Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir kerede birayla deneyim sansımı :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bir kerede birayla deneyim sansımı :)

bakalım cesaret yapcakmı gerci az yapıodu önceki içtiklerimden biliom ama bu seferki iş baska

zıkkım iç
    o da senin gibi etten kemikten bir insan, kafanda o kadar yüceltmenin bir anlamı yok şansını dene oldu olmadı olmadı sana kız mı yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kimsesiz000 View Post
      zıkkım iç
      o da senin gibi etten kemikten bir insan, kafanda o kadar yüceltmenin bir anlamı yok şansını dene oldu olmadı olmadı sana kız mı yok
      OLMADI ZATEN rahat ol ben böyle ailede biraz zor özgüvenim olur kendime annem kızı bekleyip rahatsız etme diye ögüt verio bana yoruldum eve geldim onu yüceltmiom ama kendimede güvenim yok hiç olmuo işte olmuo

Yorum

annenin her dediğini dinle ama her dediğini yapma arkadaşım içinden geldiği gibi davran rahat ol.

Yorum

annenin her dediğini dinle ama her dediğini yapma arkadaşım içinden geldiği gibi davran rahat ol.
          onların dedini yapaarsan onların buldu birilyle evlencem yada evde kalcam ben kendim asık oldum biriyle evlenmeyi yieylerim ama evlenmek icinde cesaret gerek özgüven gerek ah ah o bende yok gibi aslında kıza bi açılsam ondan sonrası kolay

Yorum

onların dediğini yapma.kendi istediğini yap. kıza açılabilirsin. önce biraz muhabbet ortamı kurmaya çalış,pat diye benimle evlenir misin deme sakııın.onun işiyle ilgili sorular sorabilirsin. arkadaşça yaklaşıp bir buluşma koparabilirsin.özgüvenim yok deyip kaçma.

Yorum

onların dediğini yapma.kendi istediğini yap. kıza açılabilirsin. önce biraz muhabbet ortamı kurmaya çalış,pat diye benimle evlenir misin deme sakııın.onun işiyle ilgili sorular sorabilirsin. arkadaşça yaklaşıp bir buluşma koparabilirsin.özgüvenim yok deyip kaçma.
              yok yaw onu misal söyledim evlenme teklifi etcek deylm tabi ama dedigin gibi bi arkadas ortamı kurabiirsem sonrada bi msn kopartabilirsem ii olur yada tel gerisi corap sökügü gibi gelir

Yorum

çorabı sökebilmen için önce bir çiviye takılman gerekir arkadaşım, uzak durma üstüne üstüne git, takılsın bi yere artık çorap,bi söküldü mü gerisi aynen dediğin gibi gelecektir.
                ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                  çorabı sökebilmen için önce bir çiviye takılman gerekir arkadaşım, uzak durma üstüne üstüne git, takılsın bi yere artık çorap,bi söküldü mü gerisi aynen dediğin gibi gelecektir.
                  dün aksam yine yatagı yumrukladım sinirden o kadar hazırlık yaptım dedim kendi kendime cesaret verir diye bira içtim ama yine sonuc hüsran oldu ama bu sefer yoruldum diye pes etmiştim ki gecenin bi yarısı 10 -11 gibi hiç bi kız karsıusına cıkan erkekle konusmak istemez diye düsündüm helede arkadas bile deyilse ama baska carem olmadi icin her seferindede deniycem ah sizin kadar ailemde destek verse ya bana köstek olcana gerci versinler vermesinler artık kendi yolumu cizmek ugruna onların yap dedigi seyi yapmamışım ben ama yinede verdigi saçma aspan ögütler sinirlerimi alt üst edio

Yorum

İşleniyor...
                  X