Merhaba.OKB teşhisi konmuştu bana.2,5- 3 aydır Lustral 100'den 2 tane alıyorum günde;ancak takıntılar hayatımı zehretmeye devam ediyor.KPSS'ye hazırlanıyorum ve evde (ilaçların yaptığını söyledi doktor) rehavete giriyorum.tvv internet derken 2 saat bunlara harcıyorum fark etmeden.bu yüzden dersaneye gitmeye karar verdim bundan sonra,sınava kadar ders çalışmak için ;ancak (kendimi rahatlatmak amaçlı) parmaklarım şekilden şekle girdi,cidden rahatsız etmeye başladı takıntılarım.... ne yapacağımı şaşırdım. bu belayı defetmek için ne yapmam gerek?psikoterapi de alıyorum. kendime sürekli,geçmesi içiin telkinde bulunmam işe yarar mı?ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:aşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Takıntılar... sorum var.cevap bekliyorum.
Collapse
X
-
Etiketler: Yok
-
benim şu an böyle bir şey yapma şansım yok.diğeerr önerilerinizi bekliyorum.Orjinal yazı sahibi: evidencearkadaşım dr.un dozu doğru ama 3 ay sonra belirli bir rahatlama olması gerekir diye düşünüyorum tabii dr. değilim ben lustral ın ilk günlerinde anlattığınıza benzer belirtileri yaşadım spor yaparak kendimi yorarak atlattım
Yorum

Yorum