Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim gibi biri daha varmıdır acaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Callingangels View Post
    İyide kızın üst modelini isteyecek bişeyi de yok ehe
    Hayatta en önemli 2 şeyi var, sağlık ve gençlik.
    70-80 yaşındaki dolar milyarderleri onun yerinde olmak için herşeylerini verirlerdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: babyface06 View Post
      çok dertliyim herşeye bakıp üzülüyorum ve eğer bi yerde birşeye görmüşsem hem gıbta ediyorum hemde ben yapamam gibi düşünceler sardı beni. benim olmaz diyorum benim o kadar yapacak kapasitem yok diyorum..
      mesela bi arabam olsun çok isterdim ama arabam olsa nasıl uğraşacamki onla kaskosu şusu busu.. hem olsa kendi başıma süremem ki diyorum beceremem dışarda gezen araba süren insanlara imrenerek bakıyorum özelliklede bayanlara.. dün dışarda mercedes kullanan bi bayan gördüm hem arabasının mercedes olması hemde sürenin bayan olması bi başka etkildi beni.. bi de şunu düşünüyorum şuraya bak o kadın başına kullanırken yazık sana diyorum kendi kendime..
      birisi güzel bi kızla evlenir yada beraber olur.. benim zoruma gider. birisi muhteşem bi araba alır en güzel kızla kızlarla dolaşır içinde. benim zoruma gider.. bi kadın mercedes kullanır. zoruma gider birisi zengin olur ünlü olur benim zoruma gider. giderde gider. görmemek içinde hep eve kaçıyorum..
      miletde kızıyor bana hep evdesin dış dünyayla alakan yok.. evet yok.. kimse içimi bilmiyor ki
      kimsenin de böle düşüncelere sahip olduğunu yada benim gibi düşündüğünü hissettiğini zannetmiyorum
      bunlar eminim bi tek bende vardır ama dışarda kimseye bahsetmiyorum..
      galiba böle düşündüğüm içinde bu evden dışarı adımımı atamayacam ve üzüle üzüle bi gün çekip gitcem öbür dünyaya.. sanalda da bi bayanla sohbetimiz sırasında harika birisin demişti hehe harika olsam şimdi kimbilir nerelerde kimbilir kimlerle olurdum evde olacağına.. aileme bağımlı ve onların yönetimiyle yaşıyorum hemde kaç yaşında.. bunlara sebeb birazda annemdir.
      uzman psikatrise böle şeyler anlatmıştım daha doğrusu anlatmaya çalışmıştım bi keresinde..
      bana
      sen hayal kuruyormusun dedi
      evet dedim
      nasıl hayallerin var dedi.
      kurduğum hayalleri bile anlatamadım kelimelere dökemedim.. sadece birini söyleyebildim..
      verdiği ilaç risperdaldı içtim çok acılar çektim
      bıraktım içmiyorum hala sorunluyum hala hayallerle yaşıyorum...
      aynı ben ya 17 yaşındayım evden çıkmaz oldum gençliğimi evde heba ediyorum herşey zoruma gitmeye başladı bu hayat insanlar mutlu çiftler mutlu insanlar ben niye böyle olamıyorum diyorum böyle diye diye bitiriyorum kendimi çok kötü bişey arkadaşım biliyorum o duyguyu yanlız değilsin.
      Yüzler Sahte Bu Yüzsüzler Benden Yüz Buldular Anladım, Ancak Güvendim Onlara Her Daimde Her Alim Der Babana Bile Güvenme...!

Yorum

aynen benimde herşey zoruma gidiyor hayal bile kurmuyorum çnkü olmucağını biliorum ve onu yapmak bile zoruma gidiyor evden dısarı çıkmıyorum bişey yapmaya heves etsem az zaman sonra geçiyor.Çünkü hiç bişeyi güzel yapamadığımı düsünüyorum:/ yalnız deilmisim ama cok kötü bi durum bi süre sonra sinirlilikte yapıo=(

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eesc View Post
          aynen benimde herşey zoruma gidiyor hayal bile kurmuyorum çnkü olmucağını biliorum ve onu yapmak bile zoruma gidiyor evden dısarı çıkmıyorum bişey yapmaya heves etsem az zaman sonra geçiyor.Çünkü hiç bişeyi güzel yapamadığımı düsünüyorum:/ yalnız deilmisim ama cok kötü bi durum bi süre sonra sinirlilikte yapıo=(
          Bu yasadıgın mukemmellıyetcılık mı ne? bişeyı daha guzel yapabilirim diye yarım bırakıyosun. Sen bence dısarı cık gez bişeyler yapmaya heves et ve yap guzel olmassa olmasın.

Yorum

Evet haklsın ama bnde bu arkadas gibi baskaların neler başardığına bakarak asla böyle olamam diye kendi hevesimi kırıyorum.

Yorum

Hayaller olmasa insan yaşayamaz diye düşünüyorum. Yaşasa bile bütün günü aynı mekanda farkında olmadan aynı şeyleri yaparak geçirir. Bir gün uyur, ertesi gün uyanır ve yine aynı şeyler. Öncelikle dış dünyada olup bitene odaklanmak yerine, oturup kendimize zaman ayırarak iç dünyamızda olup bitenlere ve hatta beynimizdeki düşünceleri incelemeye başlamalıyız. Şartları bizden daha iyi olupta özgürce yaşayan insanları kendimizle kıyaslamamız ister istemez bizi bunalıma sevkeder. Bir anda onların geldiği noktalara gelmek isteriz. Kendimizle barışık olmadığımız takdirde herşeyi daha da zorlaştırmış oluruz. Benimde yaşım 29 ve kolay kolay hiç birşeyden tatmin olmayan bir yapım var. Hatta derler ki idealist birisin ve düşündüğün hayatı yaşayacak zemini bu ülkede asla oluşturamazsın. Kişilerin dış dünyanızdan sizi incelemeleri ve hakkınızda yapılan yorumlar sizin gerçek kişiliğinizle asla birebir örtüşmez ve sizin gerçek benliğinizi yansıtmaz. Çoğu zaman tek başımıza kaldığımızda da kendimizi acımadan sorgularız ve kendimize kızarız. "Keşke daha iyi bir okul okusaydım.", "Keşke kız arkadaşım olsaydı.", "Keşke daha iyi bir arabam olsaydı.","Keşke şöyle... keşke böyle..." diyerek zamanımızın çoğunu yapmak istediklerimize değilde yapamadıklarımıza odaklanarak geçiririz. Çevremizdeki insanların bize bakış açısı bizim onlara yansıttığımız ruh halimizle ilgilidir. Yorum yapmayı çok seven bir toplumda yaşadığımız için ister istemez olumlu ya da olumsuz herşeyle karşılaşabiliriz. Hatta bulunduğumuz durumdan bizi kurtarmak için söylenen sözler bile bizi daha çok üzebilir.

Biz başkalarının neler yaptığına değil, kendimizin neler yapabileceğine odaklanmalıyız. Beynimizdeki "yapamam... edemem... ulaşamam..." gibi düşünceleri söküp atmalıyız. Eğer bu dünyada var isek, biz başkalarından daha iyi işler yapabilir ve daha güzel başarılar elde edebiliriz. Olumsuz düşüncelerin bugüne kadar kimseye faydası olmamıştır ve olmayacaktır da. Yaşadığımız hayatın şeklini belirleyen genelde beynimizdeki olup bitenlerdir. Eğer istediğimiz birşeyi elde edemem diye düşündüğümüzde ,beynimiz ilginç bir şekilde o işi yapmamız yada o başarıya ulaşmamızı engelleyecek yeni bahaneler üretmeye başlar ve bedenimizde beynimizle uyumlu geçinebilmek için onun söylediklerini aynen uygular..."Harekete geçme...öylece dur!!!". Düşünce dünyamızı olumsuz düşüncelerin istila etmesine izin vermemeliyiz. Kendimize gerçekçi hedefler belirleyip o hedeflere doğru ilerlemeye çalışmalıyız.

Bir işi bende başarabilirim yapabilirim dediğinizde mucizevi bir şekilde beyniniz bedeninize gerekli olan enerjiyi üretmesi için emir verir ve vücudunuzun kimyası birden değişmeye başlar. Eski zamanlarda yaşadığınız mutlu bir anı düşünün. Nasılda enerji doluydunuz değil mi? Mutluluk, heyecan hepsi bir aradaydı. Hatta mutlu anlarınızda soluduğunuz bir hava bile bambaşka olmuştur. Eğer "O günlere asla dönemem, artık yaşamdan zevk almıyorum..." gibi düşüncelere sahipseniz bunları kaldırıp çöpe atmanın zamanı geldi bile. Belki tek başınıza kendi düşüncelerinizi değiştirmeniz zor olabilir. Bunun da bir çözümü var. Piyasada iyi kalitede ve içerikte kişisel gelişim ve kendimizi tanımayla ilgili kitaplar var. Satın almaya gücümüz yoksa bile bir arkadaştan edinme yolunu aramalıyız. Ben inanıyorum ki, siz değerli arkadaşlarım bir çok yeteneğe sahip ve çoğu başarıyı elde edebilecek kapasiteye sahipsiniz. Önemli olan kendinizin farkına varmanız ve size aslında imkansızmış gibi görünen hedeflerinizi elde edebileceğinizi bilmenizdir.Varolan gücünüzü keşfetmeniz dileğiyle hepinize saygılarımı sunarım...
              Nice İnsanlar Gördüm Üzerinde Elbise Yok, Nice Elbiseler Gördüm İçinde İnsan Yok....

Yorum

mercedes kullanan bir bayanı kıskanan ve profil resmi bayan olup bi sitedeki profilinde sonradan es kaza erkek olduğunu anladığımız arkadaşım, askerde bi tabir vardır zoruna gittiyse harbi çek diye, kendi kendine oturup benim neden şuyum yok buyum yok diyeceğine onlar gibi hatta onlardan daha iyi olmaya çalış.

azmet mesela hırsın olsun, bende yapabilirim benim neyim eksik de kendi kendine, özgüven kaybın var bence bunu daha fazla yaş geçmeden halletmen lazım, bide profil resmindeki bayanın resmini kaldır, profildende hayatındanda, bitmiş gitmiş artık eskiye dönme geriye dönme, 29 yaşındasın 3 sene öncesine dönüp duruyosun ama yaşında gitmiyo ki geriye 26 olsan, olmuyo hiçbir yaşanmış tekrar yaşanabilesi..
                ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Hayaller gerçeklerden daha zengindirler....
                  Hayal kurmayı bırakmayın....
                  'Ben' diye başlamayı hakkettiğim tek cümle var,'Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur!...'

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                    bence profil resmini değiştir...o kız belki sitede resminin olmasını istemiyor...
                    elbette değiştirmem çok kolay bunu ancak ,şöyle bir düşüncem var;"çirkinlik" görünümü kötülük değildir,"güzellik"görünümü de iyilik barındırmaz her zaman.
                    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

arkadaşlar bırakın şu profil resmini değiştir muhabbetilerini benim kız veya erkek olmam yada o profil resmini orda olup olmaması çok mu önemli sizin için.. biz burda sorunları ortak noktalarımızı paylaşıyoruz veya çözüm arıyoruz profil resmini kaldır şöyle yap böle et diyen kişilere sert konuşuyorum çünkü benin neyaptığım ne ettiğim kimseyi ilgilendirmiyo.. ben size ya şu resmi kaldır başka koy gibi söylemlerde bulunuyormuyum bulunmuyorum sizde bana bulunmayın yardımcı olcaksanız tavsiyede bulunacaksanız bulunun bulanmayacaksanız bana böle şeylerle gelmeyin çünkü umursamıyorum bilmem anlatabildim mi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                        sana tavsiye ozaman git tedavi ol...
                        o kızın ne isteyip ne istemediği seni ilgilendirmiyo forte donna.. sen bana bu tavsiyede bulunacağına önce sen kendin tedavide olda başkalarının işlerine profiline karışmamayı öğren.. ben böle senden daha sağlıklı ve mantıklı düşündüğü kanaaitindeyim.. en son yorum yapmak da sana kalmadı.. ve
                        ben söleyeceğimi söledim zaten.. işineee...
                        Last edited by babyface06; 14-07-2010, 06:27 PM.

Yorum

İşleniyor...
                        X