Arada girip birilerinin dertlerini felan okuyorum. Bazısı aynı detten burdayım diyor. Dışarıda veya insanların arasında bir hayat aktıgından ziyade kendi ömrümüzden saatleri çalarken neden böyle takılıp ben değişemem diyoruz tuhaf geliyor. Aslında içinde tuhaf sanırım geçen cümlelerde görmek istemediğimiz dogrular belkide. İşte hayat böyle bir karasızlıkta geçerken biz yaşamadıgımızı anlayamıyoruz. Ben şahsen hep en uçlardayım. Çok dez avantajı oluyor. akşam üzeri daha dolmuşa binmeden önce duvara yumruk atıp kendime deli dedirtmek isterken şimdi pamuk gibiyim. Yarın ben yine kendime yabancı olacagım sonra başkası beni nasıl görüyorsa öyle. Bu duruma bir kılıf bulmak istemiyorum işte. Ve bu duruma kılıf gözüyle baktıgım sürece düzelmeyecegim. Ben dengesizim. Aslında iyi hissetmeyide istemiyorum. Bana düşündürdüğü metanetsizlik gibi geliyor yada gamsızlık. Yada reva görmüyorum işte. Olumsuz olaylar sen haksızsın diyor. Bir reva görüyorum bir görmüyorum. Bir kabul ediyorum karşımdakinin direttiği ve benim öyle sandıgım şeyi birde kabul etmiyorum. Çok tuhaf degil gayet olası sonuçlar. Şimdi laf olarak söyledim addettim bir öncekiyi, yani inanıcak birşeylerim yok. İşte bu inançsızlık beni üzüyor, sonra insanlar üzebiliyor.
Hayat içersinde birden fazla kişiliğim. Bu aşagılamalara karşı ve kabul edişlere yapılacak şeyde zaten bu. Değişken olmak. Bazen double bezen string bazen numeric. Neyi anlattım yine ben. Aslında buraya 10 sayfa yazarım bunları. Bunu söylemem neyi değiştirir.
Her neyse yeterince hırpaladım kendimi, çok uzun zaman boyuncada bir uzmana başvurmadım. Bu hafta sonu reçetesini yanlış kestigim duygularıma yardımcı tutuyorum. Sağlıkla kalın.
Hayat içersinde birden fazla kişiliğim. Bu aşagılamalara karşı ve kabul edişlere yapılacak şeyde zaten bu. Değişken olmak. Bazen double bezen string bazen numeric. Neyi anlattım yine ben. Aslında buraya 10 sayfa yazarım bunları. Bunu söylemem neyi değiştirir.
Her neyse yeterince hırpaladım kendimi, çok uzun zaman boyuncada bir uzmana başvurmadım. Bu hafta sonu reçetesini yanlış kestigim duygularıma yardımcı tutuyorum. Sağlıkla kalın.

Yorum