Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MUTLAKA OKUYUN ve GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• MUTLAKA OKUYUN ve GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN

size bişi itiraf edicem bnm icin cok zor ama artık dayanamıyorum.
    benim babam haysiyetsizin karaktersizin aşağılıkın önde gideni ( BELKİ bu sözler için bana kızcaksınız ama şimdi anlatacaklarımı okuduktan sonra fikirlerinizi büyük önemle bekliyorum.
    benim babam yasak bir aşk yaşıyor...................! 5 senedir
    en basa döneyim.... babam kendisini en yakından seven arkadasının karısı babamla anlasarak kocasından bosandı babam denen bu birlikte yaşadım adam kadına ev tuttu döşedi.5 senedir de beraberler anemle boşanma noktasına geldiler cünkü o kadın ugruna anemi kaç kere dövdü hakaret etti ama ANNEM yuvayı yıkmamak adına belki bir gün vazgeçer ugruna boşanmadı bu saatten sonrada boşanmayı düsünmüyo.babam yeri geldi kendi cocuklarını bile tersledi hep o kadını tercih etti ama döndü dolastı hep aynı yere eve geldi.evdede sanki biz görmüyomusuz duymuyomusuz gibi sürekli kadınla mesajlasır.bazen ara verir oda kadının ya misafiri olur yada cocukları evdedir.öyleki kadının kızıda biliyo bu durumu.hep vazgeçirmeye calıstık konusmaya calıstık ya yalandan bitirdim dedi yada ben yolumu cizdim dedi benim babam kendi kızının bile iyilini istemedi kızının nişanında vs hep böyle bir terslenme içerisindeydi.eniştenin yanında anem ve bana karsı babam hep kendi çıkarlarını düsündü cıkarları dogrultusunda annemden bişiler istedi kabul etmeyince bunları bahane gösterdi kadına öylesine borclandıki evleri satmaya kalktı annem sattırmadı.hep biraz huzur için sustuk görmezden geldik halada geliyoruz cünkü bişi demeye kalksak ev birbirine gircek boşanma flnda olmaycana göre ki boşanma safasında ben dedim boşanın kurtulalım sundan ama bosanmadılar bu saaten sonrada boşanmazlar evt annem biraz geri kafalıdır korkaktır fln ama canımdan cok severim bazen kıssamda Ablamda öyle bunu size anlatmamın sebebi artık dayanamıyorum daha dedim kızı cebiyle oyun oynuo diye birinin aramasını bekliyosan bilemem lafını kulanacak kadar adi bi heriftir benim babam

Öncelikle çok üzüldüğümü bilmeni isterim durum cidden içler acısı. İnsanın içini acıtıcak cinsten. Benim bi arkadaşım var kendiside buna benzer bir durumda oda bi gün bana patlatı böyle ama onlar pek emin değiller yinede biliyolar fakat durum senin ki gibi aşikar değil. Ya bi empati kurarak düşündüm , hani seni yönlendirmek gibi olmasında Şahsım adına konuşuyorum. Yinede büyük konuşmamakta fayda var fakat Benim başıma böyle birşey gelse ben böyle birşeyin ortasında kalsam yapacağım muhtemel olay şu : O adamı bir daha o kapıdan içeri sokmam bu 1 . He girdimi ya o gider arkadaşım ya ben. Annemide alırım ceker gideriz. Allah büyüktür korkmam yani açta açıkta kalmaktan o durumda yaşamaktan daha iyidir aç kalmak samimiyeten söylüyorum. Smdi görüldüğü üzere babanın böyle bi şeyden vazgeçmeye pek niyeti yok ve memnunda bu durumdan senin yapacağın birşey varsa Anne ni yönlendirmek olur yada sorayım sana napmayı düşünüyosun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Araxlea View Post
      Öncelikle çok üzüldüğümü bilmeni isterim durum cidden içler acısı. İnsanın içini acıtıcak cinsten. Benim bi arkadaşım var kendiside buna benzer bir durumda oda bi gün bana patlatı böyle ama onlar pek emin değiller yinede biliyolar fakat durum senin ki gibi aşikar değil. Ya bi empati kurarak düşündüm , hani seni yönlendirmek gibi olmasında Şahsım adına konuşuyorum. Yinede büyük konuşmamakta fayda var fakat Benim başıma böyle birşey gelse ben böyle birşeyin ortasında kalsam yapacağım muhtemel olay şu : O adamı bir daha o kapıdan içeri sokmam bu 1 . He girdimi ya o gider arkadaşım ya ben. Annemide alırım ceker gideriz. Allah büyüktür korkmam yani açta açıkta kalmaktan o durumda yaşamaktan daha iyidir aç kalmak samimiyeten söylüyorum. Smdi görüldüğü üzere babanın böyle bi şeyden vazgeçmeye pek niyeti yok ve memnunda bu durumdan senin yapacağın birşey varsa Anne ni yönlendirmek olur yada sorayım sana napmayı düşünüyosun ?
      seni anlıyorum dediginde haklısın dedimya zaten boşanma noktasına geldiler sırf annem babasız kalmayalım diye gelecemizi düsünerek boşanmadı parasal konudan deyil benim evi terk etmeme gelince yerim yokki terk edeyim hem hadi terk eddim evi diyelim ne için terk etmiş olcam babam yüzünden bunuda herkes bilcek babamın adam olcagı yok olan yine aneme bana bize olcak dikkat yalnız madi yönden biraz zorlanacaz gerci mal paylasımı fln yapılır ama olmadı işte annem sırf babasız kalmayalım diye boşanmadı bu saatten sonrada boşanmaz cünkü anneminde fikri şöyle boşanıp o kadınımı sevindireyim diyo bide benim gelecemi düsünüo alah kısmet ederse birini sevip istemeye gidince babasız olarak gitmek ayrı bir zülüm ki bi akrabamızdan biliyoz akrabanın cocunun anesi babası ayrı diye kızlarını vermemişler gittikleri yerde babama alahından bulsun diyoruz baskada bişi demiyoruz aslında bi itirafta daha bulunuyumu bugün eleştirdim babamın basına bişi gelse cok üzülürüm nede olsa kanını tasıyom basına bisey gelmesini istemem ne kadarda kızssamda kısaca bu devran ya böyle gitcek yada o kadınla babama alahtan bir ders gelecek.babam kendini normal bişi yapıo zannediyo vazgeçeçede yok gibi hep arkadaslarını örnek gösterio herkes yapıyo dio vs
      Last edited by murat058; 11-06-2010, 05:50 PM.

Yorum

Babanın yaptığı elbette kabul edilir davranış değil ama keşke annen onun yaptıklarına göz yummak zorunda kalmasaydı..Maddi olanaklar ve çaresizlik mecbur bıraktı onu ve sizi...zor yaşadıklarınız, ne diyelim baban bir gün yaptığı hatayı anlar...
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

d0221d22221
          Last edited by Araxlea; 17-10-2013, 09:06 PM.

Yorum

annenin ''babasız kalmaktansa eldeki ile idare edelim,kahrını çekelim,konu komşu birşey demesin,kız isterken ayıp olmasın'' düşüncesiyle o adamla aynı evde yaşaması,tahamül etmesi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.hani ''boşanıp o kadını mı sevindireyim''düşüncesi değilde,ayrıldıklarında ''boşanmayıp onları üzeyim'' düşüncesi daha mantıklı.
            yani sonsuza kadar bu adamla yaşamak zorunda değilsiniz.
            cehalet mutluluktur...

Yorum

40- 50 yaşları arasında sapıtan çok baba var. kuzenimin en yakın arkadaşının babası da senin babana benzer bir halt yedi. babanı değiştiremeyeceğiniz ortada. onlar ailecek babayı dışlamayı seçtiler. boşansa nafakasını paşa paşa alır. hem şahitlerde var. anneni başkası ile aldatıyor. mahkeme lehinde sonuçlanacağı kesin. nafakada alacaksınız. daha ne duruyonuz. beklediğiniz her dk bunalımla geçen zamandır.

ileride size dönecektir. sizden yüz bulmak isteyecektir. 60 ına gelince kendine bakacak birilerini arayacak. en yakını sizler varsınız. ona yaptıklarını ödetmek isterseniz. o gün ödetirsiniz. annenin babandan boşanması ve babanın evden dışarı edilmesi en mantıklı şey. bağırıp çağıran saldırgan bir yapısı varsa eve yaklaşmama cezası aldırtın olsun bitsin.
              ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Yaşın kaç Murat kardeş ?

Yorum

yaşım 24 olay para mal mülk meselesi deyil evt mal mülk paylasımı yapılır ama olay gelecek söz konusu yani bundan sonraki yaşamımı babasız geçirsem boşansalar ... bir gün bende evlencem belki isteycem kızın anası babası anem babam ayrı diye vermiycekler dost var düşman var ayrıca kimi suçu bizde bulcak kimi onda bu kız isteme olayı bnm bi arkadasın basına geldi ordan biliom annem bu saaten sonra boşanmaz yani yine eskisi gibi deyil okadarda yani en azından evde pek hır gür yok birazcık huzur için görmezden gelioz napalım boşansalardı o zaman boşanırlardı evde huzur kalmamışken şimdi katiyen boşanmazlar hem bide boşanmaları onların karına olcak belki babam denen o adam o karıyı alcak mallarda o kadının cocuklarına gitcek vsvs bir şürü iş yani yoksa bende istiyodum ozmnlar boşanmalarını ama olmadı belki biraz saçma olcak ama buydu hayırlısı :P onun burda kalması yani aynı catı altında olmamız bazı şeyler olsada işte hem boşanma safasına geldiklerinde babam dedigim bu adam mal fln vermeyede niyeti olmamıştı
                  Last edited by murat058; 12-06-2010, 07:05 PM.

Yorum

İşleniyor...
                  X