Duyuru

Collapse
No announcement yet.

işte benim yaşadıklarım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• işte benim yaşadıklarım

Merhabalar. Size yaşadıklarımı tam olarak anlatmak ve buna göre fikirlerinizi almk istiyorum. Eski üyelerdenim ve bu konuda çok yazıştım ama kimseyi dinleyemedim. Herkese buradan teşekkür ed,yorum.
    24 yaşındayım şuan. 2 yıl önce nette biriyle tanıştım.(ve 2 yıldır ağlıyorum) Fakat arkadaşlık sitesinde değil. Tanıştığım kişi hackle uğraşan biriydi. Çalıştığım şirketin web sitesinde güvenlik açıklarının olduğunu anlatan bir mail gönderdi şirket adresine. Bende bu güvenlik açıklarını nasıl kapatacağımı öğrenmek için msn e ekledim. Ve konuşmaya başladık. Benden 2 yaş küçüktü. Bir süre işle alakalı konuştuk. Onu henüz görmemiştim ama ona karşı nedense çok ilgiliydim. Hacker dı. Ama mesleği başkaydı. Günler geçti biz daha çok konuşmya başladık sonra tel nolar verildi. Artık her nete girdiğimde onu arıyordum. O zamanlar sürekli nette geçirirdim vaktimi.Benden hoşlanmıştı. İlgi göstermesi benimde hoşuıma gidiyordu. Ama duygusal anlamda bişey istemiyordum. Ben olmaz dedikçe kendimi kaptırmışım. Bende hoşlandım. Adına aşk dedik sevgi dedik. Birbirimizi sevdiğimizi söyledik. Benim ailem asla müsaade etmezdi. Evde rahatça nete bile giremezdim telde konuşamazdım. Ama bütün bunlara rağmen , olmayacağını bile bile devam ettim. Annem çok karşı çıktı. Ama bırakmadım. Sevgilimin olumsuz birçok özeliği vardı. Kollarını falan jiletlerdi. Sürekli olmasada yaparmış. Ayrıca kız kardeşi de aynı şekilde. Biçok psikolojik rahatsızlığı var. Akrabalarında suç işleyenler var. Hapiste olanlar var. Anne babasını bu gibi bişeyi yok. Ben bu kişiyle 2 kez görüştüm. Önceleri sanal aşk deyip görüşmek bile istemiyordum biter diyordum ama bitmedi.ilk görüştüğmüzde sanal diye adlandırmadık. Her şey gayet normaldi. Ayrıca aradan zaman geçtikçe onun hareketleri normalleşiyor bana karşı çok daha hassas oluyordu. Biçok arkadaşıyla görüşmüyor içki içmiyor hackerlık yapmıyordu. Sabah işte akşam ise nette idi. Biz çok odaklandık. Hep ileriye dönük düşündük. Aileisyle konuşuyordum ben. Annesi babası da öyle beni benimsemişlerdi. Ben sürekli ağlıyordum. Bi türlü vazgeçemiyordum ama uzaktaydı. Üsrekli görüşemiyorduk ailem razı değildi. Onu ailemin isteyeği bir halde gelmesini bekliyorudm. Askere gitmeliydi işi daha iii olmalıydı ama kötüde değil. Ve istanbuldaydı. Onunla aynı ortamı paylaşmam gerek ki onu daha ii tanıyayım diye düşündüm. Kpss den atama bekliyordum ve hep İstanbul istiyordum. Atanacam umuduyla ayrılmadım. 4 ay önce atandım. Ama istanbula artık çok daha uzağım. Puanım buraya yetti. Buraya geldi 1,5 ay önce. 2 gün kaldı. Aramızdaki sorunları konuşuruz sandım ama hep sustu. Güzel geçti çocuklar gibiydik. Onu seviyordum ama bu kadar olumsuzluk varken yanlış adımlarda atmak istemiyordum. Ciddi bir şeyler için 2-3 yıl beklermisin diyordu bana. Daha tam olarak tanımadığım ama sevdiğim, ailemin kabul etmeyeceği birine 2-3 yıl beklerim diyemezdim. Eğer ben tamam desem bu yaz askere gidecekti. Ama beklerim demek her şeyi kabul ederim demek anlamına gelir diye düşündüm. Bu şekilde olmayacağını düşndüm. Artık ilerde mutlumu olurum mutsuzmu olurum ama bu ikilemde çıkmak istedim. Yarınımı düşünmek istemedim. Devam etmelimiyim etmemelimiyim, ilerde daha kötü olursa diye düşünmek istemedim. Ve buraya geldikten sonra ayrılmak istediğimi söyledim zaten sürekli ayrılık konusu geçerdi. Yinede hergün 1-2 dk konuştuk.dün bile konuştuk. Ama ben bu sefer çok kararlıyım. Birgün çok iyiyim onu unutmuş gibi ertesi gün ağlama krizleri geçiriyorum. Ama sanki bu süreçte sürekli ağlamalıymışım gibi hissediyorum. Onu kolay unutmamam gerekir gibi hissediyorum.bu normalmidir. O çok daha üzgün. İşten gelince ailesiyle oturmadan yada pc başına geçmeden direk yatıyor. LUstral kullanıyormuş onun o halini görünce kendime çok kızıyorum. Ama ben ayrıntılı düşünerek verdim bu kararı. Ama benim hayatımın en önemli en değerli, varlığıydı. Her şeyi onunla yaşadım ben. Aramızda farklı bir bağ vardı. Kopamıyorduk ve her halimiz birbirimize güzel geliyordu. Acaba daha ii olmazmıydı diye düşünyorum barışmak için can atıyorum resmen ama ilk kez bu kadar kararlıyken unutmanın yollarını arıyorum. Hayatım da o varken arkadaş çevremden uzaklaştımç herkes yanlış yaptığımı söyledi aldırmadım. Bu konu açılmasın diye uzak durdum herkesten ve şimdi yalnızım tek yaşıyorum. Yine arkadaşım yok. Çabuk sıkılıyorum ortamlardan kimseyi samimi bulmuyorum. Ona daha çok ihtiyacım var. Aramak istiyorum. Ama biran önce bitmesi daha ii olcak. Ben yeni memurum ve 1 yılım dolduktan sonra tayin isteme hakkımız oluyor. Ama ben nereye isteyeceğimi bilmeden yaşıyorum. İstanbulu isteyemezdim babama laf anlatamazdım. Tek başımda ist.da yaşamamın zor olacağını söyleyecek ki haklıda. Biri var desem bu mümkün bile değil. Bende bütün bu belirsizlkerin bitmesi için ayrılığı seçtim. Şuan çok daha yalnızım. Mutsuzum. Artık canlı arkadaşlıklar, canlı aşk istiyorum. İyi olduğumda kendimi mutlu hissettiğimde vicdan azabı çekiyorum sanki. Bana bu konuda destek olmanızı rica ediyorum. Yaşadıklarım bundan ibaret. Çok aşıktık ama artık ben birazda mantıklı olmak istiyorum.umarım başarabilirim

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen. okudunuğunuz için teşekkürler

Seninde haklı olduğun yerler var. İnsan ilişkilerinde ilk zamanlar gözleri kapalı oluyor ama zamanla bazı gerçekleri görebiliyor. Yani önceleri yukardan bakarken sorunlara şimdi yakınından bakıyorsun. Artık olmayacağını da anlamışsın. İnan bak geçecek, unutacaksın. Ama önce unutmak için çabalayacaksın.Buda geçecek bak gör..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

evet haklısınız galiba.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
        Seninde haklı olduğun yerler var. İnsan ilişkilerinde ilk zamanlar gözleri kapalı oluyor ama zamanla bazı gerçekleri görebiliyor. Yani önceleri yukardan bakarken sorunlara şimdi yakınından bakıyorsun. Artık olmayacağını da anlamışsın. İnan bak geçecek, unutacaksın. Ama önce unutmak için çabalayacaksın.Buda geçecek bak gör..
        Unutmak için çabalayacaksın demissiniz fakat ben bunu 2 yılı geçkin bir süredir yapıyorum bir türlü olmuyor. Her şey onu hatırlatıyor, onu özletiyor, onu yaşatıyor bana... Ankara bursa kelimeleri veya benzettiğim insanlar sürekli sıkıntı veriyor... Soru çözerken B şıkkını kodlamak için bile Bursa kelimesini ağzımdan kaçırmamla bile aklıma ilk o gelioyor (memleketi bursa) 1 yıl kadar paxil desyrel kullandım iyi geldi ve şimdi bıraktım. Millet 2 yılda belki 10 sevgili değiştirirken ben 2yıldan fazla zamanda bir tanesini unutmaya çalışıyorum.. Manyakmıyım neyim ben.. Yaş 25
        "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EthanHunt View Post
          Unutmak için çabalayacaksın demissiniz fakat ben bunu 2 yılı geçkin bir süredir yapıyorum bir türlü olmuyor. Her şey onu hatırlatıyor, onu özletiyor, onu yaşatıyor bana... Ankara bursa kelimeleri veya benzettiğim insanlar sürekli sıkıntı veriyor... Soru çözerken B şıkkını kodlamak için bile Bursa kelimesini ağzımdan kaçırmamla bile aklıma ilk o gelioyor (memleketi bursa) 1 yıl kadar paxil desyrel kullandım iyi geldi ve şimdi bıraktım. Millet 2 yılda belki 10 sevgili değiştirirken ben 2yıldan fazla zamanda bir tanesini unutmaya çalışıyorum.. Manyakmıyım neyim ben.. Yaş 25
          Sevmişsin ve hemen unutulmaz mutlaka. Ama canım bunu takıntı haline getirmemek önemlisi. Benimde ilişkilerim oldu belli süre sonra etkisi geçiyor. Aklıma geldikçe dikkatimi başka yöne veriyorum. Mümkün mertebe düşünmemeye gayret ediyorum. Bazen senin dediğin gibi en ufak bir şey, onu hatırlatabiliyor.Özlem duyduğum zamanlarda onun bana yaptığı kötülükler aklıma geliyor. Mantığımı devreye koymaya çalışıyorum. Sende böyle yapmalısın anca böyle unutulur. Yoksa onunla gittiğiniz yerlere gitmemek, onu hatırlatan hiç bir şeyi kullanmamak, bunları yaptıkça ondan kaçmıyor sadece daha çok onu yaşatıyorsun.Seni sevse zaten yanında olurdu. Hiç kimse vazgeçilmez değildir, mutlaka bir alternatif vardır ablacım. Bu kadar hayatı zehir etme bir kişi için, heleki yaşının çok güzel olduğu dönemlerde. Onu çok düşündüğün için ilerde pişman olacaksın inan bak..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

sessiz sonuna kadar okudum yazdıklarını, haklı olduğun yerlerde var, karşı tarafı üzdüğün yerlerde.. hayat bize her zaman mutşu olma şansı vermiyor, üzüntülere sıkıntılara yaşaya yaşaya alışıyoruz, bi zaman sonrada normalleştiriyoruz bunları. sen gitmekle en iyisini yapmışsın, bazen gitmek, kalıp orada olanları görmekten çok daha mantıklı..
            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
              sessiz sonuna kadar okudum yazdıklarını, haklı olduğun yerlerde var, karşı tarafı üzdüğün yerlerde.. hayat bize her zaman mutşu olma şansı vermiyor, üzüntülere sıkıntılara yaşaya yaşaya alışıyoruz, bi zaman sonrada normalleştiriyoruz bunları. sen gitmekle en iyisini yapmışsın, bazen gitmek, kalıp orada olanları görmekten çok daha mantıklı..
              hangi konuda üzmüşüm peki. ben hep onun iyiliğini istedim. onun hayatında dönüm noktasıyım ama sonu yoktu sürekli sanal devam edemezdi. gerçeğe dönmesi de zordu. bu ikilemden sıkıldım hayattan zevk alamıyordum artık sadece kendim için yaşıycam

Yorum

Ethantunt için;
                hayat devam ediyor ne acılar unutluyor. ben acı çekeceğimi biliyorum çekmemek anormal. ama bunu en iyi şekilde naıl atlatırım onu bulmaya çalışıyorum
                ben her başlık açtığımda diğer arkadaşlar kendi sorunlarını yazıyorlar. lütfen bu şekilde davranmayalım. ben farklı fikirlerin görüşlerin bekliyorum. saygılarımda

Yorum

sessiz@
                  İlişkinin ilerisinin olmayacağını ve mutsuz olacağını düşünmüssün ve kendince mantıklı karar verip ayrılmıssın fakat duyguların hala ısrar ediyor "geri döööön".
                  Acaba neden böyle etkisinden kurtulamıyoruz. Yalnız olduğumuz için mi? Asosyal olduğumuz için mi? Bunların beraberinde sf'li oluğumuz için mi?
                  Ben çözüm olarak yeni insanlar tanımak, sosyalleşmek, eski anıların yerini yenileriyle doldurmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi bunu yapabilmek düşünmekten daha önemli görünüyor. Çünki ben yapamıyorum...
                  "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum ve unutmanın kolay olacağını düşünyorum.ama onun sesini duyduğumda o çok çok üzgün olduğu için bende üzülüyorum. onun dışında hiç bukadar iyi olmamıştım. hayattan zevk almaya mı başlıyorum acaba?

Yorum

Sevmeyeceksin...

Bu durumda olanlar için bir genellemedir.

Bazı insanlarımız çok duygusal ve bu sebeple risk oluşturabilecek tanışmalardan, konuşmalardan ve duygusal bağ kurmaktan kaçınacaksınız.. Kesinlikle her insan sevmek ve sevilmek ister, aşık olmak ister, duygusal ve bir o kadarda bulutların üstünde bir yaşam ister ama ya doğru insanı bulur bunları yaşarsın, yada cahilce davranıp, acele eder ve Allah'ın biz insanlara verdiği düşünme yeteneğini kullanmayıp, hüsranı yaşarsın, hayatını çekilmez hale sokarsın.. Bence kararsız kalan insanlar anne ve babasının lafını dinlesin. En azından onlar çocuklarının hayatına yanlış bir şeyi sokmamaya çaba harcarlar ama tabii buda her anne ve baba için geçerli olmuyor.. Olmadı aklı başında ileriyi düşünebilen birinden akıl al.. Allah'a Dua Et. Ya Rabbi kendi kaderimden sana sığınırım... Allah yardımcınız olsun..
                      Last edited by slact; 16-05-2011, 03:02 AM.

Yorum

İşleniyor...
                      X