dün annem ve kardeşlerimle çok kötü kavga ettim, mesele para. ben çalışıorum devlet memuruyum aldığım ve ailemin yanına atamam yeni yapıldı, eski yerimde ev kirasıdır yakıttır falan filan baya borç yaptım ve şimdi bunları kapamaya çalışıyorum ancak ailem para da para die tutturuo inanın elimde olunca şudur budur yapıorum elimden geldiğince ama olmayınca yok okadar borç yaptın bilmem ne tamam benimde hatam olmuştur ama para için durumum biline biline insanın üzerine bu kadar gelinmez ki zaten çok kötü bi dönem yaşıorum önce ki yazılarımdan görülebilir ama napıyım bende de yok ki
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
neden böle ki
Collapse
X
-
merhaba farfara...haklısın insan ailesinden daha anlayışlı olmasını daha destek olmasını bekliyor..ama malesef aile de olsa insanlar bazen anlayışsız olabiliyorlar yada beklentilerinde ısrarcı davranabiliyorlar..
sıkma canını..buarada ailede çalışan tek kişi sen misin?:.yani aileye maddi olarak destek olan başkası yok mu?:10:
Yorum
-
aile de tek çalışan ben değilim bi ablam var, çok iide geliri var o da bekar ama yardım çok az eder bekar yani bakmakla geçindirdiği veya bi katkıda olabilceği bi aile olayı yok ama yardım etmez, eli çok sıkıdır, babam 2 yıl önce vefat etti ozaman da madden ii değildik devamlı bi para hesabı olur du, ben se ailemin bi tutumundan bıktım. hayat çok zor zaten, keşke alıp başımı bi yerlere gitsem
Yorum

Yorum