Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce??

Merhaba arkadaşlar yazmıştım geçenlerde de .. nişanlımın boyu benden oldukça uzun..o 1.92 ben 1.61 im . çok çok ta zayıf değilim allahtan.topuklu giydiğim zaman anormal bir görüntü olmuyor evet gene kısayım ama brazcık daha azaltmaya çalışıyorum işte.. onunla da çok konustum bu konuyu ama o benim kısa olmamın onun çok hoşuna gittiğinden beni böyle sevdiğinden bahsediyor sürekli..hatta biliyorsunuz boy uzatma amelyatları var cidden düşündüm bi ara ,evet saçmalık diyebilirsinz bunu da ona söyledim kesinlikle hayır dedi evet o beni böyle seviyor ama işte zaman zaman huzursuz oluyorum ..sadece paylaşmak istedim fikirlerinizi amak istedim.. Sizce??
    CEHENNEMİN ORTASINDA,TEK GÜLÜŞLÜK CENNETİMSİN!..

Aslında sen çok kısa değilsin, nışanlın fazla uzun bence ama aranzıdaki boy farkı çok önemsenecek bir durum değilki, onun yanında topuklu giyersin, farkı biraz daha kapatır.Hem bayanın erkekden kısa olması normal bir durumdur. Benim boyum uzun baya ve hep kısa erkekler denk geliyor bana mesela geçenlerde biri benimle ilgilendi çok kısa benden, ben o yüzden ilgilenmedim o kişiyle
    Last edited by sonbaharr; 02-04-2010, 03:58 PM.
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

tam bu konuyu açtım ve sayfanın üstünde uzamak istiyorum diye bir reklam yazısı var bu kadar denk gelir yani. bence hiç dert edilecek bişey değil kısa olman benim nişanlımda benden kısa ki bende öyle boylu poslu biri değilim, ama onun başını kaldırıp bana bakması gözlerini çok daha güzel gösteriyor gibi geliyor bana belki benden uzun olsaydı bu kadar etkilemezdi, ayrıca nişanlında bu konuyu hiç dert etmiyorken sen bidaha açma bile ona bu konuyu derim saygılar.
      ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

bencede böyle şeyleri takıntı yapma....aslında uzun erkekler minyon kadınlardan daha çok hoşlanıyor...tecrübeyle sabit))

Yorum

çok teşekkür ederim fikrini paylaşan herkese,içimi rahatlattınız gerçekten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kayipruh
            benim bir tanıdıgım vardı kız 1.50 erkekte 1.90 filandı sanırım bazı erkekler küçük kadınları çekip çevirme açısından daha ekonomik buluyor
            Genelde dediğin gibi kısa kızlara uzun boylu erkekler geliyor, benim gibi uzunlara da kısa boylu erkekler çoğu erkek kısa boylu ufak tefek tipleri çok seviyor. Ben önceden çok özenirdim öle arkadaşlarıma yaw bayanın uzun olması kötü oluyor ama yaaa
            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

siz birbirinizi sevdikten sonra gerisi teferruat
              IşIk VER BANA !

Yorum

Bunu dert etmen büyük ayıp biliyor musun? Herkes seni bu şekilde severken sen kendini sevmiyorsun. Nişanlın sorun etse neyse. O da hiçbir sorun olmadığını söylemiş. Öyleyse nedir senin derdin?

Şaka bir yana böyle küçük şeyleri dert etme. Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Sakat ya da topal da olabilirdin. Evlenmene mani büyük bir fiziksel engelin de olabilirdi. Allah boy vermediyse vermemiş. Çekerek uzatacak halimiz yok ya Ben de kısayım yaşıtlarıma göre.
                Devede de boy var ama eşek önden gidiyo

Yorum

Sonbahar, çok duydum ben de böle şeyleri ama bence tesadüf)kayipruh bence kendini oyuncak bebek gbi gösterirse bayan, uzun ya da kısa olsun onunla oynanır ; ).. Üstün olmak amacıyla kısa boylu byanları tercih etmek isteyen de vardır tabi ki bi de ben topuklu ve elbise giydiğim zaman çok ta hoş görünüyorum sorun benim hoş ya da havalı görünmem değil aramızdaki uyumuszluktu, bunu sormak istemiştim..herkese fikirleri için teşekkür ediyorum arkdşlar..

Yorum

bypiso çok haklısn şükürediyorum tabi ki fiziksel bir engelim yok aslnda çok da takıntı haline getirmedim de sizlerin fikrini almak istedim çok saol..

Yorum

İşleniyor...
                    X