Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tıkandığım ve bocaladığım anlardan birini daha yaşıyorum.nasıl çıkıcam işin içinden!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tıkandığım ve bocaladığım anlardan birini daha yaşıyorum.nasıl çıkıcam işin içinden!!

Merhaba Arkadaşlar,

Ben geçen yıl özel br bankadan istifa ettim...2.yılım bitmek üzereydi....ve bankacılık iğrenç bi meslek kimse bulaşmasın girdiğin çıktığın saatler mesailr hiçbişey belli değil özel hayat yok yani, birde ben şubemde personelle uyum sağlayamadım başta müdür olmak üzere ve ayrıldım ..çok şükür ordan kurtuldum ve ayrıldığımda psikolojim darmadağan olmuş..3 ay kendime gelemedim o derece yani..kendime çok kızdım neden daha önce ayrılmadım diye...biliyorum benden ve sağlığımdan daha önemli hiçbişey yok....istfia kararı aldığımda zaten kötü bi psikolojiye sahip olmakla beraber KPSS hazırlanırım diye kendime hedef koyarak ayrıldım...Kpss girdim istediğim puanlar gelmedi..Şimdi tekrar hazırlanıyorum ama vakit bu vakit oldu kitap yüzü açasım yok...bunalımda hissediyorum kendimi...hiçbi arkadaşımla görüşmek istemiyorum.....Kpss de istediğimden artık emin değilim

ve ben hareketli neşeli bi yapıya sahibim asında...fakat bu psikolojiden kurtulamıyorum...hayatıma yön vermeliyim , kendime yol çizmeliyim....ama neye nerden başlayarak yapıcamı bilemiyorum mutsuz ve tedirginim...zaman geçiyor süreç izliyor....26 yaşındayım ve bu yaşımın güzelliklerini bu karamsarlıkla geçirmek istemiyorum...Şu an Nevşehirdeyim..çok küçük bi yer...sosyalite sıfır..spor salonu bile yok...hani kafam dağılsın gitar kursu gideyim hobi edineyim diyorum o da yok doğru düzgün..bilgsayar başında oturmak bil sıkıyor artık...

Bi yerden başlamam lazım nerden ve nasılll Kendime hep güvemişimdir geçmişte çok iş başarmışımdır..Şimdi ailemde bi beklenti içinde bi işe girse evlense vs gibi...evlenmek nasip kısmat ama iş konusunda bişeler yapmam lazım...bi boşvermişlik var...kurtulmam lazım bu durumdan...

Fikri olan arkdşlrdan yardım bekliyorum...Benim gibi olanınız varmı ne kötü bi durum....

orası öyle haklısın ama epeydir inzivadayım çıkmam lazım....ilk defa nerden başlıcamı bilemediğim bi durumu yaşıyorum...bu da beni çok mutsuz ediyor....sanki kolum kanadım kırık hiçbişeye hevesim kalmamış gibiyim..

Yorum

tşk ederim..İnş dönüşüm muhteşem olur)

Yorum

ama kötü olan şu..bankadan istifayı verirkenn kendime kpss vs yol olarak bulmuştum fakat zaman ilerledikçe ve kendime geldikçe kendime snava hazırlanma gücünü bir türlü bulamadım...ve gerçkten de istediğimi sanmıyorum....kendime yön verebilicem başka birşeyler olmalı....bulmalıyım bulmalıyım aa nasıl...nerden başlamalıyım beni tek düşündüren konu bu...çünkü kendi paramı kzanmaya da alıştım ben....bişekilde aşmam lazım bu durumu....

Yorum

haklısın..insan kendi yaşıyor ayarlıyor değilmi ..herşey de sınava bağlı değil..hayatıma bu şekilde devam etmiceme göre bi başlangıç yapmam lazım....sıkıldım çünkü herşeyden...
          kankam dediğim arkdşımı bile aramıyorum artık...sıkıldım..hep aynı döngü aynı sorunlar....bazen değişiklik yapmak lazım.....

Yorum

sıkıcı değil mi

Yorum

senin bulunduğum kolay değil hayatında değişiklik istiyorsun haklısın ama kendini dışarıya aşırı kapatmışsın. Bu da biraz bunalıma girdiğini gösterir ama atlatırsın herkes dönem dönem böyle şeyler yaşar. Bunlar yaşamın tuzu biberi. Yaşadıklarından ders çıkartıp artık önüne bakman lazım. KPSS sınavına sonrada girersin daha yaşın genç başka iş ara ila kendi mesleğin olmak zorunda değil

Yorum

evt dışardaki herkesin gereksiz olduğunu düşünmeye başladım artık..dışarıya kendimi kapattım ama nedenlerim vardı..arkdş arıo telde mesela problemli ama hiç çözemio hep aynı döngü dinlemek sıkıyo bi yerden sora veya ee nbr nasılsın muhabeti günlük o bile sıktı, içi dolu olmayan cümleler insanlar....bunları duymak ve yaşamak istemiyorum....daha değişik birşeyler olmalı...zor biriyim..beni anlayan bikaç insan var onlarda cvp verebilio ..yoksa diğerleri gereeksiz..onlarıda ben istemiyorum....

Yorum

psikolojim evt iyi değil, ama yay burcuym ve dengem çok çabuk değişiveriyr..duygusalken bi anda çok neşelide olabiliyorum...ama bu değişebilen bi durum eğil...fakat çevredeki herkesi bu aralar gereksiz görüyorum...bunun nedenide geçmişte çok yıpratılmış olmam...iş hayatı içinde geçerli bu durum aşk hayatı içinde...özel hayatımda artık düzgün biri olsun beni anlsın hayatıma yön vereyim istiyorum...iş konusuna iseşehir değişikliği yaptığımda zaten bi şekilde işim olur donanımlıyım çünkü....ama burda olmak ve bu psikolojiye sahip olmak çok sıkıyor beni....

Yorum

Bu geçici bir dönem.
                    Yaşadığınız olumsuz dönemi unutun, bence.
                    Şu anki psikolojinizi de olağan karşılayın.
                    Nerden başlayacağınız değil, bir yerden başlamanız önemli.
                    İnsanları, soruları, hatta bazen arkadaşlarınızı kafaya pek takmayın.
                    Diğer konuları geride bırakın.
                    Dediğim gibi geçici ve biraz durgun dönem, ama aşabilirsiniz
                    Last edited by bir dost; 14-04-2010, 12:43 PM.
                    Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

umaarım kısa zamanda geçer....26 yaşındyım ve bu güzel dönemleri bu pskoloji ile geçirmek istemiyorum, böyle hatırlamak istemiyorum...

Yorum

benim durumu biçok insan yaşıyor olabilir....iş hayatındaki sorunların tamamen düzeleceğini düşünmüyorum zaten...İstifa etmemdeki en büyük nedenlerden biri bu sektörde çok mutsuz olmamdı...her sabah işe gitmek işkence gibiydi...hani işin olur zevkli yanı olur parasını bile çok dert etmezsin onun gibi yani....özel hayatım sıfıra inmişti nerdeyse....kendime de vakit aırabilicem bi işim olsun istiyorum...kpss ile işe girince sorunların olucanı bi süre sora monotonlaşıcanıda biliyorum..bunlara hazırlıklıyım...ama şu dönemimde fark yaratmam lazm..kısır döngüde olmk hoşuma gitmiyor...ve ben hep arayış içinde olucam sanırım..

Yorum

İşleniyor...
                        X