Duyuru

Collapse
No announcement yet.

öylesine bi yazı paylaşım daha dogrusu...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• öylesine bi yazı paylaşım daha dogrusu...

bugün iş mulakatına gittim görüşmeye... baya kalabalıktı beni cagırdılar sonunda bi odaya soktular odada genc hoş bi bayan adı ilkay bn ilkay dedi bende bnde murat dedim oturduk bana kendimi anlatmamı istedi bende az bocaladım nerden baslayacamı bilemedim iki defa ben murat diyerek ismimi söyledim ve nerden baslayacamı bilemiyorum dedim oda bana sakin olmamı söyledi heycanlandımı anladı nerelesin ne mezunusun anlat dedi bende basladım yasım 24 ankara ikamet aslen sivasliyim meslek lisesi mezunuyum grafik bölümü üniverisetiye terk yaptım cünkü bölümümden tamamen sogmuştum dedim ve engellilik belgemin oldunu agır işlerde calısamaycamdan sırtımı bir devlet kurumuna dayamam gerektinden bahsetttim.oda bana şirketinin bir bölümünde bilgisayarda evrak kontrolu yapılan bir alan oldunu ve beni bu alana uygun gördünü söyledi.ok ledim.sorum olup olmadını sordu ben sadece ne zaman cvp alırım diye sordum oda bu ayın sonuna kadar cvp alabilcemi söyledi ne maaştan nede baska bi seyden soru aklıma gelmedi aslında basvuruya gitmeden önce nediycemi düsünür dururdum ama oraya gidince kafamın içi bom boş oldu sanki o odaya girince...acaba kabul edilecekmiyim yoksa yine iş aramaya devammı edecem zaten hayatımda bişeyler alak pulak bari bazı şeyler düzelsin diye istiyorum tanrıdan ki inş kabul eder bu iş olmasa baska işte olur gercide sonucta ne kadar cabuk yerlesirsem okadar iyi hisederim kendimi veya kabul edilmessem sucu kendimde aramalımıyım yetersizmiyim demelimiyim kendime pc kulanabiliyorum aslında !

ee ne güzel işte farkındasın...sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa hazırlıklısın..umudun var hepsinden önce daha ne olsun...ben o kdr çok mülakata girdim çıktımki artık zamanla ne heyean ne heves....herşeyin ilkinde yaşanan heyecan güzeldir aslında.....senin için hayırlı ise olsun o işin...değilse olmasın..öyle de dua et arkdşım...

Yorum

İşleniyor...
    X