Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şizofren miyim? anormalim.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şizofren miyim? anormalim.

Şizofren miyim değil miyim bilmiyorum.çevremdeki hemen herkes bana şizofren olduğumu söylüyor.Kendimi savunacak bir yönüm yok,gerçektende şizofren olduğumu düşünüyorum.dengesiz davranıyorum.bana hiçbir ararı dokunmayan insanlara sırf başkaları onları sevdikleri için düşman kesilebiliyorum.davranışlarım normal değil.bana kötü davrananlara iyi davranıyorum.iyi davrananlara da kötü davranıyorum neyim ben anlamıyorum.
    iyiyi ve kötüyü ayırt edemiyorum.bana birini övdüklerinde tepem atıyor onu karalamak için uğraşıyorum.yapmamam gereken her şeyi yapıyorum,bana zarar verecek her davranışı yapıyorum.
    gerçekten iyi değilim ve iyi olmayada çalışmıyorum.bana yapılan kötülüklere de isyan etmiyorum hakettiğimi düşündüğüm için sesimi çıkarmıyorum.bu durumdan kurtulmakta istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Orjinal yazı sahibi: kimsesiz000 View Post
    Şizofren miyim değil miyim bilmiyorum.çevremdeki hemen herkes bana şizofren olduğumu söylüyor.Kendimi savunacak bir yönüm yok,gerçektende şizofren olduğumu düşünüyorum.dengesiz davranıyorum.bana hiçbir ararı dokunmayan insanlara sırf başkaları onları sevdikleri için düşman kesilebiliyorum.davranışlarım normal değil.bana kötü davrananlara iyi davranıyorum.iyi davrananlara da kötü davranıyorum neyim ben anlamıyorum.
    iyiyi ve kötüyü ayırt edemiyorum.bana birini övdüklerinde tepem atıyor onu karalamak için uğraşıyorum.yapmamam gereken her şeyi yapıyorum,bana zarar verecek her davranışı yapıyorum.
    gerçekten iyi değilim ve iyi olmayada çalışmıyorum.bana yapılan kötülüklere de isyan etmiyorum hakettiğimi düşündüğüm için sesimi çıkarmıyorum.bu durumdan kurtulmakta istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
    şizofren olsan ne olur dengesiz olsan ne olur hiçbir yararı dokunmayan insanlara sırf başkası onları seviyor diye düşman kesiliyorsan ne olur burada belliki bir muhalif tavrın var ama sen farkında değilsin hiç kimse rahat olmak normal olmak zorunda değil insan rahat olursa gevşer rahat insan vasattır

Yorum

muhalif bir tutumum var bu doğru bunun sebebini anlamıyorum.

Yorum

Çevrendekiler doktormu? hemen nasıl tespite varmışlar. İsyankar bir yapın var sanırım, insanlara karşı çıkman, etrafa sataşman onlarda olumsuz bir etki yaratmışa benziyor. Duygularını ve sinirlerini kontrole almalısın, almaya çalışmalısın.
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
        X