neden yanımda büyükler varken konusmalara katılamıyorum.yere bakıp taşları sayıyorum gerci hiç bir ortamda düzgün sohbet kuramıomda yasıtlarım gibi neden hep kendimi aciz hisediyorum yada nebilim hep herseyin kötüsünü düsünüyorum iysini düsünsem bile o kötü düsünce kalbimde biyerde saklı oldugu icin işleme koyamıyorum.neden ben anesinin yanından ayrılamayan ayrılmak istesemde beceremeyen hayallerini gerceklestirmek icin dogru adımları atamayan biriyim akranlarım bir köşede gruplaşıp konusurken ben neden ayrı bi yerdeyim hatta onuda bırak nedensiz yere bazı insanlara içimden mal diyorum.neden neden neden hayatımda soru işaretleri öyle cokkı görmek istemesem kafamı cevirsem de görüyorum heryerde.ana kusuzu olarak büytüldüm tmmda şimdide kendimi o kuzuluktan cıkaramıyom bi türlü tmm bazı işleri tek basıma yaparım o kadarda bagımlı diylim anemede kısaca bu sf bitirio beni mesela anemle bi dügne gittik anem dolmuştan yalnıs yerde indi ben bişi diyemedim bende indim baya yürüdük aslında yeri biliorum nerde inmemiz gerektini sonracıma anem karsıdan karsıya gecerken elimden tutmaya kalkıyo arabanın önüne atlıycam sanıyo saga sola bakmadan bide sımsıkı tutusu var kırmızı ısıgı beklio yaw kardesim arabalar muaitse yavaslamıssa gecersin karsıdan karsıya kırmızı ısıgı kim bekliycek iki saat hiç bi konuda güveni yok ne onun bana ne benim kendime neyse işte acaba diyorum siz benim gibi olsanız nasıl olurdu beli bi dönem ana kusuzu olarak büyütülseniz kurtulmak istesenizde kurtulamamasanız aneniz siz 24 yasinda olsanizde karsıdan karsiya gecerken elinizden tutsa sımsıkı veya hiç güvenmese hep ipleri elinde tutmak istese her konuda nasıl olurdunuz pc basında zaman öldüren doru düzgün arkadası olmayan biri yani gruplara katılamayan neyse son olarak su konuda fikrinizi alayım
bi dügündesiniz bi kızdan hoşlandınız tipinden vs vs nsıl yaklasırsınız nedersiniz ? not: su an öyle bişi yok ama ben bulursam ya işe basladımda bulurum yada dügünde vs o bakımdan soruom yokSA arkadasım yokki arkadasımın arkadasını tavlayım bilmiyorrum belki bi sevgilim olursa kendime deger vermeye baslıcam alacam kızı gezecem tozcam gidecem bi çay bahcesinde çay içecem özgür hisedecem kendimi tabi onada deger vercem hemde ne deger ama asla aptal olmucam
bi dügündesiniz bi kızdan hoşlandınız tipinden vs vs nsıl yaklasırsınız nedersiniz ? not: su an öyle bişi yok ama ben bulursam ya işe basladımda bulurum yada dügünde vs o bakımdan soruom yokSA arkadasım yokki arkadasımın arkadasını tavlayım bilmiyorrum belki bi sevgilim olursa kendime deger vermeye baslıcam alacam kızı gezecem tozcam gidecem bi çay bahcesinde çay içecem özgür hisedecem kendimi tabi onada deger vercem hemde ne deger ama asla aptal olmucam

....siz dikkatimi çektiniz çok hoşsunuz yanınıza gelip tanışmak istedim falan diyebilirsin.
Yorum