Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine ben ve yeni bir konu:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yine ben ve yeni bir konu:)

Değersizlik duygusundan nasıl kurtulur insan,bu aralar kendimi çok değersiz hissediyorum. Bütün insanları kendimden üstün görüyorum,canım çok sıkkın
    Canım o kadar çok sıkılıyor ki nasılsın diye soranlara cevap verme isteğim bile yok
    ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Orjinal yazı sahibi: yaren25 View Post
    Değersizlik duygusundan nasıl kurtulur insan,bu aralar kendimi çok değersiz hissediyorum. Bütün insanları kendimden üstün görüyorum,canım çok sıkkın
    Canım o kadar çok sıkılıyor ki nasılsın diye soranlara cevap verme isteğim bile yok
    merhaba yaren,canım sne kendini çok sıkıyorsun,kendine çok fazla yükleniyosun..
    can dayanmaz ki buna,sana da yazık..bence sen bir an önce kendini geliştirme ve bu duygulardan kurtarma adına çalışmalar yapmalısın..yoksa bu duygular snei böyle yıpratmaya hep devam etcek..

buarada sen doktora gidiyor muydun yaren?
    :10:

Yorum

teşekkür ederim mavimavi
      haklısın canım,kendimi çok yıpratıyorum farkındayım. bu çocukluğumdan gelen birşey sürekli bir suçluluk duygusu var ve benimle ilgili söylenen her kötü şeye inanıyorum,ailem bana kötü davrandığı için bende kendime kötü davranmayı öğrendim kötü söylenenlere inanıyorum iyilerini ise süzüyorum.
      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Yarencim herkesin bir içsel değeri olur. Buda hayatta varolmayla ilgilidir. Dışdan gelen sevgiler kişide içsel bir değer kazandırmaz.Sen değerli olduğunu düşündüğün sürece değerlisin.Bunu dışarda ki başka bir kişinin onayına gerek kalmaz. Başkalarının saygısını ve onaylanma gereksinimi ni azalttığın zaman kendine verdiğin değer de artar. Kendini koşulsuz kabul edeceksin. Hiç kimse mükemmel değildir. Anca kendini kabul edersen, kendini değerli görebilirsin canım..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İnsanlar kendinlerine söylenen olumsuz şeylere kulak asmamayı nasıl öğreniyolar anlamadım Ben niye beni üzmelerine izin veriyom anlamıyorum. Bana iyilik yaptıklarını mı düşünüyorum; çünkü ailem bana kötü şeyler söyleyip iyilik yaptıklarını söylüyor bu yüzden mi inanıyom kendimi çözemedim.
          ilaç kullanmıyorum mavimavicimkullandım da bi faydasını görmedim 3 sene boyunca ilaçlardan çektim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
            Yarencim herkesin bir içsel değeri olur. Buda hayatta varolmayla ilgilidir. Dışdan gelen sevgiler kişide içsel bir değer kazandırmaz.Sen değerli olduğunu düşündüğün sürece değerlisin.Bunu dışarda ki başka bir kişinin onayına gerek kalmaz. Başkalarının saygısını ve onaylanma gereksinimi ni azalttığın zaman kendine verdiğin değer de artar. Kendini koşulsuz kabul edeceksin. Hiç kimse mükemmel değildir. Anca kendini kabul edersen, kendini değerli görebilirsin canım..
            haklısın canım kendimi değerli görmüyorum bu yüzden kimse değer vermiyor...ama ben doğuştan değersiz olduğumu dşünüyorum bundan dolayı heralde değerli olacağımı düşünmüyorum. Bana değer verildiğinde bile huzursuz oluyorum anlamadım.

Yorum

İnsanlar kendinlerine söylenen olumsuz şeylere kulak asmamayı nasıl öğreniyolar anlamadım
              Bence kimin söylediğine bağlı yaren , kaliteli insanları dinlemelisin , ben hep öyle yaparım herkesin dediğine kulak asmam.

Değersizlik duygusundan nasıl kurtulur insan,bu aralar kendimi çok değersiz hissediyorum.
              Ummm önce kendini çok sevmelisin , ne kadar süredir kendinle konuşmadın ? Ben genede konuşurum kendimi sorgulamamda yararlı oluyor , hemde kendimle barışık kalmış oluyorum. Bir insanla uzun süre görüşmediğinizde araya bir soğukluk girer , benim en yakın arkadaşım öncelikle kendimdir. Uzun zaman önce içimdeki iç savaşı bitirdim , koalisyon kurduk :P

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
              ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
              ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
              уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RevolutionIST View Post
                Bence kimin söylediğine bağlı yaren , kaliteli insanları dinlemelisin , ben hep öyle yaparım herkesin dediğine kulak asmam.

Ummm önce kendini çok sevmelisin , ne kadar süredir kendinle konuşmadın ? Ben genede konuşurum kendimi sorgulamamda yararlı oluyor , hemde kendimle barışık kalmış oluyorum. Bir insanla uzun süre görüşmediğinizde araya bir soğukluk girer , benim en yakın arkadaşım öncelikle kendimdir. Uzun zaman önce içimdeki iç savaşı bitirdim , koalisyon kurduk :P
                güzel yazmışsın
                Ben kimin söylediğine bakmıyorum en büyük problem de bu kim ne söylerse söylesin kafaya takar üzülürüm.en basiti yoldan geçtim biri laf attı ya da dalga geçti,gün boyunca aklımdan çıkmaz doğruluğuna inanırım ve kendimi üzerim.Ailem bana hiçbir zaman destek olmadı,kötü bir çocukluk dönemi geçirdim. Sokakta beni biri dövse üstüne bi de annem hep bana kızardı sen bişi yaptın da o dövdü hep hatalı olan bendim. bu kişiliğime yansımış başıma ne gelse ben birşey yapmışımdır diye düşünüyorum. bir laf yesem suç bende diyorum...

Yorum

yaren biz kendimizi değersiz gördükçe,yada insanların fikrini gereğinden fazla önemsedikçe,farketmeden çok önemli bir şeyi kaçırıyoruz daha doğrusu tüketiyoruz..ZAMAN...

zaman su gibi akıp gidiyor ve biz bunun tadını çıkarmak yerine kendi kendimize gereksiz şeyleri dert ediyoruz..çoğu insan böle..

oyzüden insnaların seni sevip sevmemesini çok da umursama..çünkü sen doğru yolda ilerleidğin sirece zaten sevenlerin yanında olacaktır..ondan bunları dert etme..küçük şeylere takılıp daha büyük şeyleri feda etme..
                  :10:

Yorum

Ben kimin söylediğine bakmıyorum en büyük problem de bu kim ne söylerse söylesin kafaya takar üzülürüm.
                    Doktor sana ilacı verir , ben bunu kullanamam dersen yanlış yaparsın , hastalığın geçmez . Bence herkesin her dediğini takıp üzülme , yanlış yaparsın

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
                    ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
                    ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
                    уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

İşleniyor...
                    X