Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkeste olduğu gibi, ben de mutsuzum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Herkeste olduğu gibi, ben de mutsuzum

Şimdi, ben lise sona giden bir öğrenciyim. Haliyle üzerimdeki sınav stresi yeterince etkili oluyor zaten. Benim sorunum ise yalnız olmam. Çevrem itibariyle kafama uyan pek biri yok,yani genelde mutlu olduğum muhabbetler pek kurulmuyor. İlgi ve Şefkati mumla arar oldum...
    ha bi de şöyle bi durum var, Allaha şükür eli yüzü düzgün biriyim ve ağzım laf yapar. Ama buna rağmen kimseyle çıkamıyorum. Sebebi ise aşık olamamam Galiba bilinçaltımda bi problem var. Arkadaşlar, aşık olmadan çık, ilerde aşık olursun diyolar, ama bu bana karşı cinse yalan söylemem gerektiği gibi geliyor. Ben bunu istemiyorum işte. Bir kızın yüzüne karşı yalan söylemek, hayatta yapamayacağım nadir şeylerdendir... Yorumlarınız ve bana kazandırdıklarınız için şimdiden teşekkürler

Merhabalar..Çok genç yaştasın, lise son sınıfta olman, üniversite stresi felan derken kendinle veya çevrenle fazla ilgilenmemişsin. Bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. O yaşlarda özellikle aklı başında olan senin gibi kişilerde özel ilişki yaşamak veya bunun için çaba harcama zahmetinde bulunmamak çok normal. Çünkü önce sınavların geliyor başta. fakat arkadaş çevrenin etkisi, oğlum sende halen bişeymi yokmu demeler felan senin tadını kaçırmışa benziyor. Herşey zamanla olacaktır mutlaka, önünde çok uzun yollar var, böle hayatı kendine zehir edeceğine derslerine odaklan nasıl olsa bir gün en iyisi çıkacak karşına..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

öncelikle yorumunuz için teşekkürler... Arkadaşlarımın hiç bir zaman etkisi altında kalmadım, ha tamam, biriyle çıkmadığım için baya bi konuşuyolar ama, onlar hiç bir etkide bulunmuyor. Çünkü onların benim hayatımı yargılayacak hakları yok. Ben sadece kızların kalbini kırmak istemiyorum. Ama yalnız kalmak da istemiyorum. Şu stresli dönemde, ara ara kaçabileceğim bir kaçış noktam olsun istiyorum.

Yorum

İllahada sevgilim olacak diye düşünme ve zorlama kendini. Çünkü böyle şeyleri ne kadar zorlasanda olmayınca olmaz. Bu tarz şeyler farketmeden çalar kapını önünde uzun yıllar var, mutlaka bir gün olacak. Şu an için yalnızlık hissetmen normal, hayatında öle birinin yokluğunu çekiyorsun. Okul çevrenden, kurs çevrenden yeni yeni arkadaşlar edinmeye çalış bence, veya başka ortamlardan. hayatına girecek yeni kişiler monoton hayatını renklendirecektir yada alternatif olarak hobi kurslarına gidebilirsin, değişiklik açısından ..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

teşekkürler, herkes böyle diyor zaten, fark etmeden çalar kapını galiba insanlara karşı çok mesafeliyim, ondan da olabilir. Yoksa arkadaş çevrem sağlamdır yani ama dedğim gibi, benim istediğim arkadaş değil. Çevremde yeterince kız var zaten arkadaş olarak, daha fazlasına lüzum yok

Yorum

aynen dediğin gibi, çevrendeki kız arkadaşların dostların sevenlerin varken ben neden bir kızla çıkmıyorum diye düşünme bile, kimsenin kalbini kırmak istememen yalan söylemek istememen onurlu bir davranış, önemli olan illa bi iş yapmış olman değil, işe yarar faydalı bir iş yapmış olman. ne güzel daha yolun başındasın, toplumun ülkenin senin gibi evlatlara gençlere ihtiyacı var, sen kendinin zaten farkındasın kimsenin dolduruşuyla yada onlara inat diye bişey yapmana gerek yok. aşk dediğin istenince olmuyo, kendi kendine bi gün sabah kalkmışsın aşık hissediyosun garip bişey.. sen önüne yoluna bak, senin gibi yüreği olan herkes birgün hakettiği değeri bulacaktır saygılar.
            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

İşleniyor...
            X