Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bana bir akıl verirseniz iyi olur.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bana bir akıl verirseniz iyi olur.

Görüştüğüm biri var yaklaşık bir ay oluyor. Flört ediyoz mu edemiyoz mu anlamadım. Bana ilgisi var ancak ben mi rahat olamıyorum anlamadım konuşurken tıkanıyoruz. Ben onu kırmamak için her söylediğine tebessüm ediyom o da beni kırmamaya çalışıyor böyle nereye kadar anlamadım.

Yavaş yavaş açılırsınız diye düşünüyorum ben Birbirinize henüz alışamamış olabilirsiniz.Kırılsanızda,üzülsenizde iletişim kurun.Kırgınlıklar,üzüntüler halledilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kimsesiz000 View Post
      Görüştüğüm biri var yaklaşık bir ay oluyor. Flört ediyoz mu edemiyoz mu anlamadım. Bana ilgisi var ancak ben mi rahat olamıyorum anlamadım konuşurken tıkanıyoruz. Ben onu kırmamak için her söylediğine tebessüm ediyom o da beni kırmamaya çalışıyor böyle nereye kadar anlamadım.
      Sen ona karşı ne hissediyorsun peki?
      Bir hayata duyduğum, birde sevdiğime duyduğum aşkı kutsal sayanlardanım

Yorum

çok hoşlanıyorum

Yorum

bence flört ettiğiniz kişinin her dediğine gülümsemeyin, içinizden geliyosa gülümseyin doğal olursananız konuşacak şeyleri daha rahat buşabilirsiniz..
          "-Çıkmaz o yol"
          diye uyaranlar...
          ben yürümeyi seviyorum
          anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

sanırım sorunum doğal davranmamam onu kaybetmekten korkuyorum.

Yorum

bencede doğal olmalısın....gerçekten gülmek istiyosan gül...gerçekten kızdıysan söyle....trip atıcaksan onuda söle...öğrensin seni...ama susmaklada yol alınmaz...henüz yenisiniz..bi süre geçtikten sora ilişki varmı yokmu sorgulamaya başlaa...kimse için zaman harcamaya değmez......elinde birşeyler olsun yani...

Yorum

bencede doğal olmalısın eğer gülümsemen hoşuna gidiyorsa arkadaşının, seni gülümsetmek mutlu etmek için çabalasın ki tabi sende sadece gülümsetici şeylere gülümse, seni mutlu etmeye çalışsın arkadaşın. nasıl bu kadar devrik bi cümle kurdum bilmiyorum ama sen yinede doğal ol kendin ol, arkadaşın senin ona gösterdiğin kişiyi değil gerçek seni sevsin. sende aynı şekilde tabi, birazda zaman tabiiki neyin ne olduğunu nereye gideceğini görmen ve ona göre hareket etmen için.
                ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

hoşlanıyorum,sevmediğim yönleri de var;ancak onu kaybetmekten korktuğum için onun hoşuna gidecek şeyleri yaparak gönlüne girmeye çalışıyorum. Bide telefonu ben kapatmak istemiyorum kırılır diye o da aynı şeyi yapıyor sonumuz kötü:P galiba. sonra birbirimizi çok kötü kıracaz galiba.

Yorum

İşleniyor...
                  X