Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kendi halime ağladım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kendi halime ağladım

Bugün ve aslında hergün çok mutsuzum.

Arkadaşlar, ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Durumum belki bazılarınıza çok saçma, aptalca gelebilir ama ben yinede anlatmak istiyorum.

Ben ortaokulda bir kıza aşık olmuştum. Ama tabiki de o farkında değildi. Sonra farklı liselere gittik. Ben lise boyunca onun karşısına çıkmak istedim ama yapamadım.

Neden biliyor musunuz? Abartmıyorum, ben çok çirkinim. Bu yalan veya abartı da değildir, kesindir. Kendimi saldım bu yüzden ve 110 kilo civarına ulaştım. Ayrıca artık saçımda belirgin kellikler de oluşmaya başladı.

Yani herhangi bir bayanın en son tercih edebileceği bir profile sahibim.

Arkadaşlar ara ara içimde sevgisini büyüttüğüm o kızı defalarca gördüm, aradan 1 yıl sonra bugün yine gördüm.

Dedim ki kendi kendime: " Allah'ım bu nasıl bir güzellik, benim gibi pislik bir insan ile böyle biri nasıl beraber düşünülebilir ki?"

Eve geldim, ne yapacağımı şaşırdım, halime ağladım...

İllaki de o kızımı istiyorsun , bunu sordunmu kendine ? Hem ayrıca bu kadar üzülmene gerek yok. Onu elde etmek için belkide , yakışıklı olmana gerek yoktur

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
    ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
    ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
    уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Kendinle ve bedeninle barışık değilsin. Öncelikle kilo vermeni öneririm hem böle kendine güvenin gelmiş olur. Biran önce bir diyetisyenle görüşüp hatta beraberinde spor yaparak istediğin kiloya ulaşabilirsin.Bir şeyleri düzelterek daha iyi olabilirsin.
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Ya lütfen üzme kendini ama iyice salıverme de .Kilonu kontrol etmek senin elinde istersen zayıflayabilirsin bunu biliyorsun.Öğrenci olduğun için kılık kıyafet değişikliği yapabilmeni çok da vurgulamayacağım ama maddi durumun iyiyse yapabilirsin.Seni daha zayıf gösterebilecek kıyafetler alabilirsin.Saçların konusunda gerçekten kel adamları karizmatik bulan bir çok kadın var bunu çok dert etme bence.Sonuncu olarak kadınlar evlenmeye karar verdiklerinde yakışıklı adamlara oranla daha çok güvenilebilecek adamları tercih ederlerler.En azından çoğu böyle düşünürler.Kendilerini sevebilecek başlarını güvenle omuzlarına yaslayabilecek, doğuracakları çocuklara babalık yapabilecek karakterli adaamlar tercih edilir.Kimse kaşı gözü güzel diye bir adamı uzun vadeli tercih etmez.Bunlar benim kendi görüşlerim ama benimle aynı düşünen birçok kadın olduğuna inanabilirsin. Ben ortalamanın üzerinde güzel sayılabilecek bir bayanım ve eşimde yüzündeki rahatsızlığından dolayı herkezin kolayca fark edebileceği görünüş bozukluğuna sahip,onu tanıdığımda da böyleydi. Evliliğimiz çok mükemmel değil ama etrafımdaki ilişkilere oranla çok daha başarılı bir evlilik .Ben onu yüzünü de seviyorum ,inan hiç rahatsız etmiyor.Senin rahatsız olunacak kadar çirkin olduğuna da inanmıyorum,abartıyorsundur biraz.Bunları sana gerçekten samimi duygularla yazıyorum belki o kız belki de ondan daha güzel bir kızla birlikte olabilirsin.Benim eşim de benimle birlikte olmadan önce seninle aynı duygulara sahipmiş yazdıkların bundan dolayı etkiledi beni ve cevap yazmak istedim.Kendini değersiz hissetme lütfen ve kendini daha iyi bir kariyer daha iyi bir gelecek için yetiştirmekle ilgilen.

Yorum

Üniversite bittikten 1-2 sene sonra kızların aradığı tipler değişir.

iyi bir işi olsun yeter
          bu olmazsa iyi geliri veya zengin olsun.

Derslerine cok iyi çaliş, üniversiteden sonra hangi işde .çalışabileceğine konsantre ol. ingilizce bilgisayar vs. ögren iyi bir iş kap ve kızın karşısına çık. Bu arada 1-2 selam gönder, facede ekle vs.

Yorum

fiziksel olarak (senin kendini tanımladığın isimle) senden daha çirkin olan,fakat çok iyi yerlerde, kariyer yapmış, iş sahibi paralı veya çok güzel bir evlilik yapmış insanlara bak, onlardan feyz al motive et kendini. hayatta insanın başaramayacağı şey yoktur, heleki senin gibi kendiyle ilgili bazı eksik gördüklerinin rahatsızlık duyduklarının farkında olan biri için başarılamayacak çözülemeyecek şey yoktur kardeş nedir yani 110 kilo olduysan verilmeyecek bişey değilki bu, bi gözüm kör der gibi demişsin, kendini eksik görme hiçbir konuda. çevrende kendine çok çok güvenen insanlar vardır muhakkak, hepsi erkek güzeli mi yani ondan mı bu özgüvenleri?
            sen kendinde eksik hissettiklerinin farkında olduğun gibi yapabileceklerinin başarabileceklerininde farkında ol ve hemen harekete geç.
            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
              Üniversite bittikten 1-2 sene sonra kızların aradığı tipler değişir.

iyi bir işi olsun yeter
              bu olmazsa iyi geliri veya zengin olsun.

Derslerine cok iyi çaliş, üniversiteden sonra hangi işde .çalışabileceğine konsantre ol. ingilizce bilgisayar vs. ögren iyi bir iş kap ve kızın karşısına çık. Bu arada 1-2 selam gönder, facede ekle vs.
              Tespitin çok güzelmiş alemsin valla, ama haklısın da bu arada en çok selam ver, face ekle olayına güldüm, artık öle evet , face olmayana bakmıyorlar bile
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selamhepinize View Post
                Bugün ve aslında hergün çok mutsuzum.

Arkadaşlar, ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Durumum belki bazılarınıza çok saçma, aptalca gelebilir ama ben yinede anlatmak istiyorum.

Ben ortaokulda bir kıza aşık olmuştum. Ama tabiki de o farkında değildi. Sonra farklı liselere gittik. Ben lise boyunca onun karşısına çıkmak istedim ama yapamadım.

Neden biliyor musunuz? Abartmıyorum, ben çok çirkinim. Bu yalan veya abartı da değildir, kesindir. Kendimi saldım bu yüzden ve 110 kilo civarına ulaştım. Ayrıca artık saçımda belirgin kellikler de oluşmaya başladı.

Yani herhangi bir bayanın en son tercih edebileceği bir profile sahibim.

Arkadaşlar ara ara içimde sevgisini büyüttüğüm o kızı defalarca gördüm, aradan 1 yıl sonra bugün yine gördüm.

Dedim ki kendi kendime: " Allah'ım bu nasıl bir güzellik, benim gibi pislik bir insan ile böyle biri nasıl beraber düşünülebilir ki?"

Eve geldim, ne yapacağımı şaşırdım, halime ağladım...
                merhaba selamhepinize arkadaşım..öncelikle kendine pislik deme lütfen,kendine haksızlık etme..

çor çirkinim demişsin,bir kere kelliğe çözüm var saç ektirirsin kilo olayına da dikkat ederek zamanla zayıflarsın..bunları çok dert etme kendine..hepsinin çaresi var..hem eminim senin de kızların çok beğeneceği güzel özelliklerin vardır..kendine iyi bak..
                :10:

Yorum

SONUCU ANLATIYORUM ARKADAŞLAR:

Kız tam bir o... çıktı (gerçekten ama 7-8 erkeği bir arada idare eden biri) ve küfürbazın teki çıktı. İğrendim, Allah a şükrettim.

Dış güzelliğe aldanmamak lazımmış. Arkadaşlar abartmıyorum şimdi size fotoğrafını göndersem erkeklerden % 50 den fazlası aşık olur Ama içini öğrendiğim iyi oldu

Herkese saygılar, sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selamhepinize View Post
                    SONUCU ANLATIYORUM ARKADAŞLAR:

Kız tam bir o... çıktı (gerçekten ama 7-8 erkeği bir arada idare eden biri) ve küfürbazın teki çıktı. İğrendim, Allah a şükrettim.

Dış güzelliğe aldanmamak lazımmış. Arkadaşlar abartmıyorum şimdi size fotoğrafını göndersem erkeklerden % 50 den fazlası aşık olur Ama içini öğrendiğim iyi oldu

Herkese saygılar, sevgiler

ne mutlu sana (:
                    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

İşleniyor...
                    X