Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kötüyüm kötülükler gelip beni buluyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kötüyüm kötülükler gelip beni buluyor

İiyi bir insan olmaya çalışmıyorum,sözde iyi olmaya çalışıyorum bu nasıl olur diyeceksiniz. kendimi savunurken iyi yaptığımı,iyi olduğumu söyleyebileyim. Gerçekten iyi biri olduğumu düşünmüyorum ancak neden başıma iyi şeylerin gelmesini istiyorum anlam veremiyorum. İyi olmaya çalıştığımda benimle dalga geççiliyor öyle ki kötü olduğuuma bende inandım kendimden iyi şeyler beklemiyorum.
    Bütün insanların da özünde kötü olduğuna inanıyorum ve sürekli kötü yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Herkes kötü ve benim kadar saf değil onlar kötülüklerini çok ince hesaplarla yapıyorlar başlarına bişi gelmiyor ben ise yüzüme gözüme bulaştırıyorum.Size göre düşündüklerimde haksız mıyım? Herkes gerçekten kötü mü? insanların bana kötülük yapacaklarını bekliyorum her an tetikte gibiyim. kimseyi sevmiyorum ve samimi bir çevrem yok.

kötü olmayı ben seçmedim,bende herkes kadar kötüyüm bana bir akıl verin yaşamak zor geliyor

Yorum

merhaba kimsesiz,
      kötü olmak geçici olarak rahatlık verir, tüm kötü insanlar sence mutlu mu ? belki kendi gerçek yüzlerini göstermedikleri için daha mutlular. insanlara hakettiği ölçüde değer vermelisin.
      herkes kötü olacak diye bir şey yok. iyi insanlar belki kısa vade de mutlu olamıyorlar ama sonuçta kazanan yine iyi olanlar oluyor bir şekilde bu sana olumlu olarak geri dönüyor.
      kötülükten kimin eline ne geçmiş ki, her insana da aynı davranılmaz sen bunun dengesini kurduktan sonra sorun yaşayacağını sanmıyorum. bunu yapmak biraz da sana kalmış.
      hayata bakış açını zamanla tecrübe edindikçe değitireceksindir. olaylara biraz daha geniş boyutlu bakmaya çalışalım. belki göremediğimiz birçok şey vardır.
      mutluluk ayağımıza gelmiyor. biraz da fırsatları biz yaratmalıyız. önce bunun için hayata pozitif bakmak gerekiyor. biliyorum bunu yapmak hiç de kolay değil. sana kolaylıklar hayatta, umarım içinde olduğun çelişkilerden en kısa zamanda kurtulursun

(hıı şunu da söyleyim şu an depresyonda değilim öyle olsaydım böyle olumlu şeyler yazamazdım. bu zamanlarımı seviyorum. hayat daha bi güzel oluyor. bakalım diğer depresyonum ne zaman iyiyken güzel şeyler yazayım dedim )
      sevgiler..
      Last edited by hayal78; 08-04-2010, 02:44 AM.

Yorum

Bugün dışarı çıktım bütün çirkin kızlar yakışıklı erkekleri tavlamış :P ben ne bahtsız bir kızım...bütün kötülerin işleri yaver gidiyor ben kötü olmayı bile beceremiyorum yüzüme gözüme bulaştırdım.

Yorum

Evet bazen ince hesaplar gereklidir. Sürekli verici olmak insana çok fazla kazanım sağlamaz. Hayatta önce kendini düşünmen gerektiğine inanan bir insanım. Ama bu kötülük varsayılmaz. Sürekli etrafına veren insanların çok fazla duygusal çöküntüleri olduğunu gördüm. Yakın bir arkadaşım insanların sorunlarını dinlerken depresyon hastası oldu. Birşeyleri kararında tutmak lazım bence.
          Tabiiki kimseyi önemseme demiyorum. Ama insanlara yaptığının fazlasını kendin için yapmazsan düşersin.
          Kendin için birşeyler yapmakta kötü olduğun manasına gelmez bana kalırsa.
          Bir hayata duyduğum, birde sevdiğime duyduğum aşkı kutsal sayanlardanım

Yorum

bu kadar derinlere inme....hayatını yaşa bence..iyiye iyi davran ezme, zalime , adaletsizede haddini bildir yeter..kötüyüm yok iyi olmaya çalışıyorum herkes kötü gibi cümleleride unut gitsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kimsesiz000 View Post
              İiyi bir insan olmaya çalışmıyorum,sözde iyi olmaya çalışıyorum bu nasıl olur diyeceksiniz. kendimi savunurken iyi yaptığımı,iyi olduğumu söyleyebileyim. Gerçekten iyi biri olduğumu düşünmüyorum ancak neden başıma iyi şeylerin gelmesini istiyorum anlam veremiyorum. İyi olmaya çalıştığımda benimle dalga geççiliyor öyle ki kötü olduğuuma bende inandım kendimden iyi şeyler beklemiyorum.
              Bütün insanların da özünde kötü olduğuna inanıyorum ve sürekli kötü yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Herkes kötü ve benim kadar saf değil onlar kötülüklerini çok ince hesaplarla yapıyorlar başlarına bişi gelmiyor ben ise yüzüme gözüme bulaştırıyorum.Size göre düşündüklerimde haksız mıyım? Herkes gerçekten kötü mü? insanların bana kötülük yapacaklarını bekliyorum her an tetikte gibiyim. kimseyi sevmiyorum ve samimi bir çevrem yok.
              merhaba kimsesiz...bence hayatta ne iyi ne kötü olmak lazım çünkü aşırı iyilik suistimal ediliyor ve malesef aşırı iyi insanlara saf gözüyle bakılıyor..çok kötü olunca da toplum dışlayabilir..bence orta karar olmak iyi..yani herkese hakettiği gibi davranmak lazım..

ama kötü mü iyi mi olmak daha iyi dersen; ben iyi yönümden çok çekmiş biri olarak hayata karşı çok iyi niyetli olmamakda ve uyanık olmak da fayda var derim )
              :10:

Yorum

İşleniyor...
              X