Duyuru

Collapse
No announcement yet.

canım çok acıyor imkansız bir aşk ve maskeler..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• canım çok acıyor imkansız bir aşk ve maskeler..

Tarif etmesi güç bir acı çekiyorum. Kendimi tanımaya çalıştım meğersem 4 senedir ne kadar çok şeyi kendimden gizlemişim içime atmışım açılamamışım meğersem ben dostuma deli gibi aşıkmışım..
    Onu bu dünyada ki her şeyden çok seviyorum imkansız olduğunu biliyorum gay olduğumu artık tamamen kabullendim ve aşık olduğumu da bana en çok acı veren o bana güvenip değer verirken ben ona istemeden ihanet ediyorum dostluğunu kullanıyorum beraber uyurken sırtımı ona dönüyorum zorlanarak içim acıyor ona bunları itiraf etsem onu tamamen kaybedicem buna da razıyım ihanet etmektense daha iyidir ama eğer onu kaybedersem o tek başına yapamaz yıpranır maddi manevi ayakta duramaz bunu biliyorum o kadar çok canım acıyor ki onun iyiliği için o istediği için kız arkadaş bulmaya çalışıyorum ona ve onun sevgilisi varken o mutluyken bunu kabullenebiliyorum canım çok acımıyo çünkü biliyorum o mutlu.. Ben onsuz acı da çeksem mutsuzda olsam onun mutluluğu uğruna razıyım her şeye onsuz ölüden bi farkım yok.. Sürekli bir maskeyle dolaşmak çok acı aileme karşı ona karşı çevreme karşı normal bir insan maskesi takmak sevdiğim herkese ihanet etmek çok acı.. Dostumla tatile çıkıcam ve uzun bir süre aynı odada aynı yatakta yatıcaz ben yine sırtımı dönüp uyuyıcam ve kendime lanet edicem neden ihanet ediyorum diye bunun bir çaresi yok acıya mahkumuz sanki psikiyatrilerin hepsi hastalık olduğuna olan inancını yitirmiş eşcinselliğin ben normal olmak istiyorum sevdiklerime ihanet etmek istemiyorum ama yapamıyorum.. Deliler gibi seviyorum onu.. Burda sizlere söylemek istediğim tek bir şey var depresyonda olun panik atak olun hatta şizofren olun bu kadar acı değil arkadaşlar emin olun.. Gerçekten sevip ihanet etmek güvenine laik olamamak onla beraber denize havuza duşa girdiğinizde utançtan yüzünüzün kızarması sürekli moralinizin bozuk olması ve size nedenini sorunca hep bahaneler üretmek zorunda olmanız bu kadar acı olamaz hiç bir şey ben hain yalancı bir insan olmak istemiyorum hep herkes tarafından güvenilir sırdaş olarak tanınan biriyim ve şimdi sevdiklerime ihanet ediyorum.. Onu çok seviyorum hayatından çıkarsam acı çekiceğini biliyorum ve çıkamıyorum.. Onun hayatından çıkmak beni öldürür ama olurda bir gün kendi gücüyle ayakta durabilceğini bilirsem çıkıcam hayatından.. Her şey den vazgeçmeye hazırım yeter ki sevdiğim insanlara ihanet etmek zorunda kalmıyım.. Bir çare bulmanızı beklemiyorum sizden okuyup yorum yapmanızda değil aslında amacım isteyen tabi ki yapabilir sadece ben 4 seneden beri kendimden başkasına itiraf edemediğim şeyleri yazdım buraya.. Artık dayanma sınırım kalmadı birine anlatamazdım buraya yazdım..(se... ablamı dışında tutarak söylüyorum bunu kendisi de bu forumdan)
    canım acıyor "umut arıyorum" ama malesef yok searchope nicki yanlış bir seçimdi şimdi anlıyorum " desperate " yani çaresizmişim ben.. Canım acıyor..
    Without You I'm Nothing

K M
    Aşk demek sen demek
    Sen demek ben demek..

Orjinal yazı sahibi: potin
    ..........

Başlıklarımı okumak zorunda değilsin bu 1 , 2 rahatsızlığın varsa görevlilere bildirirsin.
    3 ben burda ne cinsel içerikli +18 bişey yazdım nede ahlak bozucu cümleler kullandım. Gaylık bir psikolojik bir sorun olmayabilir ama bu yüzden hayatımda oluşan problemler psikolojik sorunlardır ve buraya yazma hakkında sahibim! o kadar homofobik bir şey yazmışsın ki sanki ben erkeklerle sevişme hikayemi falan yazmışım buraya ben bu eşcinsellikten kurtulmak istiyorum hiç cinsel ilişkimde olmadı sevgili homofobik zihniyet ama sen insan yerine koymuyup gay clube git deme hakkını yine de kendine buluyosun söylencek laf yok saçma ve boş birisin.
    Last edited by iyimser; 23-06-2010, 11:55 AM.
    Without You I'm Nothing

K M
    Aşk demek sen demek
    Sen demek ben demek..

Yorum

bide bunları bana diyen kişinin paylasımına bakın hayat kadını şarkısı ? burası genel ev mi demiyorum dimi ben veya şiir paylaşımı için uygun bi yer değildir de demiyorum. Gece gece sinirlerimi daha da bozdun zaten yeterince bozuktuda. ve bu açtığım 2. konu sürekli böyle konu açıyormuşum bari dürüst ol..
      Without You I'm Nothing

K M
      Aşk demek sen demek
      Sen demek ben demek..

Yorum

Daha önceki yazılarında bu durumdan kurtulmak istediğini söylüyordun fakat bu yazınla içinden gelen sesleri durdurmak adına yaptığını anladım. Bahsettiğin kişi yakın kankan sanırım.. Yazılarından biliyorum seni çok savaş verdiğinide, bu durumdan kurtulmak için neler çektiğinide..Sanırım duygularına yenildin artık, bu yazında ben bunu anladım. Sana ne denilir bilmem ki sen tercihini yapmak üzeresin zaten, bundan sonra saygı duymak gerekir cinsel seçimlerine..
        Fakat içinde kopan bu fırtınaları kankn olacak kişiye söylemen, sanırım aranızdaki bütün dostluğuda bitirir gibi..Tercihin her ne olursa olsun sen mutlu olacağın şeyi yap..Pişman olacağın şeyi değil..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

"................."

Bir şey söylemeden edemeyeceğim... "BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER HAKKINDA KONUŞMAK KOLAYDIR..."
          Last edited by iyimser; 23-06-2010, 11:56 AM.
          hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

alıntı yaptığıınız yazıyı yazan üye provake amaçlı yazdığı için silinmiştir, dikkate almayınız.
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
              Daha önceki yazılarında bu durumdan kurtulmak istediğini söylüyordun fakat bu yazınla içinden gelen sesleri durdurmak adına yaptığını anladım. Bahsettiğin kişi yakın kankan sanırım.. Yazılarından biliyorum seni çok savaş verdiğinide, bu durumdan kurtulmak için neler çektiğinide..Sanırım duygularına yenildin artık, bu yazında ben bunu anladım. Sana ne denilir bilmem ki sen tercihini yapmak üzeresin zaten, bundan sonra saygı duymak gerekir cinsel seçimlerine..
              Fakat içinde kopan bu fırtınaları kankn olacak kişiye söylemen, sanırım aranızdaki bütün dostluğuda bitirir gibi..Tercihin her ne olursa olsun sen mutlu olacağın şeyi yap..Pişman olacağın şeyi değil..
              Tercihim her ne olursa olsun böyle yaşamıcam savaş vermeye devam edicem çünkü doğru olan bu biliyorum. Sadece ona ihanet etmek acı geliyor bana..

Orjinal yazı sahibi: audio View Post
              "................."

Bir şey söylemeden edemeyeceğim... "BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER HAKKINDA KONUŞMAK KOLAYDIR..."
              Teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
              alıntı yaptığıınız yazıyı yazan üye provake amaçlı yazdığı için silinmiştir, dikkate almayınız.
              Teşekkürler.
              Without You I'm Nothing

K M
              Aşk demek sen demek
              Sen demek ben demek..

Yorum

Ona anlatırsam onu kaybederim o bensiz acı çeker ben onsuz ölürüm ona anlatmazsam ona istemeden ihanet etmeye devam ederim benim içim rahat etmez.. Parardokslarla beraber yaşıyorum..
                Last edited by searchope; 23-06-2010, 12:38 PM.
                Without You I'm Nothing

K M
                Aşk demek sen demek
                Sen demek ben demek..

Yorum

içinden zor çıkılacak bir durum, ama bir karar vermende gerekiyor sanırım allah kolaylık versin
                  ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                    zor bir durum..umarım atlatırsın
                    Umarım.

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                    içinden zor çıkılacak bir durum, ama bir karar vermende gerekiyor sanırım allah kolaylık versin
                    Amin Sağol.
                    Without You I'm Nothing

K M
                    Aşk demek sen demek
                    Sen demek ben demek..

Yorum

off iş çk karışıkmış arkadaşım seni senden başkası ne kadar anlayabilir ki.. arkana dönüp baktığında keşke yapmasaydım deme ihtimalin olan şeyi asla yapmaa..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chenn View Post
                        off iş çk karışıkmış arkadaşım seni senden başkası ne kadar anlayabilir ki.. arkana dönüp baktığında keşke yapmasaydım deme ihtimalin olan şeyi asla yapmaa..
                        Bunun için uraşıyorum o hatayı utancı yaşamamak için mücadele ediyorum ama o kadar zor ki dayanmak saçlarımda beyaz teller var artık ve daha 19 yaşındayım.. 4 senedir acı çekmek ne iyi çok iyi öğrendim.. Fiziksel bir şey yaşamadan yine de bir yerlerinin acıması içten acıması.. Anlatılamıcak kadar zor.. Kelimeler kafiyetsiz kalıyor..
                        izel kıyamadım şarkı sözleri..

Kıyamadım uyandırmaya
                        Giderken sen üzülme diye
                        Yapamam gidemem bilirsin
                        Bakarsam gözlerine
                        Kaç defa denedik bunu biz saymadım
                        Kaç defa sözümü tutmadım
                        Zor gelir dayanmak biliyorum
                        Bu defa gidiyorum
                        Her defasında kapıdan döndüm
                        Sen sevindin ben bin defa öldüm
                        SEN MUTLU OLASIN DİYE BEN ACILAR MI ÇEKEYİM
                        Sakın uyanma ne olur bu defa vazgeçmeyeceğim...

ben onun hayatından bu ihaneti sürdürmemek için 2 kere çıkmayı denedim hastanelik oldum ama ihanet etmemek için yinede çıkıcaktım hayatından ama bakışları sevgisi .. Yapamadım onun gözlerinde ki o güveni görünce bana ihtiyacı olduğunu görünce bana kardeşim dostum dedikçe yapamadım hep geri döndüm ona santimlerce yakından kilometrelerce uzağım içim kan ağlarken yüzüm gülmek zorunda hem ona ettiğim ihanetin acısı hemde onsuzluğun acısı hep içimde hep katlanarak artıyor..
                        Without You I'm Nothing

K M
                        Aşk demek sen demek
                        Sen demek ben demek..

Yorum

Genelde yazdılarından çıkarttıgım aklı selim bir insan oldugun. Bu konuda bende daha önce muzdarip olmuştum hala muzdaribim aslında iş yerinde beni gay zannetmişlerdi ben de düşünmekten ileri gitmediğim için artık kabul etmiştim bir yerde. Sonradan bilmiyorum insan kendini düşüncelerini ne kadar zor olsada farklı yönlere çektiği zaman bazı hareket ve tavırlarına sürkeli yüzleşmediğinden ve kendini o konuda sorgulamadıgından daha mantılı cevaplar veriyor. Senin durumunda; kendini zorlayıp durum halinden bir sonuca gitmeye çalışıyorsun gibi geliyor. Durumu bu kadar duygusallaştırmamaya çalış her ne kadar zor olsada. Yani nasıl bir örnek verilir ve benim söylediğim hangi şey sana uyar bilmiyorum. Bir süre sonra baktıgında kendini ve yaşamak istediğin hayatı seçmekte daha özgür ve hür olabilirsin herhalde. Mutlu ve huzurlu olmayı bir hırs haline getirmekte yanlış gerekirse yaşanacak.
                          Last edited by snowboard; 23-06-2010, 10:22 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: snowboard View Post
                            Genelde yazdılarından çıkarttıgım aklı selim bir insan oldugun. Bu konuda bende daha önce muzdarip olmuştum hala muzdaribim aslında iş yerinde beni gay zannetmişlerdi ben de düşünmekten ileri gitmediğim için artık kabul etmiştim bir yerde. Sonradan bilmiyorum insan kendini düşüncelerini ne kadar zor olsada farklı yönlere çektiği zaman bazı hareket ve tavırlarına sürkeli yüzleşmediğinden ve kendini o konuda sorgulamadıgından daha mantılı cevaplar veriyor. Senin durumunda; kendini zorlayıp durum halinden bir sonuca gitmeye çalışıyorsun gibi geliyor. Durumu bu kadar duygusallaştırmamaya çalış her ne kadar zor olsada. Yani nasıl bir örnek verilir ve benim söylediğim hangi şey sana uyar bilmiyorum. Bir süre sonra baktıgında kendini ve yaşamak istediğin hayatı seçmekte daha özgür ve hür olabilirsin herhalde. Mutlu ve huzurlu olmayı bir hırs haline getirmekte yanlış gerekirse yaşanacak.
                            4 seneden beri içime atıyorum bunu kendime konduramadım hiç ona aşık olduğumu hislerimin farklı yöne kaydığını erkeklerden hoşlandığımın farkındaydım ama ona aşık olduğumu kabul etmiyordum..Ve son 1 haftadır artık gerçekleri kabullendim içimi boşalttım meğer ne çok birikmiş.. Duygusal hale getirmemek için 4 sene çabaladım son bir haftadır içimden geldiği gibi yazıyorum sadece.. Yanlış gerekirse yaşanıcak demişsin ben bunu kendime saygım nedeniyle istemiyorum eğer eşcinsel bir hayat sürecekse bu sadece dostum dediğim insanla olur ama o insan gay olduğumu bilse belki sorun çıkmaz ancak ona aşık olduğumu bilse yüzüme bile tükürebilir ve sonuna kadar da haklı.. 1 haftada kadar sonra 10 gün tatile çıkıcaz beraber.. Aynı yatakta yatıcaz ben yine acılar çeker ihanetimden dolayı kendime lanet ederek sırtımı dönicem ona sonra uyuduğunu nefes alışından anladığımda bir kere yüzüne bakıcam 10 - 15 saniye daha fazla dayanamam sonra iyi geceler dostum diye kendimi içimden telkin edip yatağın en uzak köşesinde uyumaya çalışıcam.. Böyle olmak zorunda..
                            Without You I'm Nothing

K M
                            Aşk demek sen demek
                            Sen demek ben demek..

Yorum

işte kendin söylüyorsun 4 yıldan beri biriktirdiğini. Bende 4 yılca önce herşey hakkında çok farklı düşünüyordum. Hayatta hiç birşey beni yıldırımaz bunalımmış aile bunahranıymış bilmem şu bu hiç birşey beni bunalıma sokamaz deyecek kadar kendime güveniyordum ama şimdi kendime baktıgımda çok farklı bir insan görüyorum kendimle yüzleşmekten korkan bir insan. Gelçi aştıgımı düşünmeyi başladım şu sıra. İşte o süreçte bazen kendime diyorum keşke bu kadar keskin olup hemen sonuca varmasaymışım diye. Sonra bunları düşününce yaşadıklarıma hak veriyorum yani yenilgiyi kabullenmeye başlıyorum. Çok şey söylenir aslında. İnsanız nihayetinde bazen bazı durumlarda bir yanılsımaya kurban gidebiliyoruz fakat ne tür hata veya sen buna kabahat diyor olsan olabilir, yaşanacakmış, ve o hata insanı bir yerde o hatayı yapan kötü insan yapmaz. O duyguları yaşadınsa kötü insan veya GAY da olmayabilirsin. 4 Yıl önce kaç yaşındaydın veya deneyimlerin şimdiki ile bir mi ?. O zaman hayata bakışınla şuanki birmi ? Ben kendimlden yola çıkarak 4 yıl önceki beni göremiyorum kendimde. Kendi harap etme o kadar kendine zaman tanı ve bazı şeylerin adını koymak için yaşa. Sonra düşünür ben buyum veya değilim dersin.faturayı biçecek olan sensin eksik gedik affola. İçini rahat tut...
                              Last edited by snowboard; 23-06-2010, 11:13 PM.

Yorum

İşleniyor...
                              X