Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şu an 4 kişi ,Eskiden Onlarca....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Şu an 4 kişi ,Eskiden Onlarca....

az önce baktım 4 kişi Online ..bilemiyorum ,eskiden böyle değildi..
    Üzülüyorum ve üzülenler demekki azalıyor.yada ben anlamıyorum...nedenini anlayamıyorum bunun..
    bir Klişe ;"eskiye özlem" demekki gerçekmiş...!!!
    Başka bir ihtimal de daha iyi bir forum bulmuşlar.!!!
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

"Eskiye özlem" duyduğunuza emin misiniz?..

Yorum

eskiden bu site daha aktifti daha arzuluydu insanlar biribirlerinin sorunlarıyla ilgileniyordu eski forum tarzından bu foruma yapılan'' keskin dönüş'' tüm ilgiyi isteği dağıttı...ben kendimi örnek vereyim eskiden bu siteye devamlı girerdim hatta interneti açınca ilk bu siteye girerdim acaba ne yazmışlar diye şimdi neredeyse 1 senedir girmiyordum şu aralar forumda gezinmeye çaılşıyorum

Yorum

gothica hoşgeldin sende eskilerdendin epeydir yokdtun.beni eskilerden kabul edersen bende varım
        nasılsın.ne yaptın uzun zamandır yoktun
        testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

Sürekli bu konu hakkında başlık açmak yerine bir konu bulup başlık açsanız daha iyi olur.

Bunu konuşmanın bir faydası da yok ayrıca. İsteyen katılır her zaman bekleriz
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
          X