Bu yazıyı öylesine, içini dökme babında yazıyorum.
Ben de okb kişilik özellikleri var. Herhangi bir konuda herşey aklıma yatmadığı sürece harekete geçemiyorum. Sık sık hafif depresyon diyebileceğim bir duruma giriyorum. Tedavi falan da şu anda olmayı düşünmüyorum. Niyesini sormayın.
Eskiden böyle biri değildim. Saçmalardım ederdim ama hareketli biriydim.
Ne baş belasi birşeymiş mantıklı, aklı başında insan olma çabası.
Kendini kasmak, düzgün insan olma çabası ne kötü şeymiş
Herşeyi kafaya takmak, daha iyi olucam diye kendine bunalımlara sokmak ne kötü seymiş.
Senden daha iyi özellikleri olanları görüp kıskanmak ne kötü şeymiş
bay doğru olma gayreti ne can sıkıcıymış
Ben de okb kişilik özellikleri var. Herhangi bir konuda herşey aklıma yatmadığı sürece harekete geçemiyorum. Sık sık hafif depresyon diyebileceğim bir duruma giriyorum. Tedavi falan da şu anda olmayı düşünmüyorum. Niyesini sormayın.
Eskiden böyle biri değildim. Saçmalardım ederdim ama hareketli biriydim.
Ne baş belasi birşeymiş mantıklı, aklı başında insan olma çabası.
Kendini kasmak, düzgün insan olma çabası ne kötü şeymiş
Herşeyi kafaya takmak, daha iyi olucam diye kendine bunalımlara sokmak ne kötü seymiş.
Senden daha iyi özellikleri olanları görüp kıskanmak ne kötü şeymiş
bay doğru olma gayreti ne can sıkıcıymış

Bende de OKB var ilaç kullandığım halde takıntılarım,anksiyete ataklarım devam ediyor.Bu illetten kurtulmaya çalıştıkça sanki daha çok içine batıyor gibiyim.İnce detaylara takılmamız,hassas düşüncelerimiz hastalığın bize bir hediyesi diye düşünüyorum.Ama her zaman karşımızdaki insanlar bizler kadar düşünceli olamayabiliyorlar,yada bizler kadar hassas.Yara alan bizler oluyoruz.Ortaya bir laf söyleniyor ama,lafın nereye gideceği bilinmiyor;bir hareket yapılıyor,altından neler çıkacak bilemiyoruz.İnsanları da suçlayamazsın ki.Sen neden böyle düşünemedin diye.Sınırları çizme konusunda ise mükemmeliyetçi kişilik yapısı herşeyin daha da iyisine,iyinin de iyisine,mükemmele ulaşmak için vücudumuzu son damlasına kadar sömürür durumda.Bazen yorgun düşüyorum ne olur takmayayım,birşey görmeyeyim,düşünmeyim diyorum,sanki beyin hücrelerim benden habersiz yine bir çalışma çabasına giriyor gibiler...
Yorum