Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HEr olayda korku :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• HEr olayda korku :(

selam piskoloji portali ailesi... arkadaslar diyerek söze baslayayim...

artik zamanin getirdigi bi stresmidir sIKINTIMIDIR KORKAKLIK ÜREKLIKMIDIR BILMIYORUM.

cogu olaylarda korkarak yaklasiyorum cabuk panik oluyorum ama internette yaptigim teste göre panik atak degilim.
    ama is ortaminda herkesten cok etkileniyorum ve korkuyorum biri bana bisi söyledigi zaman cekimser oluyorum ama icimden volkanlar patliyor.
    disima vuramiyorum kimseyi kiramiyorum.. ve cogu zaman bu iyiniyetim su istimal ediliyor. acikcasi sanki kendimi bilerek kullandiriyorum. buda piskolojimi cok etkiliyor kendime karsi öz elestiriyi cok yapiyorum buda geriyor beni kuruntularim cok var. INsanlardan beklentilerim artiyor arttikca üzülüyorum acikcasi kendimi rahat birakamiyorum cok bunaliyorum sIKILIYORUM. cabuk sinirleniyorum bazen bu yüzden cok nadirde olsa biri kizdigi zaman sucluluk duygusunu yasayip kendimi tokatliyorum:S
    sürekli karamsarim sabrim hic yok napmaliyim
    ayrica yengemgil bana öcü gibi geliyor yani sürekli elestiri yaptiklari icin yanlarina bile gitmek istemiyorum :S kendi hedeflerim isteklerimin farkina varamiyorum

doktora gittiniz mi? belki anksiyeteniz vardır.
    küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: odyssey View Post
      doktora gittiniz mi? belki anksiyeteniz vardır.
      malesefki gitmedim, yurt disinda kaliyorum ve cok zor burda piskatrieye gitmek evde uygulayabilcegim bi yöntem yokmu?

Yorum

Merhabalar...sürekli kaygı halindesiniz anlaşılan..içsel sıkıntı, kötü bi şey olcakmış endişesi, insanlardan onaylanma ihtiyacı anksiyete belirtilerine çok benziyor. Yurt dışındada hastaneler var, ihmal etmeyin mutlaka bi doktora görünün..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

aynı sorunlar bende de var ama hastalığın adı ne bilmiyorum. Anksiyete ne demek açıklarmısınız?

Yorum

hepinize cok tesekkür ediyorum.
            ama burasi türkiyede oldugu gibi hemen heh gittim diyince kabul edilmiyor aile doktoru oluyor ora uygun görürse gidilio o kadinda bunu onaylamiyor yani ona kalsa hersey herkesin kendi elinde anlatabiliyormuyum?

Yorum

insanlar bana iyi davrandiginda bu belirtilerin hepsi yok oluyor. sadece kötü olaylar gelistiginde cabuk etkileniyorum.

Yorum

böyle yasamak ck kötü yine halime sükretmek istiyorum ama mutsuzum insanlara akil verme konusunda üstüme yok ama kendime faydam olmuyor

Yorum

İşleniyor...
                X