Duyuru

Collapse
No announcement yet.

depersonalization + derealization

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• depersonalization + derealization

Arkadaslar merhaba,
    Internetten ne sıkıntım var ogrenmeye calısırken karsıma bu bozukluklar cıktı. Semptomlar beni anlatıyor ama genelde bahsedilen depresyon veya endişe (anxiety) ile alakam yok. Aksine cok rahat, her seyi salmış hale daha yakınım. Biraz da tedavi kısmı ile ilgili arastırma yaptım. Genelde cesitli haplar oneriliyor ama onları bıraktıgında etkisinin hemen gectigini belirtilmiş genelde. Hapsız tedavi yontemlerine baktım. Karsıma Linden method diye bişey cıktı. Adamın günahını almayayım aama pek inandırıcı gelmedi. Aranızda depersonalizasyon sıkıntısı ile bi tedaviye başlayan var mıdır acaba, bana yardımcı olursa cok sevinirim.
    tesekkurler,
    emre

Merhaba emre, hastalığın ne olduğunu sen kendin teşhis koyamazsın ki? benzer şeyleriniz olabilir ama buna en doğru kararı doktorun karar verecektir. Bir psikologa görünmende fayda var.
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

sonbahar haklısın ama ciddden cok arastırdım. Yıllardır devam eden bi durum zaten, kendime bile ifade etmektem korktugum bi durum. Psıkıloga gidecegim ama yakın zamanda mumkun gozukmuyor. Aslında ogrenmek istedigim bu işin ilacsız bir tedavisi varsa onu ogrenmek. Bu siteninde varlıgından zaten arastırırken haberim oldu. Neyse cevabın için tesekkur ederim.

Yorum

yine de bir uzman tavsiyesi al derim.

Yorum

İşleniyor...
        X