Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nefret Ediyormuşum Gerçekten....!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nefret Ediyormuşum Gerçekten....!!

bunu az önceye kadar kendimden sakınmaya,yada inkar etmeye çalışırdım ama,çok yazıkki doğruymuş....
    Kardeşim ve babamdan nefret ediyorum.
    son iki aydır görmezden geldiğim gizli konuşmalar,arkamdan aşağılamalar,vs vs vs...
    az önce beni manen çökertti ....
    şimdi başladım kara kara düşünmeye..
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Öf aynen benımde basıma gelıyo bu.. cok onemlı bı sırrımı soyluyorum ablama bı bakıyorum arkadasına soylemıs falan...ınsan deger verdıgı kısıye boyle yaparmı? ama ailemızın kişiliklerını bız secemıoz işte gothica napalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica View Post
      bunu az önceye kadar kendimden sakınmaya,yada inkar etmeye çalışırdım ama,çok yazıkki doğruymuş....
      Kardeşim ve babamdan nefret ediyorum.
      son iki aydır görmezden geldiğim gizli konuşmalar,arkamdan aşağılamalar,vs vs vs...
      az önce beni manen çökertti ....
      şimdi başladım kara kara düşünmeye..
      Merhaba sevgili gothica , duyduğun konuşmalar belkide senin sağlık durumunla ilgili iyi niyetli konuşmalardı
      Eğer durum senin düşündüğün gibiyse , bence onlara ne kadar kırıldığını söylemelisin
      Yani içine atma gidip onlarla konuş bu konuyu , niye seni böyle yıprattıklarını

cok onemlı bı sırrımı soyluyorum ablama bı bakıyorum arkadasına soylemıs falan...
      Bu hatasını ona söyle eğer tekrar ederse sırlarını paylaşma , ama nefret edecek bir durum yok

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
      ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
      ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
      уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RevolutionIST View Post
        Merhaba sevgili gothica , duyduğun konuşmalar belkide senin sağlık durumunla ilgili iyi niyetli konuşmalardı
        Eğer durum senin düşündüğün gibiyse , bence onlara ne kadar kırıldığını söylemelisin
        Yani içine atma gidip onlarla konuş bu konuyu , niye seni böyle yıprattıklarını

Bu hatasını ona söyle eğer tekrar ederse sırlarını paylaşma , ama nefret edecek bir durum yok
        söylediğin konuşmalar yıllar evvel yapıldı.
        bu güne kadar da defalarca tekrarlandı.yani kırılma sebeplerimi ayrıntılarıyla anlatmıştım ben....

söylediğim gibi ,hep boşvermeye, o anki hallerine yoruyordum bu kötü düşüncelerini.
        ancak bu güne kadar.artık sabır yok.
        hiçkimseye yok,sadece onlara değil.
        bundan böyle sokakta bile sinirimi bozan biri çıkarsa ... açarım bayramlık azımı ,çekinmicem artık.
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica View Post
          söylediğin konuşmalar yıllar evvel yapıldı.
          bu güne kadar da defalarca tekrarlandı.yani kırılma sebeplerimi ayrıntılarıyla anlatmıştım ben....

söylediğim gibi ,hep boşvermeye, o anki hallerine yoruyordum bu kötü düşüncelerini.
          ancak bu güne kadar.artık sabır yok.
          hiçkimseye yok,sadece onlara değil.
          bundan böyle sokakta bile sinirimi bozan biri çıkarsa ... açarım bayramlık azımı ,çekinmicem artık.
          Ne kadar tuhaf bir durum , güçlü olman gerektiğini biliyorsun değilmi , kararlarını sakinken al sinirliyken karar verme!

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
          ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
          ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
          уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

İşleniyor...
          X