Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Olamaz bu kadarı da !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Olamaz bu kadarı da !

Ben karşımdakinin düşüncelerini okuyabiliyorum bana ses olarak geliyor . Geçenlerde çay bahçesinde otururken arkadaşlarla adamın biri bana bakmaya başladı düşünceleri bana ses olarak geliyordu.Sonra aklıma bir fikir geldi adamın sesini duymak istedim.Gittim çakmak istedim adamı konuşturmak için ADAMIN SESI BANA GELEN SESIN AYNISIYDI . Neler oluyor bana böyle ????? :S

01234 sana boyle bişey gelse basina naparsin ya .....

Yorum

Şu olabilir, sadece bir his..Hislerin güçlüdür, o anki o kişinin dış görünüşünden böle bir ses tonu olabileceğini hissetmendir..Bazen bende bir ortamda insanların davranışlarını sezebiliyorum, bu biraz görsel gözlemimle alakalı..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İlaç tedavisi gerektirir mi ki ?

Yorum

ilahi..yahu sizler nasıl insanlarsınız siz böyle anlamak güç..biri diyor abartılmaz..biri diyor ilaç tedavisi gerektirirmi..böyle bi şeyi herkes isterken tedavi olmak da neyin nesi..bence bu çok güzel bir olay..empati..siz empatsınız..keşke bende insanların ne düşündüklerini duyabilseydim..

Yorum

Şöyle belirtmek istiyorum ; Kuzenim kuş besliyor onun düşünceleri bile aklima ses olarak geliyor ( içsel ses olarak )
            Ama insanlarla karsilastirdiyimizda insanlarin birebir kendi sesleri geliyor Yukari da da yazdiyim gibi kanitladim adamin kendi sesi oldugunu ..

Ben bu yil psikiyatrist olarak ciktim fakulteden ama bir anlam veremiyorum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Solarnova View Post
              Ben karşımdakinin düşüncelerini okuyabiliyorum bana ses olarak geliyor . Geçenlerde çay bahçesinde otururken arkadaşlarla adamın biri bana bakmaya başladı düşünceleri bana ses olarak geliyordu.Sonra aklıma bir fikir geldi adamın sesini duymak istedim.Gittim çakmak istedim adamı konuşturmak için ADAMIN SESI BANA GELEN SESIN AYNISIYDI . Neler oluyor bana böyle ????? :S
              O zaman bu diziyi çok seveceksin.. Müstehcen sahne çok ama idare et artık...

http://www.imdb.com/title/tt0844441/
              "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EthanHunt View Post
                O zaman bu diziyi çok seveceksin.. Müstehcen sahne çok ama idare et artık...

http://www.imdb.com/title/tt0844441/

Nasil izleyeceyime dair bişeyler soyler misin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                  ilginç..bir doktora anlattınız mı?
                  işin garibi bende doktorum bu yil ciktim pskiyatristim
                  Docent bi hocam var onunla konusacayim adami bosta bulabilirsem.

Yorum

Ben pek inanmıyorum gerçekten duyduğunuza, bu sizin kendi içinizde yarattığınız bişey olabilir. Belkide psikolojik bir rahtsızlığınız vardır?

Yorum

Daha önceki açtığın konuda kimlik çatışması yaşadığını farklı mesleklerde biri gibi kendini hissettiğini yazmışsın. Bu demek oluyorki bir çeşit halisülasyon görüyorsun. Biran önce tedavine başlamalısın, şizofren yolunda ilerliyor gibisin..

Yorum

Üniversiteye basladigimdan beri Sizofreni yim zaten gunde 2 defa en agir doz da solian aliyorum . 1.5 ay once hocama gorundugumde de dissosiative kimlik bozuklugu teshisi koydu ... Daha onceleri de ses duyardim ama kendi sesim olarak gelirdi . son 4 haftadir baskalarinin sesleri gelmeye basladi .

Yorum

özür dileyerek bir şey sormak istiyorum peki siz bu durumda hastalarınıza nasıl faydalı olcabileceğini düşünüyorsunuz ?yanlış anlamayın sakın..hastalığınızla birlikle üniversiteyi bitirdiyseniz tebrik ediyorum sizi çünkü bu hastalıkla başetmek gercekten cok zor olsa gerek.allah şifa versin..

Yorum

böyle bir yeteneğe sahip olmayı çok kişi ister aslında, bi film vardı kadınlar ne ister diye, mel gibson oynuyodu, özellikle o filmden sonra bunu istemek çok doğal bir istekti, fakat insanlar kafalarında binlerce şey düşünür ve birini bile çoğu kez yapmazlar, biri senin hakkında bir anlık olumsuz bir düşünce içinde olur, onu bir şekilde duyarsın, ama sonraki düşüncelerini duymazsın artık, onunla yargılarsın, içinden çıkılmaz bir duygudur bu, insanlar iki yüzlü gelirler sana, kim senin için gerçekten ne düşünüyor, yaptıkları ne şekilde seyrediyor, kimseye inancın kalmaz ve döner yine yalnızlığa bürünürsün, madalyonun öbür tarafı hiçde keyifli değil, karar senin, ister bununla yaşa, ister tedavi görüp kurtul.
                            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

ben 2. sayfayı okumadan yazmışım sanırım, şizofren rahatsızlığı var, farklı kimliklere bürünüyosun, acaba bu duyduğun ses senin gördüğün kişilerin sesleri olabilir mi? yani aslında senin kendi seslerin?
                              ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

İşleniyor...
                              X