Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Napcam ben

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Napcam ben

S.a Arkadaşlar Bi Sıkıntım var benim kız arkadaşlarım konusunda bulundugum okul endüstri meslek ve kaynakçılık alanı arzu iderseniz ki hiç bayan ark. yok olamazda zaten hangi kız kaynakçı olmuş demir bükmüş benim derdim çevremde sevgilim olabilicek kız olmaması assında bi çok kızla tanışıyorum ama ya onları ben etkilemiyorum yada onlar beni etkileyemiyor acaba bu sorun hep çevremde erkek ark. olmasında mı kaynaklanıyor ki ben öyle düşünüyorum hayatımda deger verebilicem bir sevgilim olsun istiyorum cevremde kişilikli , oturuaklı olarak görünen biriyim yaşıma göre mütiş bir gelirim var 2 farklı işim var benim kazandımı askari ücrette biri kazanmıyo bir ayda kendime bakıyorum özenliyim kendime karşı ama nie olmuyor hatam nerde arkadaşlar bunu anlayamadım ben 2-3 senedir...

çıraklık meslek gibi, endüstri meslek gibi sadece erkeklerin olduğu okullara kızların bakışları genelde ön yargılı oluyor, sanki orda okuyan herkes serseri gibi bi kavram var neden bilmiyorum, halbuki bizim geleceğimizi temin eden en büyük temel taşlarını o gençler taşıyorlar, elleriyle tırnaklarıyla alın terleriyle helal yoldan paralarını kazanıp ailelerinin geçimini sağlıyorlar, kim ne derse desin ne gözle bakarsa baksın kardeşim sen kim olduğunu ve nasıl bir değere layık olduğunu çok iyi biliyorsun, kimsenin etkisinde kalma, birsürü erkek var çevrende, çoğunun kız arkadaşı vardır senin yoktur, kendini aciz muhtaç hissetme, arkadaş çevreni yavaş yavaş genişlet, kızlı erkekli gidilen yerlere gitmeye çalış arkadaşlarınla, muhakkak seni tanıyıp nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu görecekler ve seninle tanışmasını diğer arkadaşlarına önereceklerdir, daha yaşında genç hiç takıntı yapma hepsi olur olur gider.saygılar..
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Tşekkür ederim şirkette Çalışmam Soyal Hayatımı Etkilemio inanmıcaksanız ama geçen ay kafede geçirdigim vakitte 620 tl para harcamışım diger harcamaları saymıyorum açıkcası şunu düşünmeye başladım artık kız aradkaş bulmak keseye zarar , yani ne biliyim kız arkadaş oratamalrında biraz uzagım evet peki nasıl o ortamlara gidebilirim beni maklıma ilk sanat kurusaları geliyo ama önümde öss var işimide bırakıcam son 2 ayım o yüzden kursada gitmek istemiyorum ehliyet kurusundayım bakalım neler olucak yada artık köşe başında bekleyip bi kartvizit yaptırıp güzel kızlara kartvizit dagıtcam orda :d

Yorum

**************.o yüzden işin çok zor,yapacak bişey yok.insan kaynak metal bölümünde okur mu ******

Last edited by ilksen; 17-06-2010, 12:34 AM. Reason: argo ifadeler
        cehalet mutluluktur...

Yorum

hasbel kadar geldim bu bölüme napam yav...

Yorum

Lisede okuduğuna göre en fazla 15 - 16 yaşlarındasındır. Bu yaşlarda biri için bu tereddütlerin çok anlamsız. Yaşın ilerledikçe hayatına bir sürü insan girip çıkacak. Bunların içinde etkilediklerin ve etkinlendiklerin de olur. Bu işler ısmarlama olmuyor. Sen yaşayıp gideceksin, hayatın seni götürdüğü yerlerde pek çok şeyle karşılaşırsın, bunlardan birisi de karşı cinsten birine aşık olmaktır.

Kısaca sen yaşamaya devam et...

Yorum

İşleniyor...
            X