı erkekler küçük kadınları çekip çevirme açısından daha ekonomik buluyor
Yorum