Duyuru

Collapse
No announcement yet.

monotonluğa çare var mı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• monotonluğa çare var mı

1 aydır neredeyse hiç evden çıkamadım... neden diye sormayın söyleyemem... hayatım çok monotonlaştı. ve bu durum rahatsız ediyor beni... siz evde kapalı kalsaydınız hayatınıza renk katmak için ne yapardınız... kitap okuyorum film izliyorum ve her türlü aktiviteyi yapıyorum ama her gün aynı şeyleri yaptığım için hayatım monotonlaştı... fikirlenizi merakla bekliyorum

arkadaşlarımla çıkar gezerdim sanırım. ama gezcek de bi yer yksa hep aynı yerlerse...yapcak bişi yk

Yorum

nedenini söyleyemem demişsin bu yüzden birşey soramıyorum. ama çok büyük bir engel değilse, günde bir saat de olsa evden çıkmalısın. eğer çıkamıyorsan da, evde elinden geldikçe sporla da ilgilen. bir şekilde vücudunu çalıştır. hem sporun beyinsel hormonlara da çok büyük etkisi var diye biliyorum.
      küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

nelerden hoşlanıyorsan hoşlandığın şeylerle ilgili yeni internet siteleri keşfedebilir oralara katılabilirsin.
        yada chat sitelerine oyun sitelerine takılabilirsin. çok güzel grafiklere sahip siteler ve programlar var netten aratarak bulabilirsin. seçeneklerini ne kadar çok çoğaltırsan o kadar az canın sıkılır. birşeyden sıkılmışsan öbürüne atlama şansın artar.

Yorum

eğer evden çıkmana engel bir fiziksel rahatsızlığın yoksa, bi müzik aleti alabilir, onun kursuna katılabilir, yeni şarkılar öğrenir, o öğrendiğin şarkıları çalmayı öğrenirsin, çok güzel vakit geçer, yada ilgin olurmu bilmiyorum ebru sanatını öğreten kurslara kayıt yaptır, çok büyük bir huzur veriyo suyun üzerinde boyalara şekil veriyosun ruh halini oraya yansıtıyosun, kimse baktığında bişey anlamıyor ama sen yaptığın eserlere baktıkça içinden o zaman geçenleri biliyosun, birine hediye ettiğinde yada sattığında o tablo senden ayrılınca bir sıkıntını da onunla birlikte gönderiyosun. verebileceğim fikirler bu kadar.
          ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Aslında çalışma hayatında olsan bile belli süre sonra hayatın monotonlaşıyor. İş,ev arası oluyor. Fakat buna biraz renk katmak senin elinde. Tabi işin maddi kısmıda çok önemli. Ben düzenli spor yapıyorum, üyelik aldım bir spor merkezinden. Onun dışında arkadaşlarımla görüşüyorum dışarda, alışveriş merkezleri derken bir nevi hayat gelip geçiyor. Sende eğer maddi olarak çok sıkıntın yoksa hobi kursları, spor gibi etkinlikler düşünebilirsin.. fakat evin içinde çok fazla sıkıntını giderecek bir şey bulamazsın, dışarıya açılmak en güzeli..
            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar....

Yorum

İşleniyor...
              X