Şizofren miyim değil miyim bilmiyorum.çevremdeki hemen herkes bana şizofren olduğumu söylüyor.Kendimi savunacak bir yönüm yok,gerçektende şizofren olduğumu düşünüyorum.dengesiz davranıyorum.bana hiçbir ararı dokunmayan insanlara sırf başkaları onları sevdikleri için düşman kesilebiliyorum.davranışlarım normal değil.bana kötü davrananlara iyi davranıyorum.iyi davrananlara da kötü davranıyorum neyim ben anlamıyorum.
iyiyi ve kötüyü ayırt edemiyorum.bana birini övdüklerinde tepem atıyor onu karalamak için uğraşıyorum.yapmamam gereken her şeyi yapıyorum,bana zarar verecek her davranışı yapıyorum.
gerçekten iyi değilim ve iyi olmayada çalışmıyorum.bana yapılan kötülüklere de isyan etmiyorum hakettiğimi düşündüğüm için sesimi çıkarmıyorum.bu durumdan kurtulmakta istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
iyiyi ve kötüyü ayırt edemiyorum.bana birini övdüklerinde tepem atıyor onu karalamak için uğraşıyorum.yapmamam gereken her şeyi yapıyorum,bana zarar verecek her davranışı yapıyorum.
gerçekten iyi değilim ve iyi olmayada çalışmıyorum.bana yapılan kötülüklere de isyan etmiyorum hakettiğimi düşündüğüm için sesimi çıkarmıyorum.bu durumdan kurtulmakta istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Yorum