Duyuru

Collapse
No announcement yet.

olumsuzluk dedinizde...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• olumsuzluk dedinizde...

o kadar çok var ki olumsuzluk hayatımda...erkek arkadaşım beni bıraktı 2 gün sonra yeni birini buldu.sebebi bana yanlış yapmak istememesi.şimdi yüzük taktılar..
    kuzenim bir sapık...

daha saymama gerek yok sanırım...

Erkek arkadaşın adam değilmişti. 2 gün sonra başkasına bulduğunı göre. Zaten hiç seninde olmamış ki..Giden gitmiştir, sen yarına bak, geçmişi boşver, boşvermelisinde..
    Sapık kuzenine gelince nedir şikayetin? başkalarına yaptığı sapıklıklarmı? yoksa sanadamı bişeyler yapıyor? açıkca anlatırmısın lütfen..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

erkek arkadaşın iyi bir insan değilmiş..bence öyle birinden kurtulduğun için şanslısın.şu an üzülüyor olabilirsin,üzülmende çok doğal,ama ilerde iyi ki ayrılmışız bu benim için daha iyi olmuş diye düşüneceksin inan...

kuzen meselesine gelince sana karşı mı birşey yapıyor yoksa?
      :10:

Yorum

erkek arkadaşın 2 güne bulmamıştır, daha önceden varmıştır o bulduğu kişi, sen hiçbirşey için üzme kendini önüne yoluna bak ve böyle birinden kurtulduğun için kendini şanslı hisset.

kuzeninin ne tür bir sapık, yani sana karşı bişey mi yapıyor, yoksa sen onun bazı hareketlerini sapıkça mı buluyorsun? biraz daha açabilir misin?
        ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

haklısınız da malesef seviorum hala...kızla gördüğüm halde...
          kuzenim bana tacizde bulundu..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serpil-atak View Post
            o kadar çok var ki olumsuzluk hayatımda...erkek arkadaşım beni bıraktı 2 gün sonra yeni birini buldu.sebebi bana yanlış yapmak istememesi.şimdi yüzük taktılar..
            kuzenim bir sapık...daha saymama gerek yok sanırım...
            Demek hayatında çok olumsuzluk var ? Bir kız arkadaşım , yeğeninin arkadaşına aşık oldu. Bir süre çıktıktan sonra çocuk bunu eve çağırdı , ve iki erkek benim arkadaşıma tecavüz ettiler. Ne yaptım ne ettim dinletemedim kimseye birşey söylemedi. Sen sevgilinden ayrılmışsın , birde kişilik sorunu olan bir insan tarafından tacize uğramışsın , o ise hem tecavüz edilmiş hemde çok sevdiği çocuk tarafından terkedilmiş. Bana bu olayı ağlaya ağlaya anlattı , psikolojim altüst oldu , bir süre geceleri uyuyamadım. Gördüğün gibi aslında o kadar çok olumsuzluk yok hayatında...

Erkek arkadaşın seni bırakabilir , sende onu bırakabilirsin normal , zamanla bir başkasını seveceksin. Hem zaten bir kıza kısa sürede yüzük takıyorsa , bu kaliteli bir tip olmadığını gösterir. Yüzüğü hakedene kadar bir kız 903945 tane sınavdan geçmelidir. Sen düzgün erkeklerin kolay kolay evlenme yada yüzük takma kararı aldığını gördünmü ? Dolayısıyla onun gibi bir çok erkek bulacaksın ilerde içini rahat tut , bulunmaz hint kumaşını kaçırmamışsın. Sapıklık konusuna gelince , sesini çıkartmazsan ve bu devam ederse , sana çok zararı dokunur bilmiş ol , bu işin şakası yutulacak tarafı yok bence..
            Last edited by RevolutionIST; 28-04-2010, 12:45 AM.

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
            ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
            ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
            уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

içim çok daralıyor birkaç gündür.... ağlamak gelio içimden sürekliii

Yorum

ağla rahatlarsın

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

zor bi dönem geçiriyosun haklısın sevgilinin terkedip iki gün sonra birini bulup yüzük takması kolay unutulacak bi durum değil ama atlatmak ve unutmak da senin elinde bu durumu yaşamanın senin için aslında çok iyi olduğunu düşün ve buna inan çünkü daha yolun başında onun ne olduğunu öğrenmişsin......kafanı dağıtacak kendini özel hissettirecek uğraşlar bulmalısın......onu hatırlatacak herhangi birşeyden uzak durmalısın ama öncelikle bu durumu atlatacağına ve bu durumun senin için iyi olduğuna gerçekten İNAN........

kuzenine gelince mutlaka bi tepki koymalısın.......

aslında herşey sende bitiyo...........bu yüzden çok olumsuz bi durum diye düşünme.........herşey gönlünce olsun.......

Yorum

Sana tek birşey söylemek istiorum diğer arkadaşların yorumlarını okumadım ama bunun için 2 seçeneğin var erkek arkadaşını kafandan silmek için eve bi hayvan al kedi veya köpek yavrusu besle cok ii oluor insan ve kısa zamanda unutup hayata dewam edersin. sıra kuzeninde onun içinde bence gene sen bilirsin büyüklerinden babandan veya abin varsa abinden veya o da olmadı git bunu polise anlat neden mi böyle olmaya dewam ederse ilerde daha kötü olur bunu asla unutma lütfen.

Yorum

İşleniyor...
                    X