Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardım Şizofren olabilir miyim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yardım Şizofren olabilir miyim?

Bu hayattan midem bulanıyor. diğer insanlara ve kendime bakıyorum arada uçurum var.ben sürekli diken üstündeyim her an başıma kötü şeyler gelmesinden korkuyorum,her an yanlış yapacağım,ipin ucunu kaçıracağım ve boşluğa düşecekmişim hissine kapılıyorum.hoş şu anda uçurumdan pek uzakta değilim.başıma kötü şeyler geleceği,dışlanma ve reddedilme korkum beni mahfediyor.Sürekli diken üzerinde ve huzursuz duruyorum. Kendime ait bir dünyam var sadece korkular üzerine ve sadece savunma üzerine. İçimden geldiği gibi davranmamam ve davrandığımda karşılaşacağım olumsuzlukları kaldıramayacağıma olan inancım beni bunaltıyor ama aksini yapamıyorum.Bu hayatta çok yalnızım ve yanlış yaparsam tamamiyle yalnız kalacağım,herkes benden uzaklaşacak.Kendi kendime felaket senaryoları kuruyorum.Her zaman kötü şeyler yaşayacağımı,belalrla karşılacağımı ve bir destekçim olmadığı için ortada kalacağımı düşünüyorum.bunun için acayip bir savunma psikolojisi ile hayatı insanlardan öğrenmeye çalışıyorum.benim dışımda herkes herşeyi biliyormuş gibi davranıyorum.
    şizofren miyim anlamadım.

Halüsünasyon görüyor musunuz?

Yorum

hallüsünasyon görmüyom ancak kendimce oluşturduğum dünya diğer insanlarınkinden çok farklı...kafama göre uyduruyorum,korkular büyütüyrum.

Yorum

yersiz şüphelerim var,birini gözümde çok kolay canavarlaştırabilirsiniz,inanmakta hiç zorlanmam.çok çabuk inanırım ve dolduruşa gelirim.

Yorum

ya çevremdekiler anormal düşüncelerimi görünce sen şizofrensin diyorlar ondan dedim ben şizofren miyim?

Yorum

öncelikle geçmiş olsun,bence anksiyete bozukluğu gibi görünüyor doors ark dediği gbi şizofreni o kdr basit bi durum değil korkma bir an önce toparlanırsın umarım..sevgiler..

Yorum

biliyorum basit olmadığını ancak diğer insanlardan çok farklı düşünüyorum,davranıışlarım anormal geliyor herkese ondan sordum.

Yorum

anlıyorum semptomların karışık görünüyor istersen bi uzmana görün en sağlıklı bilgiyi ve tedaviyi o verecektir ..

Yorum

İşleniyor...
                X