İiyi bir insan olmaya çalışmıyorum,sözde iyi olmaya çalışıyorum bu nasıl olur diyeceksiniz. kendimi savunurken iyi yaptığımı,iyi olduğumu söyleyebileyim. Gerçekten iyi biri olduğumu düşünmüyorum ancak neden başıma iyi şeylerin gelmesini istiyorum anlam veremiyorum. İyi olmaya çalıştığımda benimle dalga geççiliyor öyle ki kötü olduğuuma bende inandım kendimden iyi şeyler beklemiyorum.
Bütün insanların da özünde kötü olduğuna inanıyorum ve sürekli kötü yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Herkes kötü ve benim kadar saf değil onlar kötülüklerini çok ince hesaplarla yapıyorlar başlarına bişi gelmiyor ben ise yüzüme gözüme bulaştırıyorum.Size göre düşündüklerimde haksız mıyım? Herkes gerçekten kötü mü? insanların bana kötülük yapacaklarını bekliyorum her an tetikte gibiyim. kimseyi sevmiyorum ve samimi bir çevrem yok.
Bütün insanların da özünde kötü olduğuna inanıyorum ve sürekli kötü yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Herkes kötü ve benim kadar saf değil onlar kötülüklerini çok ince hesaplarla yapıyorlar başlarına bişi gelmiyor ben ise yüzüme gözüme bulaştırıyorum.Size göre düşündüklerimde haksız mıyım? Herkes gerçekten kötü mü? insanların bana kötülük yapacaklarını bekliyorum her an tetikte gibiyim. kimseyi sevmiyorum ve samimi bir çevrem yok.

öyle olsaydım böyle olumlu şeyler yazamazdım. bu zamanlarımı seviyorum. hayat daha bi güzel oluyor. bakalım diğer depresyonum ne zaman
iyiyken güzel şeyler yazayım dedim 
Yorum