Şimdi, ben lise sona giden bir öğrenciyim. Haliyle üzerimdeki sınav stresi yeterince etkili oluyor zaten. Benim sorunum ise yalnız olmam. Çevrem itibariyle kafama uyan pek biri yok,yani genelde mutlu olduğum muhabbetler pek kurulmuyor. İlgi ve Şefkati mumla arar oldum...
ha bi de şöyle bi durum var, Allaha şükür eli yüzü düzgün biriyim ve ağzım laf yapar. Ama buna rağmen kimseyle çıkamıyorum. Sebebi ise aşık olamamam
Galiba bilinçaltımda bi problem var. Arkadaşlar, aşık olmadan çık, ilerde aşık olursun diyolar, ama bu bana karşı cinse yalan söylemem gerektiği gibi geliyor. Ben bunu istemiyorum işte. Bir kızın yüzüne karşı yalan söylemek, hayatta yapamayacağım nadir şeylerdendir... Yorumlarınız ve bana kazandırdıklarınız için şimdiden teşekkürler
ha bi de şöyle bi durum var, Allaha şükür eli yüzü düzgün biriyim ve ağzım laf yapar. Ama buna rağmen kimseyle çıkamıyorum. Sebebi ise aşık olamamam
Galiba bilinçaltımda bi problem var. Arkadaşlar, aşık olmadan çık, ilerde aşık olursun diyolar, ama bu bana karşı cinse yalan söylemem gerektiği gibi geliyor. Ben bunu istemiyorum işte. Bir kızın yüzüne karşı yalan söylemek, hayatta yapamayacağım nadir şeylerdendir... Yorumlarınız ve bana kazandırdıklarınız için şimdiden teşekkürler

önünde uzun yıllar var, mutlaka bir gün olacak. Şu an için yalnızlık hissetmen normal, hayatında öle birinin yokluğunu çekiyorsun. Okul çevrenden, kurs çevrenden yeni yeni arkadaşlar edinmeye çalış bence, veya başka ortamlardan. hayatına girecek yeni kişiler monoton hayatını renklendirecektir yada alternatif olarak hobi kurslarına gidebilirsin, değişiklik açısından ..
Yorum